Νέα

Η κινήση στους δρόμους...Live

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ενημερώστε παίδες γιατί χανόμαστε....Live, μισάωρου ή ώρας ενημέρωση μπορεί να μας γλυτώσει..

Πειραιώς της πουτανας....και προς Αθηνα ( ατυχήμα) και προς Πειραιά ...Γαμω το φελεκι μου....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ωραιο θρεντακι.απιστευτο προβλημα το κυκλοφοριακο.δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που να μην εχουνε κουρελιαστει τα νευρα τους απο την κινηση....

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το ποταμι κλειστο προς Λαμια....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Δε πας να δουλέψεις στο ραδιόφωνο του Σκάι;;

Ωραίο θέμα... αλλά πως θα το βλέπουν αυτοί που είναι έξω..χαχα!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
λογω της δουλειας μου ειμαι συνεχεια στους δρομους και τρωω απιστευτη κινηση καθε μερα.αλλα οι χειροτερες μερες ειναι η δευτερα το πρωι ειδικα και η παρασκευη.πριν μια ωρα πατησιων και αχαρνων ηταν πιτα!

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μάγκες έξω γίνεται της παλιοπουτάνας..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αν βγείς ώρες αιχμής το καυλί είναι δεδομένο ότι θα το φάς από όπου και να πας.
αδελφέ..για τον νευρικό....υπάρχει και η λύση του metro....φτάνει να το ξέρει από πριν.. ;)

Επισκέπτης
λογω της δουλειας μου ειμαι συνεχεια στους δρομους και τρωω απιστευτη κινηση καθε μερα.αλλα οι χειροτερες μερες ειναι η δευτερα το πρωι ειδικα και η παρασκευη.πριν μια ωρα πατησιων και αχαρνων ηταν πιτα!
Και 'γω φιλε οδηγω καθημερινα λογω δουλειας.Η Παρασκευη ειναι η ημερα του Μαλακα Οδηγου.Ολοι οι τενεκεδες,ακολουθωντας το ενστικτο του μαλακα,βγαινουν στους δρομους συνηθως κρατωντας το κινητο στο χερι.Σπεσιαλ βραβειο γαμωσταυρισματος για τις γυναικες οδηγους τζιποειδων,παντα με το κινητο,και μερικες φορες καπνιζοντας κιολας.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αυτό συμφωνώ. Αν βάλουνε και Wi-Fi για συνδεόμαστε εδώ ακόμα καλύτερα.
Αυτό θα είναι το ιδανικό.. :rockon: :rockon: :rockon: ...αλλά και από τον υπολογιστή (desktop) μας, μιας χαρά είναι...φθάνει να έρθει η σωστή πληροφορία στο σωστό χρόνο..... :rockon: :rockon:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μόλις ενημερώθηκα: πριν μισή ώρα περίπου, Λ. Αλεξάνδρας μπουρδέλο..όπως και οι δρόμοι κοντά στο HILTON

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ερχομουν απο Γλυφαδα για κεντρο πριν 20 λεπτα....Ψιλοπανικος στην Δαφνη (Γυμναστικη Ακαδημια)...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.178
Πόντοι
12.056
Tι τραβατε και εσεις με τα αμαξια..χεχεχε :P :booty: :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και 'γω φιλε οδηγω καθημερινα λογω δουλειας.Η Παρασκευη ειναι η ημερα του Μαλακα Οδηγου.Ολοι οι τενεκεδες,ακολουθωντας το ενστικτο του μαλακα,βγαινουν στους δρομους συνηθως κρατωντας το κινητο στο χερι.Σπεσιαλ βραβειο γαμωσταυρισματος για τις γυναικες οδηγους τζιποειδων,παντα με το κινητο,και μερικες φορες καπνιζοντας κιολας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kαλο... :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φφφφφφφ..φφφφφφφφφφφ με ακούτε? :cool2: :cool2: ανταπόκριση απο Ερμού, 7.50 ζωντανά :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Η κίνηση στον πεζόδρομο είναι κανονική, με εξαίρεση ατίθασα ξεκωλίδια που δίνουν φως στην σκιά της νύχτας :tooth: :tooth:

Επίσης να αναφέρω πως σούπερ-ξεκωλίδιο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:εθεάθηκε με στριγνκ να κατεβαίνει πριν 1 λεπτο προς Καπνικαρέας. Αν έχει κάποιςο συνάδελφος κάτι νεότερο, γιατί είχε βύζους μπαλκονάτους  :boobies: :boobies: :boobies: και πατούρα νάμπερ ουάν  :booty: :booty: :booty: όβερ :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
ουφφφφφφφφφφφφφ πάρκαρα έξω από το σπίτι μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom