Νέα

Η κάνη του G3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silintriki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλο οπλακι το G3,απλο στην συντηρηση,βαλει το πολυ δυνατο 7,62Χ51 ΝΑΤΟ-ενα πανισχυρο φυσιγγιο.Κυριως ομως ειναι Made In Greece,μεγαλο πραμα να φτιαχνεις τα δικα σου οπλα.

Πολλοι παραπονιουνται για το βαρος και τον ογκο του οπλου,αλλα μην τα θελουμε και ολα.

Για το video μαλλον Γερμανικο θα ηταν,τετοια τρελλα αυτοι τα γυρνανε συνηθως και το οπλο ειναι Γερμανικο κιολας...

Άκου λέι καλό το G3  :2funny: Μια φορά και ένα καίρο που μουν φαντάρος έριξα δυό γεμιστήρες και στράβωσε η κάννη επειδή ζεστάθηκε  :jerking: για τον πούτσο καβάλα :uglystupid:

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ένα ΑΚ47 έστω κινέζικο πόσο πάει σήμερα; και οι σφαίρες πόσο;

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
γειά !!

θέλω να αγοράσω ένα αληθινό τουφέκι για να κάνω εξάσκηση στην αυλή με στόχους !

επίσης θέλω να βρω ένα αληθινό σπαθί σαμουράι να βάλω στον τοίχο !!

και αν λέμε αν μπορώ να βρω ένα μπαζούκα για να κάνω παρελάσεις στο σπίτι μ γιατί είμαι στρατόκαυλος !!  :) :)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Εσυ στο μπαλκονακι σου
  και γω στην Αεροπορια
  Εσυ γαμιεσαι με αλλονε
  και γω με το G3

Το G3 ειναι Ελληνικης κατασκευης και προευλευσεως  και ισως βρσκεις πιο ευκολα το σημειο G!!

και αν παει η Λιλα στο α-Κάποτα (το οποιο Καπότα λεγοταν) να μας φερει και κανα καφασι ψωμι που ακριβυνε!!

Το βιντεο δεν το εχω δει απλα περασα να πω καμια λαλακια

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Άκου λέι καλό το G3  :2funny: Μια φορά και ένα καίρο που μουν φαντάρος έριξα δυό γεμιστήρες και στράβωσε η κάννη επειδή ζεστάθηκε  :jerking: για τον πούτσο καβάλα :uglystupid:
απαρχαιωμενο οπλο το g3 απ'την εποχη του β παγκοσμιου πολεμου,ειμαστε απ'τις ελαχιστες χωρες που το χρησιμοποιουν ακομα  :jerking: :jerking: Βαρυ,παθαινει εμπλοκες κ.α.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ένα ΑΚ47 έστω κινέζικο πόσο πάει σήμερα; και οι σφαίρες πόσο;
στην Κρητη εχει παρα πολλα!αλλα το κινεζικο δεν ειναι και πολυ καλο οι Κινεοι φοιμηζονται για την κακη ποιοτητα μεταλων που χρεισημοποιουν!το Κινεζικο το καταλαβαινεις απο την χρομιωμενη καννη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom