Νέα

Η ιστορία του τεκμηρίου στα ΙΧΕ και ο εμπνευστής του !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
35 χιλιαρικα? Τελος. Δεν παιζει πλεον.

δεν καταλαβα ? θελει και τον ΕΦΚ και τους λοιπους ελληνικους δασμους πισω ?  :2funny: :2funny: :2funny:

οταν το αγοραζε για 100 χιλιαρικα δεν ηξερε οτι σε ολο τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο εχει μονο 50 ? και τα υπολοιπα πανε για καθε λογης καρανικες ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καλως ηλθες στην αφρικανικη σοβιετικη μπανανια του ελλαδισταν !
Καλώς τα βρήκα απο το 2011 και μετά που μπήκα στον ιδιωτικό τομέα...
Δυσκολοχώνευτο αυτό που συμβαίνει και ο "κρατικός πόλεμος με χαρακώματα"που δέχεται όλος ο τομέας..Προτιμώ όπως είπα παραπάνω Σικελούς μαφιόζους παρά νόμιμο κρατικό νταβατζιλίκι  ή Τουρκικό χαράτσι που ήταν το 10% και γι αυτό έγινε επανάσταση...Τώρα με 60-80% έμμεσες και άμεσες εισφορές στο κράτος χωρίς ανταπόδοση δεν κουνιέται φύλο....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.588
Πόντοι
506
δεν καταλαβα ? θελει και τον ΕΦΚ και τους λοιπους ελληνικους δασμους πισω ?  :2funny: :2funny: :2funny:

οταν το αγοραζε για 100 χιλιαρικα δεν ηξερε οτι σε ολο τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο εχει μονο 50 ? και τα υπολοιπα πανε για καθε λογης καρανικες ?
Δε καταλαβες.
Το Καρρερα του 06 εφευγε Γερμανια το 12 στα 30-35.
Τωρα απλα δε το δινει Γερμανια γιατι εν ετει 2016 εδω πουλαει 40+.
Αρα γιατι να το σπρωξει εξω?Μαλακας ειναι ο Γερμανος να του δωσει παραπανω?
Τα καλα κομματια εχουνε φυγει χρονια τωρα και οποιος θελει κατι καλο θα το πληρωσει

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Αυτό που μέμφομαι το κράτος είναι πως χρησιμοποιεί τυχοδιωκτικούς και κοινωνικά άδικους τρόπους για να κάνει αρπαχτές απο τους πολίτες και τους εμποδίζει στην χρήση του πλούτου που παράγουν κατά το δωκούν!
Για να έχει το κράτος πρόσβαση σε χρήμα παραοικονομίας των πολιτών του πρέπει να βρει τρόπους να τη νομιμοποιήσει όπου σηκώνει(όχι φυσικά ναρκωτικά και όπλα) ,να χαμηλώσει τους φόρους και να άρει τους περιορισμούς τύπου τεκμηρίων στην ελεύθερη κυκλοφορία του χρήματος...
Όσο δεν γίνονται κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση τα μνημόνια θα έρχονται βροχή...
κανενας δε σε εμποδισε να κανεις χρηση του πλουτου που παραγεις.αυτο ειναι μυθος.τοκρατος προσπαθησε να εμποδισει την ανεξελεγκτη χρηση του μαυρου πλουτου.αν λοιπον σε ενοχλουσε αυτο το μετρο,ειναι γτ παρηγαγες μαυρο πλουτο.
Στην περιπτωση ζωνιανων,ο κατοχος της καγιεν που σταματησαν στο μπλοκο ηταν 22 χρονων αεργος.τι κανει το κρατος σε τετοιες περιπτωσεις οι οποιες ειναι πολλες;βαζει απο ενα παιδονομο για ολους;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.019
Πόντοι
6.515
ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ πολλες φορές ΚΚΕ αλλα εχω καταλαβει οτι κατι ύποπτο παιζει με αυτο το κόμμα

το ΚΚΕ  :vomit: εκλεισε τα εργοστασια και τωρα εισάγουμε μεχρι και κωλοχαρτο από την ιταλια.  :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.786
Πόντοι
496
Eλα μαλακιες ειναι τα τεκμηρια τωρα, ξεκολλατε. Σαν τον παρανομο φορο εισαγωγης που για τον οποιο τρωγαμε αβερτα προστιμα απο την ΕΕ και τον μετονομασανε τελη ταξινομησης. Ποτε δεν ηταν ευνοικη η αγορα καλου αυτοκινητου στην Ελλαδα. Απλα οταν καταργηθηκαν τα τεκμηρια και απο το 2009-2013 που βγηκαν στο σφυρι τα καλα κομματια ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα. Τωρα και ακριβα ειναι και λιγα και η φορολογια στα υψη. Δε πουλαει ο αλλος το Καρρερα για να παρει λεφτα β διαλογης και να σηκωνει 420 τη βδομαδα. Το κλεινει σοτ γκαραζ και καθεται και το κοιταει.

κ με το κοστος απαξιωσης τι κανεις?
που οταν θα πας να το βαλεις μπροστα θα σου μεινει η μιζα στο χερι κλπ κλπ
δεν ειναι το τοσο απλα τα πραγματα
εχω αμαξι με κατατεθημενες πινακιδες κ τρεχω μες στη νυχτα, στη ζουλα, να του κανω καποια χλμ καθε μηνα γιαυτο το λογο...

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε καταλαβες.
Τα καλα κομματια εχουνε φυγει χρονια τωρα και οποιος θελει κατι καλο θα το πληρωσει

ε τοτε ας ριξει την τιμη και να τα παρει στο χερι - εκτος τραπεζας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κανενας δε σε εμποδισε να κανεις χρηση του πλουτου που παραγεις.αυτο ειναι μυθος.τοκρατος προσπαθησε να εμποδισει την ανεξελεγκτη χρηση του μαυρου πλουτου.αν λοιπον σε ενοχλουσε αυτο το μετρο,ειναι γτ παρηγαγες μαυρο πλουτο.
Στην περιπτωση ζωνιανων,ο κατοχος της καγιεν που σταματησαν στο μπλοκο ηταν 22 χρονων αεργος.τι κανει το κρατος σε τετοιες περιπτωσεις οι οποιες ειναι πολλες;βαζει απο ενα παιδονομο για ολους;
Τώρα δεν έχω πρόβλημα...Τότε όμως που είμουν υπάλληλος και είχα μαζέψει ένα κομποδεματάκι και μπορούσα να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο το κράτος μου το στερούσε...
Τι μου φταίνε τα ζωνιανά ή το αριστερό μόρφωμα?

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Tα τεκμηρια ειναι η παραδοχη της ανικανοτητας του κρατους,διοτη εαν ηθελε να ελενξει το εισοδημα του καθενα απο εμας θα επρεπε να κανει πραγματα τα οποια πρακτικα δεν μπορει,διοτι ειναι κοτετσι,θα ελεγα μπουρδελο αλλα σε αυτο το σαιτ θα ηταν ειρωνικο :2funny:

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε καταλαβες.

σαχλαμαρες - τα carrera του 06 πωλουνται χοντρικα  (δες το mobile.de) απο 30 και πανω στην γερμανια

μαλακας και απληστος ειναι οποιος το εχει να καθεται περιμενοντας εναν αλλο μαλακα που θα του δωσει 40+ στην ελλαδα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Tα τεκμηρια ειναι η παραδοχη της ανικανοτητας του κρατους,διοτη εαν ηθελε να ελενξει το εισοδημα του καθενα απο εμας θα επρεπε να κανει πραγματα τα οποια πρακτικα δεν μπορει,διοτι ειναι κοτετσι,θα ελεγα μπουρδελο αλλα σε αυτο το σαιτ θα ηταν ειρωνικο :2funny:
Εγώ αυτό που εκλιπαρώ είναι το κράτος να δουλευει σαν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!Εσείς που πάτε ξέρετε καλύτερα τους αυστηρούς και απαραβίαστους κώδικες τιμής και οργάνωσης ενός οίκου ανοχής!Υπάρχουν διακριτοί ρόλοι ,ιεραρχία και εύρυθμη λειτουργία!Πράγματα που δεν τα βρίσκεις στο Ελληνικό μπάχαλο-Δημόσιο...Ούτε καν κοτέτσι δεν είναι!Και εκεί η φύση δημιουργεί τους σωστούς αυτοματισμούς...
Δεν βρίσκω παράδειγμα τα περιγράψω το εκφυλισμένο αριστερό μόρφωμα που κινεί τις κρατικές υποθέσεις...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τώρα δεν έχω πρόβλημα...Τότε όμως που είμουν υπάλληλος και είχα μαζέψει ένα κομποδεματάκι και μπορούσα να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο το κράτος μου το στερούσε...
Τι μου φταίνε τα ζωνιανά ή το αριστερό μόρφωμα?
το ειπαμε και πιο πανω.αν παρηγαγες μαυρο πλουτο,τοτε ναι,θα ειχες προβλημα και σωστα θα ειχες προβλημα.γι αυτο αναφερθηκα στον αεργο απο τα ζωνιανα με την καγιεν.εση αν ησουν νομιμος,δε σε ενοχλουσε κανενας.γνωριζω ανθρωπους που οι αναγκες τους ηταν για 1600αρι και για να παρουν διλιτρο δηλωναν οτι τους εκανε δωρεα ο πατερας τους.αν δε θελετε μπλεξιματα με της εφοριες για το μαυρο χρημα που παραγετε υπαρχουν λυσεις τυπε.
παιρνεις το λακη και πατε να ζησετε στη βορεια κορεα.εκει δε σε κυνηγα η εφορια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το ειπαμε και πιο πανω.αν παρηγαγες μαυρο πλουτο,τοτε ναι,θα ειχες προβλημα και σωστα θα ειχες προβλημα.γι αυτο αναφερθηκα στον αεργο απο τα ζωνιανα με την καγιεν.εση αν ησουν νομιμος,δε σε ενοχλουσε κανενας.γνωριζω ανθρωπους που οι αναγκες τους ηταν για 1600αρι και για να παρουν διλιτρο δηλωναν οτι τους εκανε δωρεα ο πατερας τους.αν δε θελετε μπλεξιματα με της εφοριες για το μαυρο χρημα που παραγετε υπαρχουν λυσεις τυπε.
παιρνεις το λακη και πατε να ζησετε στη βορεια κορεα.εκει δε σε κυνηγα η εφορια.
Τότε στην ηλικία του άνεργου των ζωνιανών έβγαζα κοντά στα 3000€ Φιλοδωρήματα το μήνα για 3-4 μήνες το καλοκαίρι  και ήθελα ένα Wrangler μετά απο 4 χρόνια που το είχα βρει σε καλή τιμή ...Τα τεκμήρια μου το στερούσαν...
Ελπίζω τα μπορμπουάρ να μην είναι μαύρο χρήμα για το κράτος ...
Α και αν ανοίγουν σε κάποιους ορέξεις ...πλέον με τα All inclusive δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
για τις δυτικες κοινωνιες,οποιοδηποτε εισοδημα δεν το δηλωνεις,θεωρειται μαυρο και σωστα θεωρειται μαυρο.κανενα κρατος δε μπορει να ξερει αν εσυ επαιρνες τιπς ή πουλουσες ναρκωτικα.δε θα σου στερουσε λοιπον τιποτα αν εψαχνες να βρεις πως θα δηλωσεις τα χρηματα που εβγαζες εξτρα.αλλο ενα παραδειγμα που οδηγησε το κρατος σε αυτα τα μετρα ηταν και οι μισθωτοι.δουλευαν ως μαστορες σε καποια κατασκευαστικη επιχειρηση και ειχαν δηλωθει ως βοηθοι με βασικο μισθο για να υπαρχουν μικροτερες εισφορες και να δειχνουν μικροτερο εισοδημα.
κανονικα θα επρεπε να εχει τεκμηριο και το τσαλι,οχι μονο τα αυτοκινητα.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τότε στην ηλικία του άνεργου των ζωνιανών έβγαζα κοντά στα 3000€ Φιλοδωρήματα το μήνα για 3-4 μήνες το καλοκαίρι  και ήθελα ένα Wrangler μετά απο 4 χρόνια που το είχα βρει σε καλή τιμή ...Τα τεκμήρια μου το στερούσαν...

Ελπίζω τα μπορμπουάρ να μην είναι μαύρο χρήμα για το κράτος ... φυσικα και ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Α και αν ανοίγουν σε κάποιους ορέξεις ...πλέον με τα All inclusive δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά...

με τα αδηλωτα φιλοδωρηματα περιμενεις να καλυψεις τεκμηρια αγορας και χρησης αυτοκινητου ?
(δεν εβρισκες και συ κανεναν συγγενη χωρις προβλημα να το παρεις στο ονομα του ?)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
θελουν και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο τυπε.αυτ σημαινει πως θελουν τα αγαθα του καπιταλισμου με κομμουνιστικη φορολογια.δεν κανουμε δουλιτσα ετσι...

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Γενικά το μέτρο των τεκμηρίων είναι ως ένα σημείο σωστό. Γιατί έχω ακούσει και περίπτωση γιατρού που δήλωνε εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο και κατείχε φεράρι. Κάτσε ρε φίλε που τη βρήκες τη Φεράρι και για να συνεχίσεις να την έχεις στην κατοχή σου πάει να πει ότι τουλάχιστον πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας. Το άδικο στην υπόθεση είναι ότι θα έπρεπε να μπει τεκμήριο όχι μόνο με τα κυβικά και την παλαιότητα, αλλά με τα χλμ που κάνει το κάθε όχημα κάθε χρόνο. Γιατί και με τους μήνες που κατέχεις ένα αμάξι μέσα στο έτος δεν είναι και πάλι δίκαιο.

Φυσικά είχε θέσεις σε διάφορες επιτροπές, υπουργεία και άλλα χαμηλόμισθα πόστα …
ολα του δημοσίου, μιας και η ΝΔ είναι ένα καθαρά δεξιό νεοφιλελεύθερο κόμμα που υπερασπίζεται την ελεύθερη αγορά και τους επαγγελματίες ...

Φίλε όσο για το δεξιό νεοφιλελεύθερο κόμμα, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Η ΝΔ είναι ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα, που μαζεύει από κεντροδεξιούς, μέχρι και ακροδεξιούς και βασιλικούς, χουντικούς. Νεοφιλελεύθερες αποχρώσεις απέκτησε επί Μητσοτάκη όταν και κυβέρνησε το 90-93 και τώρα και πάλι επί Μητσοτάκη. Γενικά η Νέα Δημοκρατία ήταν ένα κόμμα που όλα αυτά τα χρόνια πορευόταν με το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Κατά τ'άλλα καμιά ιδεολογία, η πλειοψηφία τους ήταν και είναι κρατιστές. Ο παππούς μου (που ήταν ενεργό μέλος της ΝΔ) στην επταετία Καραμανλή, μετά τη χούντα βοηθούσε κομμουνιστές να μπουν στο δημόσιο. Κι όσες φορές έχω συζητήσει με  τη γιαγιά μου (γιατί ο παππούς μου πέθανε όταν ήμουν μικρός και δεν είχα πάρει και πολύ χαμπάρι τι παίζει), είναι της κλασσικής ιδεολογίας μπες στο δημόσιο να ηρεμήσεις, η μάνα σου που δεν το έκανε, τι κατάφερε; Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης είναι καταδικάσμενος να αποτύχει κι ο ίδιος γιατί το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι ότι έχει να κάνει με ένα κόμμα στενόμυαλων, πουριτανών και κρατιστών. Παράδειγματα άπειρα πιστεύω. Μειμαράκης, Γιακουμάτος, Τζιτζικώστας, Παπαμιμίκος κι η λίστα δεν σταματά. Τώρα όλα αυτά περί νεοφιλελε είναι καραμέλες που τις μασάν οι μπούφοι Συριζαίοι, γιατί κατά τ'άλλα και τα 2 κόμματα είναι να τα κλαίνε κι οι ρέγγες. Λες κι οι ιδιωτικοποιήσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεν είναι νεοφιλελέ πολιτικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom