easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Ξεκολα ρε, πλακιτσα.. ;)
Η συγκεκριμένη μου βγάζει κάτι πολύ πρόστυχο και σέξυ. Χύνω το Βόσπορο για πάρτη της.
Συνε-χύστε έτσι υπέρλαμπροι σκάουτερς.
Το Βόσπορο!!! Εγώ πάλι να σου πω στην Άννα έριχνα μέχρι και τη μισή Μαύρη Θάλασσα.Η συγκεκριμένη μου βγάζει κάτι πολύ πρόστυχο και σέξυ. Χύνω το Βόσπορο για πάρτη της.
Συνε-χύστε έτσι υπέρλαμπροι σκάουτερς.
Η Βικαρα ολα τα λεφτα!!!Το Βόσπορο!!! Εγώ πάλι να σου πω στην Άννα έριχνα μέχρι και τη μισή Μαύρη Θάλασσα.
Συζήταγα μ' ένα μαλάκα στη δουλειά τις προάλλες για τις γυναικάρες στη ΝΕΤ, του έλεγα για τη Λίνα Κλείτου κλπ και μου λέει το ατομάκι... ρε μεγάλε να μου παίρνει συνέντευξη η Βίκυ Φλέσσα και όπως είμαι λέει να σηκώνομαι επάνω και να τις ρίχνω καμιά 10αριά με το ποτηστήρι στη μάπα.
Αφού δε μου λες για τη Μπήλιω πάλι καλά του λέω...
λιγα για την γιαγια μου...αυτή την μ****ο την ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ποιός τι ψήφισε ρε μάγκες ;;; για όνομα σε π*****
«Ο Όλυμπος κι ο Κίσσαβος, τα δυο βουνά μαλώνουν,
το ποιο να ρίξει τη βροχή, το ποιο να ρίξει χιόνι.
Ο Κίσσαβος ρίχνει τη βροχή κι ο Όλυμπος το χιόνι.
Γυρίζει τότε ο Όλυμπος και λέγει του Κισσάβου:
- Μη με μαλώνεις, Κίσσαβε, μπρε τουρκοπατημένε,
που σε πατάει η Κονιαριά κι οι Λαρσινοί αγάδες.
Εγώ είμαι ο γέρος Όλυμπος στον κόσμο ξακουσμένος,
έχω σαράντα δυό κορφές κι εξήντα δυο βρυσούλες,
κάθε κορφή και φλάμπουρο, κάθε κλαδί και κλέφτης.
Κι όταν το παίρνει η άνοιξη κι ανοίγουν τα κλαδάκια,
γεμίζουν τα βουνά κλεφτιά και τα λαγκάδια σκλάβους.
Έχω και τον χρυσόν αϊτό, τον χρυσοπλουμισμένο,
πάνω στην πέτρα κάθεται και με τον ήλιο λέγει:
- Ήλιε μου δεν κρους τ΄ αποταχύ, μόνο κρους το μεσημέρι,
να ζεσταθούν τα νύχια μου, τα νυχοπόδαρά μου;»
τι μονταζ ειναι αυτο μεγαλε παω να την λιγοΡε,παιδια.......την Ευγενια Μανωλιδου γιατι δεν την βαλατε????ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!!!!!
Υπαρχει πιο καβλιαρικια παρουσια στην ελληνικη τηλεοραση???Ξανακαντε στο δημοψηφισμα!!!!
Είναι στο summer edition. Χρειάζεσαι ενημέρωση. ;)Ρε,παιδια.......την Ευγενια Μανωλιδου γιατι δεν την βαλατε????ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!!!!!
Υπαρχει πιο καβλιαρικια παρουσια στην ελληνικη τηλεοραση???Ξανακαντε στο δημοψηφισμα!!!!