wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
οχιΕπαγγελματίας είσαι?
οχιΕπαγγελματίας είσαι?
γατακια τυπε....δεν πιστευουν τη δυναμη της σουφρας του λιλα
τωρα πιστευεις τυπε?
κοιτα, οσο το συνεχιζεις τοσο περισσοτερο τον εκθετεις ;) εμεις ειμαστε ανοιχτομυαλοι εδω, ουτε το οτι γραφεις τις εμπειριες σου με τον αλεξ στο θρεντ του λιλα δε μας πονηρευει ;)Άλλον, δαχτυλιασα, οχι τον Άλεξ.
Και το σεξ σοπ ηταν με τριτο, ουτε με τον Άλεξ, ουτε με τον αλλο με το δάχτυλο.
θες να γινεις ομως
με κουραζεις....κοιτα, οσο το συνεχιζεις τοσο περισσοτερο τον εκθετεις ;) εμεις ειμαστε ανοιχτομυαλοι εδω, ουτε το οτι γραφεις τις εμπειριες σου με τον αλεξ στο θρεντ του λιλα δε μας πονηρευει ;)
να κανονισουμε μια συναντηση να μου πεις αν κανωθες να γινεις ομως
αμενα κανονισουμε μια συναντηση να μου πεις αν κανω
Ειμαι ανοιχτομυαλη, οπως λέει κ ο Μέμος ;)Διερευνάς μήπως τα αντρικά χούγια?
Πες τους κατι κουκλα μου ,δοσε τους λιγο υλικο να την παιξουν.Μονο αυτο κανουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.με κουραζεις....
Ειμαι ανοιχτομυαλη, οπως λέει κ ο Μέμος ;)
εχεις παρει το κολλαει μετα το στραπονιασμα που σου εριξε το νωντοκελλακι
ολες οι χοντρες τυπε το παιζουνε ανοικτομυαλες ;)Αυτό είναι εξαιρετικό προσόν σε μια γυναίκα... αν βέβαια συνδυάζεται και από άλλες εγγενείς και επίκτητες αρετές...
Πες τους κατι κουκλα μου ,δοσε τους λιγο υλικο να την παιξουν.Μονο αυτο κανουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Πες τους κατι κουκλα μου ,δοσε τους λιγο υλικο να την παιξουν.Μονο αυτο κανουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
ολες οι χοντρες τυπε το παιζουνε ανοικτομυαλες ;)
κοτζαμαν γαιδαρος να της πηγαινεις φαλαφελ ρε μαλακα;ελεος.....εχεις παρει το κολλαει μετα το στραπονιασμα που σου εριξε το νωντοκελλακι