apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε υπαρχουν αποδειξεις για την σουφρα του λιλαΚούτσουρο? Αποκλείεται, δεν έχει καθόλου ελαστικότητα. Θα σκιζόταν η σούφρα.
δεν ειναι απλα λογια
τυπε υπαρχουν αποδειξεις για την σουφρα του λιλαΚούτσουρο? Αποκλείεται, δεν έχει καθόλου ελαστικότητα. Θα σκιζόταν η σούφρα.
τον εχεις κανει ρομπα τον αλεξ για τις προτιμησεις του στο κρεββατι.... :-Έχω πάει σε sex shop και βλέπω κάτι τεραστιους δονητες σαν κολωνάκια πεζοδρομιου, αφου τους σηκωνες με δυσκολια!!! Επειδή μου έκανε εντύπωση και φαντάστηκα ότι τους είχαν περισσότερο για ντεκόρ, ρωτάω τον τύπο που δούλευε αν τους αγοραζει κανεις.
Ναι, μου λεει.
Ποιος, ξαναρώταω. :o :o
Κυρίως γκέι!!!
Οπότε, πολλά χωράνε τελικά
Τι σχέση έχει ο Άλεξ??τον εχεις κανει ρομπα τον αλεξ για τις προτιμησεις του στο κρεββατι.... :-
πηγες σε σεξ σοπ και εψαχνες για δονητες λες.... ποιος τους ζητησε δλδ? ;) νομιζεις οτι μπορεις να μας ξεφυγεις?Τι σχέση έχει ο Άλεξ??
να τρωει διαιτης τοτε!!!τυπε μπορει να τον παχαινει η καμερα
τι φίρμα είσαι εσύ; Ρε παιδιά πώς το χώρεσε αυτό το πράγμα?
1. Πηγα σε sex shop, δεν ειπα τι εψαχνα, ειπα τι ειδαπηγες σε σεξ σοπ και εψαχνες για δονητες λες.... ποιος τους ζητησε δλδ? ;) νομιζεις οτι μπορεις να μας ξεφυγεις?
Και τι πηγες να κανεις;Να αγορασεις τσιγαρα ή τσίχλες;1. Πηγα σε sex shop, δεν ειπα τι εψαχνα, ειπα τι ειδα
2. Δεν αναφερθηκα σε χρονο
3. Δεν εχω παρει τον Άλεξ
Οπότε πες ό,τι θες, δε θέλω να σου χαλάω τις φαντασιώσεις ;)
1. Πηγα σε sex shop, δεν ειπα τι εψαχνα, ειπα τι ειδα
Καταρχάς, δεν πηγα μόνη μου και ψαχναμε διάφορα, όχι μόνο δονητες ;)Και τι πηγες να κανεις;Να αγορασεις τσιγαρα ή τσίχλες;
σε αλλο θρεντ ειχες παραδεχτει οτι τον δαχτυλιαζεις, τωρα λες οτι πηγες σε σεξ σοπ και εψαχνες για δονητες, τι κανει νιαου νιαου δλδ1. Πηγα σε sex shop, δεν ειπα τι εψαχνα, ειπα τι ειδα
Ρε συ τι είναι αυτό που έχεις βάλει στην σούφρα σου? Έχω μείνει μαλάκας...
Και ομως ειναι κουτσουρο!!!!!Ρε συ τι είναι αυτό που έχεις βάλει στην σούφρα σου? Έχω μείνει μαλάκας...
τωρα πιστευεις τυπε?Ρε συ τι είναι αυτό που έχεις βάλει στην σούφρα σου? Έχω μείνει μαλάκας...
Καταρχάς, δεν πηγα μόνη μου και ψαχναμε διάφορα, όχι μόνο δονητες ;)
γατακια τυπε....δεν πιστευουν τη δυναμη της σουφρας του λιλατωρα πιστευεις τυπε?
Άλλον, δαχτυλιασα, οχι τον Άλεξ.σε αλλο θρεντ ειχες παραδεχτει οτι τον δαχτυλιαζεις, τωρα λες οτι πηγες σε σεξ σοπ και εψαχνες για δονητες, τι κανει νιαου νιαου δλδ