skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Εγω μπορω να κανω παρεα και με τυπους σαν τον αβραμη φιλε...
γιατι δεν ειμαι ομοφοβικος οπως εσυ
ειναι χομο ο αβραμης?
ασε ρε γιωτομπαλιδι τωραΕγω μπορω να κανω παρεα και με τυπους σαν τον αβραμη φιλε...
γιατι δεν ειμαι ομοφοβικος οπως εσυ
Που να ξερω τι κανει ο καθενας στον κωλο του
ασε ρε γιωτομπαλιδι τωρα
εφαγες το χυσιμο σου και τα γυρνας τωρα
οταν ελεγες για παρκα και κολλητηλικια ηταν αλλος ε
δεν ξερω αν εσαι ομοφοβικος,παντως χυσοδοχειομορτισσια εισαι
Δεν θυμαμαι να εχω πει κατι τετοιο ρε οι βλακειες του λουγκροτουιτεροαπολυτου ειναι αυτες.... ελεος με κανεναν δεν εχω κανει παρεα απο εδω.... δειξε μηνυμα αν εχειςαφου ειπες και εχεις ξαναπει οτι κανεις παρεα
γιωτομορτισσια δεν τους λεω ολουςΚοιτα κοιτα ακου λιγο.... επειδη μας τα λες περιεργα τωρα τελευταια
λοιπον αν προσεξει κανεις (αν εξαιρεσεις την γιαννορανια και τον λιλα που οντως ειναι οτι ειναι)
ολους τους αλλους τους βγαζεις λουγκρες.... αυτο δειχνει ομοφοβια... και γιατι να εισαι ομοφβικος
εφοσον εισαι γαμιας γριων και καλα εσυ και στα μπουρδελα ολη μερα.
Ελπιζω η γκομενα που εχεις απο το τουιτερ να μην σου βαζει λουρακι να σε πηγαινει στον γκομενο με τον οποοιο σε κερατωνει (επειδη εχεις θεματα κ με το κερατο) και να σε πηδανε εναλλαξ
προτιμας να σε ποτιζουν στα παρκα αγνωστοι ε?ελεος με κανεναν δεν εχω κανει παρεα απο εδω....
γιωτομορτισσια δεν τους λεω ολους
μονο εσενα και τον αβραμη λεω
και οχι οτι δεν ειστε δηλαδη
χυσοδοχειομορτη πιο αβραμης πεθαινεις ρεΝαι ναι απλυτε ειμαι εγω που εχω περισσοτερες κριτικες απο σενα
που μας κοροιδευεις εδω μεσα...
χυσοδοχειομορτη πιο αβραμης πεθαινεις ρε
καλα ρε οτι ελεγε ο αβραμης λες?
και μετα απορεις που σε λεμε γιωτα
κατσε εχουμε να κατουρησουμε κιολας λουγκρομορτηapOLYTE βαρβαρη τι έγινε ρε φιλε... αργησες να απαντησεις !!!
Σου θυμησα τις ναυταρες και σου κυλησε ένα δακρυ απο τον γκώλο???? χαχαχα παλιαδερφή!!!
μην τσαντιζεσαι ρε τυπεΣου θυμησα τις ναυταρες και σου κυλησε ένα δακρυ απο τον γκώλο???? χαχαχα παλιαδερφή!!!
ο αβραμης δεν παει παρκαδες παιδια... ετσι τα λεει ο απολυτος για να καλυψει
οτι αυτος πηγαινει βαρκαδες με τις ναυταρες στο πελαγος μεσα και την βρισκουνε
κανετε μαζι τουαλετουπηρεσιες μορτισσια?ο αβραμης δεν παει παρκαδες παιδια...
κατσε εχουμε να κατουρησουμε κιολας λουγκρομορτη
τοσο χυσι σου εχω ριξει
ρε κοψε αυτο το παιδια και παιδια σαν παιδικη εκπομπη ακουγεται. αντρωσου γαμω το κεφαλι σου