Επισκέπτης
Εμένα ήταν χοντρή και από τότε μόνο χοντρές με κυνηγάνε!!!
Καλά εγώ μάλλοοοον να αυτοκτονήσω πρέπει!!!
ρατσιστες...Εμένα ήταν χοντρή και από τότε μόνο χοντρές με κυνηγάνε!!!
Ρεαλιστέεες!!!ρατσιστες...
υπερβαλλειςκάντε αποχή απο σεξ λίγες μέρες.... και μετά να δείς πως θα σε θέλει.
στη σκέψει και μόνο θα χύνει! ;)
εγώ δε πιστεύω οτι υπάρχουν μόνο κλειτοριδικές..απλά δεν έχουν βρεί [size=15pt]το νωντα[/size]!
Τόσο δύσκολο είναι να γαμάς και να της χαιδεύεις την κλειτορίδα;
Εκτός άμα είναι τόσο χοντρή και θες μπαντανόβουρτσα για να φτάσεις
Αυτοί είναι βιτσιονιστές κατά την γνώμη μου!!!
Ρε παιχταρόνι, άμα ο άλλος είναι χοντρός θα είναι βιτσιονιστής άμα του αρέσουν οι χοντρές κοπέλες;Αυτοί είναι βιτσιονιστές κατά την γνώμη μου!!!
Αμάν να μην με αφήσεις να τσιτώσω λίγο την άλλη!!!Ρε παιχταρόνι, άμα ο άλλος είναι χοντρός θα είναι βιτσιονιστής άμα του αρέσουν οι χοντρές κοπέλες;
Ή απλά θα γνωρίζει τα κυβικά του;
Τσιτωμένη είναι πάντα εκ γεννετήςΑμάν να μην με αφήσεις να τσιτώσω λίγο την άλλη!!!
Γιατί το λες αυτό;!Τσιτωμένη είναι πάντα εκ γεννετής
φίλε μου θέλεις να μας πεις ότι η κοπέλα μπορεί να τελειώνει κανονικά και θεωρείς ότι αυτό είναι πρόβλημα;
κάτι λιγότερο από το 50% των γυναικών έχει προβλήματα να φτάσει σε οργασμό, οπότε η δικιά σου είναι απολύτως φυσιολογική! τώρα, όσον αφορά το κλειτοριδική-κολπική, οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια προτίμηση στον κλειτοριδικό οργασμό, αν και έχουν γίνει μελέτες που δείχνουν ότι ο οργασμός είναι ένας και ο αυτός, απλά η κάθε γυναίκα τον βιώνει περισσότερο κολπικά ή κλειτοριδικά. οπότε ξέχασε το "πρόβλημα" και συνέχισε το θεάρεστο έργο σου και ξετίναζέ την όσο συχνά μπορείς!
Κάνε ένα googlάρισμα για "rabbit vibrator".. δονείται εσωτερικά, έχει ειδικό δονητάκι για την κλειτορίδα, 100% εγγύηση!
Τσιτωμένη είναι πάντα εκ γεννετής
Γιατί το λες αυτό;!