easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Προστυχο μουνι η λιβανιου.. για γαμησι μετα ξυλου..
αναμφίφολα πολύ ωραία γυναίκα και επειδή την εχω δεί παλαιότερα απο πολύ κοντα, είμασταν σε καποια εκδήλωση σε διπλανά τραπέζια μπορώ να σου πω ότι δεν μου εβγαζε τίποτα εκφυλο.Μαλλιστα μπορώ να πω το αντίθετο.Ολίγη παγωμάρα.Προστυχο μουνι η λιβανιου.. για γαμησι μετα ξυλου..
αναμφίφολα πολύ ωραία γυναίκα και επειδή την εχω δεί παλαιότερα απο πολύ κοντα, είμασταν σε καποια εκδήλωση σε διπλανά τραπέζια μπορώ να σου πω ότι δεν μου εβγαζε τίποτα εκφυλο.Μαλλιστα μπορώ να πω το αντίθετο.Ολίγη παγωμάρα.
Αλλα;έτσι είναι όλα τα μάτια δεν βλέπουν το ίδιο. Αλλοίμονο αν ήταν και διαφορετικά.
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/66295775/Emi_Livanioy_10-10-07.avi[/code[/URL]]
Εχεις δικιο δε βγαζει κατι προστυχο η φατσα της, το στυλακι της γενικα με προδιαθετει να της ξηγηθω ετσι..
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/66295775/Emi_Livanioy_10-10-07.avi[/code[/URL]] [/quote] o.k ιζυ καταλαβαίνω απόλυτα νομίζω. Αν ξαναβρεθω θα προσπαθήσω κονέ!!! :2funny: :kissass: :kissass:
παντρεύτηκε τώρα τελευταια βέβαια. είναι ένα θέμα αυτό.
Πάρτε μερικές φωτος από τις γυναίκες της ΕΡΤ.
κατω τα χερια απο την Ριτσαρε παιδια εμενα μαρεσει πολυ η ριτσα μπιζογλη που λεει τις ειδησεις στον ΑΛΦΑ...εχει κανεις τα ιδια γουστα με μενα ?
Είπες τώρα το όνομα που χτυπάει flag. Φωτιά ήτανε σήμερα - πάτησα και record στην κάρτα τηλεόρασης.
Έχει φοβερό στήθος και κάπου διάβασα ότι είναι και ψηλή. Αν αληθεύει, Παναγίτσα μου!
Το μόνο κακό, ότι είναι Ολυμπιακός.
Φίλε πολύ πρωΐ βγαίνει αυτή - που να τη δω?Μια που λεει για λιγο αθλητικα στο ΣΚΑΙ το πρωι γυρο στις 7:30-8 ειναι πολυ καβλα.
Ανετα τον παιζει κανεις για παρτη της.
Φίλε πολύ πρωΐ βγαίνει αυτή - που να τη δω?
Ξέρουμε όνομα?
θα δω μήπως ανεβάσω στο rapidshare αύριο το βιντεάκι.
ψηλή σε σχέση με την μέση Ελληνίδα είναι κάτι πολύ εύκολο αφού η εθνική μέση τιμή ύψους γυναικών στην Ελλάδα είναι 1,63 :S :S :SΕίπες τώρα το όνομα που χτυπάει flag. Φωτιά ήτανε σήμερα - πάτησα και record στην κάρτα τηλεόρασης.
Έχει φοβερό στήθος και κάπου διάβασα ότι είναι και ψηλή.