memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Ποιος Άλεξ, ο δικηγόρος που πιστεύει εις ένα μνημόνιο, το άγιο....
Ποιος Άλεξ, ο δικηγόρος που πιστεύει εις ένα μνημόνιο, το άγιο....
Ναι σ' αυτον αναφερεται, αλλα ο αγαπητος Μεμος τρολλαρει για να δημιουργησει ψευδεις εντυπωσειςΠοιος Άλεξ, ο δικηγόρος που πιστεύει εις ένα μνημόνιο, το άγιο....
Δεν αναφερομαι μόνο σε ερωτικες σχεσεις. Ολες οι σχεσεις εξαλλου, φιλικες, επαγγελματικες, ακομη και οικογενειακες εχουν ενα ερωτισμο. Αυτο που εγω θέλω και ευτυχως μεχρι τωρα το εχω καταφερει ειναι να εχω ουσιαστικη και "ιδιαιτερη" σχεση σχεση με τα ατομα που εχω επιλεξει να ειναι στη ζωη μου, ανεξαρτητως ρολου, φιλοι, γκομενοι κλπ
Τη φραση την εβαλα γτ χαρακτηριζει εμενα, οχι το μπου!!ok, αλλά εδώ τι το μαγικό βρίσκεις, δεν κατάλαβα...
Όλοι στραπονάρονται εδώ πέρα,μέσα.........?ο αλεξ θελει μεγαλυτερο?
γιατι το λες αυτο τυπε?o λιλας ειναι ομοφυλοφιλος?
οιδα κατι κουτσουρα που εβαζε στον πατο τουγιατι το λες αυτο τυπε?
μονο αληθειες λεω....μονο αληθειες ;)Ναι σ' αυτον αναφερεται, αλλα ο αγαπητος Μεμος τρολλαρει για να δημιουργησει ψευδεις εντυπωσεις
ε και? επειδη εβαλε ενα κουτσουρο στη σουφρα του ειναι πουστης?οιδα κατι κουτσουρα που εβαζε στον πατο του
Ισως ξερεις κατι που δεν ξερω τοτεμονο αληθειες λεω....μονο αληθειες ;)
πως σου περασε κατι τετοιο απτο μυαλο τυπεo λιλας ειναι ομοφυλοφιλος?
ε και? επειδη εβαλε ενα κουτσουρο στη σουφρα του ειναι πουστης?
Μην δειτε αντρα με ψηλοτακουνα,κραγιον και κουτσουρο στον κωλο ,αμεσως να τον πειτε πουστη!!!!!o λιλας ειναι ομοφυλοφιλος?
Και το VLC,έβαλε τύπε.....
Μην δείτε κανέναν άνθρωπό να κάνει θεραπεία για τον προστάτη... αμέσως πούστη θα τον βγαλετε...
Αμάν πιά με αυτές τις ιδεοληψίες.
μεχρι τον οισοφαγο εφτασε τυπεΝεφρά,έφτασε....μαν....
Πάντως και για μένα,δεν είναι πούστης το Λιλάκι....μεχρι τον οισοφαγο εφτασε τυπε
Ναι ρε φιλε!!! Τι μανία και αυτή με τις ταμπέλες!!!!Πάντως και για μένα,δεν είναι πούστης το Λιλάκι....