mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.588
- Πόντοι
- 506
35 χιλιαρικα? Τελος. Δεν παιζει πλεον.το πουλαει στο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα
35 χιλιαρικα? Τελος. Δεν παιζει πλεον.το πουλαει στο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα
35 χιλιαρικα? Τελος. Δεν παιζει πλεον.
Καλώς τα βρήκα απο το 2011 και μετά που μπήκα στον ιδιωτικό τομέα...καλως ηλθες στην αφρικανικη σοβιετικη μπανανια του ελλαδισταν !
Δε καταλαβες.δεν καταλαβα ? θελει και τον ΕΦΚ και τους λοιπους ελληνικους δασμους πισω ?
οταν το αγοραζε για 100 χιλιαρικα δεν ηξερε οτι σε ολο τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο εχει μονο 50 ? και τα υπολοιπα πανε για καθε λογης καρανικες ?
κανενας δε σε εμποδισε να κανεις χρηση του πλουτου που παραγεις.αυτο ειναι μυθος.τοκρατος προσπαθησε να εμποδισει την ανεξελεγκτη χρηση του μαυρου πλουτου.αν λοιπον σε ενοχλουσε αυτο το μετρο,ειναι γτ παρηγαγες μαυρο πλουτο.Αυτό που μέμφομαι το κράτος είναι πως χρησιμοποιεί τυχοδιωκτικούς και κοινωνικά άδικους τρόπους για να κάνει αρπαχτές απο τους πολίτες και τους εμποδίζει στην χρήση του πλούτου που παράγουν κατά το δωκούν!
Για να έχει το κράτος πρόσβαση σε χρήμα παραοικονομίας των πολιτών του πρέπει να βρει τρόπους να τη νομιμοποιήσει όπου σηκώνει(όχι φυσικά ναρκωτικά και όπλα) ,να χαμηλώσει τους φόρους και να άρει τους περιορισμούς τύπου τεκμηρίων στην ελεύθερη κυκλοφορία του χρήματος...
Όσο δεν γίνονται κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση τα μνημόνια θα έρχονται βροχή...
ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ πολλες φορές ΚΚΕ αλλα εχω καταλαβει οτι κατι ύποπτο παιζει με αυτο το κόμμα
Eλα μαλακιες ειναι τα τεκμηρια τωρα, ξεκολλατε. Σαν τον παρανομο φορο εισαγωγης που για τον οποιο τρωγαμε αβερτα προστιμα απο την ΕΕ και τον μετονομασανε τελη ταξινομησης. Ποτε δεν ηταν ευνοικη η αγορα καλου αυτοκινητου στην Ελλαδα. Απλα οταν καταργηθηκαν τα τεκμηρια και απο το 2009-2013 που βγηκαν στο σφυρι τα καλα κομματια ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα. Τωρα και ακριβα ειναι και λιγα και η φορολογια στα υψη. Δε πουλαει ο αλλος το Καρρερα για να παρει λεφτα β διαλογης και να σηκωνει 420 τη βδομαδα. Το κλεινει σοτ γκαραζ και καθεται και το κοιταει.
Δε καταλαβες.
Το Καρρερα του 06 εφευγε Γερμανια το 12 στα 30-35.
Τωρα απλα δε το δινει Γερμανια γιατι εν ετει 2016 εδω πουλαει 40+.
Αρα γιατι να το σπρωξει εξω?Μαλακας ειναι ο Γερμανος να του δωσει παραπανω?
Τα καλα κομματια εχουνε φυγει χρονια τωρα και οποιος θελει κατι καλο θα το πληρωσει
εχω αμαξι με κατατεθημενες πινακιδες κ τρεχω μες στη νυχτα, στη ζουλα, να του κανω καποια χλμ καθε μηνα γιαυτο το λογο...
Τώρα δεν έχω πρόβλημα...Τότε όμως που είμουν υπάλληλος και είχα μαζέψει ένα κομποδεματάκι και μπορούσα να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο το κράτος μου το στερούσε...κανενας δε σε εμποδισε να κανεις χρηση του πλουτου που παραγεις.αυτο ειναι μυθος.τοκρατος προσπαθησε να εμποδισει την ανεξελεγκτη χρηση του μαυρου πλουτου.αν λοιπον σε ενοχλουσε αυτο το μετρο,ειναι γτ παρηγαγες μαυρο πλουτο.
Στην περιπτωση ζωνιανων,ο κατοχος της καγιεν που σταματησαν στο μπλοκο ηταν 22 χρονων αεργος.τι κανει το κρατος σε τετοιες περιπτωσεις οι οποιες ειναι πολλες;βαζει απο ενα παιδονομο για ολους;
μηπως σε λενε μιχαλη λιαπη ?
Δε καταλαβες.
Το Καρρερα του 06 εφευγε Γερμανια το 12 στα 30-35.
Τωρα απλα δε το δινει Γερμανια γιατι εν ετει 2016 εδω πουλαει 40+.
Αρα γιατι να το σπρωξει εξω?Μαλακας ειναι ο Γερμανος να του δωσει παραπανω?
Τα καλα κομματια εχουνε φυγει χρονια τωρα και οποιος θελει κατι καλο θα το πληρωσει
Εγώ αυτό που εκλιπαρώ είναι το κράτος να δουλευει σαν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!Εσείς που πάτε ξέρετε καλύτερα τους αυστηρούς και απαραβίαστους κώδικες τιμής και οργάνωσης ενός οίκου ανοχής!Υπάρχουν διακριτοί ρόλοι ,ιεραρχία και εύρυθμη λειτουργία!Πράγματα που δεν τα βρίσκεις στο Ελληνικό μπάχαλο-Δημόσιο...Ούτε καν κοτέτσι δεν είναι!Και εκεί η φύση δημιουργεί τους σωστούς αυτοματισμούς...Tα τεκμηρια ειναι η παραδοχη της ανικανοτητας του κρατους,διοτη εαν ηθελε να ελενξει το εισοδημα του καθενα απο εμας θα επρεπε να κανει πραγματα τα οποια πρακτικα δεν μπορει,διοτι ειναι κοτετσι,θα ελεγα μπουρδελο αλλα σε αυτο το σαιτ θα ηταν ειρωνικο
το ειπαμε και πιο πανω.αν παρηγαγες μαυρο πλουτο,τοτε ναι,θα ειχες προβλημα και σωστα θα ειχες προβλημα.γι αυτο αναφερθηκα στον αεργο απο τα ζωνιανα με την καγιεν.εση αν ησουν νομιμος,δε σε ενοχλουσε κανενας.γνωριζω ανθρωπους που οι αναγκες τους ηταν για 1600αρι και για να παρουν διλιτρο δηλωναν οτι τους εκανε δωρεα ο πατερας τους.αν δε θελετε μπλεξιματα με της εφοριες για το μαυρο χρημα που παραγετε υπαρχουν λυσεις τυπε.Τώρα δεν έχω πρόβλημα...Τότε όμως που είμουν υπάλληλος και είχα μαζέψει ένα κομποδεματάκι και μπορούσα να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο το κράτος μου το στερούσε...
Τι μου φταίνε τα ζωνιανά ή το αριστερό μόρφωμα?
Τότε στην ηλικία του άνεργου των ζωνιανών έβγαζα κοντά στα 3000€ Φιλοδωρήματα το μήνα για 3-4 μήνες το καλοκαίρι και ήθελα ένα Wrangler μετά απο 4 χρόνια που το είχα βρει σε καλή τιμή ...Τα τεκμήρια μου το στερούσαν...το ειπαμε και πιο πανω.αν παρηγαγες μαυρο πλουτο,τοτε ναι,θα ειχες προβλημα και σωστα θα ειχες προβλημα.γι αυτο αναφερθηκα στον αεργο απο τα ζωνιανα με την καγιεν.εση αν ησουν νομιμος,δε σε ενοχλουσε κανενας.γνωριζω ανθρωπους που οι αναγκες τους ηταν για 1600αρι και για να παρουν διλιτρο δηλωναν οτι τους εκανε δωρεα ο πατερας τους.αν δε θελετε μπλεξιματα με της εφοριες για το μαυρο χρημα που παραγετε υπαρχουν λυσεις τυπε.
παιρνεις το λακη και πατε να ζησετε στη βορεια κορεα.εκει δε σε κυνηγα η εφορια.
Τότε στην ηλικία του άνεργου των ζωνιανών έβγαζα κοντά στα 3000€ Φιλοδωρήματα το μήνα για 3-4 μήνες το καλοκαίρι και ήθελα ένα Wrangler μετά απο 4 χρόνια που το είχα βρει σε καλή τιμή ...Τα τεκμήρια μου το στερούσαν...
Ελπίζω τα μπορμπουάρ να μην είναι μαύρο χρήμα για το κράτος ... φυσικα και ειναι
Α και αν ανοίγουν σε κάποιους ορέξεις ...πλέον με τα All inclusive δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά...
Φυσικά είχε θέσεις σε διάφορες επιτροπές, υπουργεία και άλλα χαμηλόμισθα πόστα …
ολα του δημοσίου, μιας και η ΝΔ είναι ένα καθαρά δεξιό νεοφιλελεύθερο κόμμα που υπερασπίζεται την ελεύθερη αγορά και τους επαγγελματίες ...