memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ειναι ο πιστος της θρησκειας του νωντισμου τυπε και παραδειγμα προς μιμηση για ολους τους ανθρωπουςΓια αυτό έκανα την διευκρίνιση. Τι είναι ο Νωντότυπος, τύπε?
ειναι ο πιστος της θρησκειας του νωντισμου τυπε και παραδειγμα προς μιμηση για ολους τους ανθρωπουςΓια αυτό έκανα την διευκρίνιση. Τι είναι ο Νωντότυπος, τύπε?
Όσα ξέρει ένας , δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!!
;)
επρεπε να γινει, πως αλλιως θα την καναμε νωντοτυπισσα?κοτζαμαν γαιδαρος να της πηγαινεις φαλαφελ ρε μαλακα;ελεος.....
Όσα ξέρει ένας , δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!!
;)
ειναι ο πιστος της θρησκειας του νωντισμου τυπε και παραδειγμα προς μιμηση για ολους τους ανθρωπους
Εχω χασει το στορι ρε γμτκοτζαμαν γαιδαρος να της πηγαινεις φαλαφελ ρε μαλακα;ελεος.....
Είναι ενα μοτο που μου ταιριαζει απολυτα, γτ ετσι επιλεγω και προσπαθω να ειναι η ζωη μου και οι σχεσεις μου με τους γυρω μου, δεν το ψαχνω λοιπον, φροντιζω να το δημιουργω ;)Πάντως μαγεία εδώ μέσα αποκλείεται να βρεις, όσο ανοικτόμυαλη και να είσαι... μόνο ρεαλισμό...μην σου πω και μπόλικο κυνισμό...
τα κυρρηγματα του θεου Νωντα τυπε τα γραφει μεσα στο βιβλιο η αποκαλυψη του Νωντα απο τις εκδοσεις απολυτος ;)Και ποιο είναι το δόγμα της θρησκείας του Νωντισμού?
τα κυρρηγματα του θεου Νωντα τυπε τα γραφει μεσα στο βιβλιο η αποκαλυψη του Νωντα απο τις εκδοσεις απολυτος ;)
Χαιρομαι που εισαι εδωΛίλα ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, σου σπαμαρουμε ασυστολα το θρεντ σου
Είναι ενα μοτο που μου ταιριαζει απολυτα, γτ ετσι επιλεγω και προσπαθω να ειναι η ζωη μου και οι σχεσεις μου με τους γυρω μου, δεν το ψαχνω λοιπον, φροντιζω να το δημιουργω ;)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=568555;image[/img[/URL]]
Ρε τύπε αυτό το στραπονάκι σε ικανοποιεί? Γιατί μετά από αυτά που έχω δει, έχω αμφιβολίες....
[/quote]
Ευλογο το ερωτημα!!!
ο αλεξ θελει μεγαλυτερο?Ευλογο το ερωτημα!!!
Δεν αναφερομαι μόνο σε ερωτικες σχεσεις. Ολες οι σχεσεις εξαλλου, φιλικες, επαγγελματικες, ακομη και οικογενειακες εχουν ενα ερωτισμο. Αυτο που εγω θέλω και ευτυχως μεχρι τωρα το εχω καταφερει ειναι να εχω ουσιαστικη και "ιδιαιτερη" σχεση σχεση με τα ατομα που εχω επιλεξει να ειναι στη ζωη μου, ανεξαρτητως ρολου, φιλοι, γκομενοι κλπΔεν δημιουργείται γιατί.... it takes two
ο αλεξ θελει μεγαλυτερο?