δεν μπορεί να δηλώνεις εισοδήματα 1.000 ευρώ τον χρόνο και να έχει αυτοκίνητο εν κίνήσει διότι ένα αυτοκίνητο έχει έξοδα χρήσης και συντήρησης (ασφάλεια, συντήρηση, καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας κλπ κλπ κλπ)...
αν λοιπον έχεις ένα αυτοκίνητο για να το διατηρείς σε κίνηση έχεις όλα αυτά τα έξοδα τα οποία θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται στο εισόδημα σου... τελεία και παύλα...
το ίδιο και αν έχεις ένα σπίτι μεγάλο και δηλώνεις εισόδημα 2.000 τον χρόνο .. το σπίτι έχει έξοδα λειτουργίας και συντήρησης...
απλά και κατανοητά στους κοινούς ανθρώπους αλλά όχι φυσικά σε κάτι κρετίνους σαν και σένα...
Ρε παλιομαλάκα (τέλος οι ευγένειες)
ενα αυτοκίνητο που κατέχει κάποιος ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ;
Κι αν είναι ένα , πάει στο διάολο.
Είναι μεταφορικό μέσο ... μοναδικό ...
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,
γιατί πρέπει να κινουνται όλα;
Γιατί πρέπει να κάνουν σέρβις όλα κάθε χρόνο ;
Απαγορεύεται κάποιος να έχει ένα ακριβό αυτοκίνητο
και να πήγαίνει με αυτό 2 φορές το χρόνο για καφέ
και να κάνει συνολικά 120χλμ με αυτό;;;
Που τα ειδες αυτά ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. Γι'αυτό σου λέω ότι είσαι ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ.
που τα βρίσκεις ρε αλήτη και συντηρείς αυτοκίνητο 1800 κε, στέλνεις το παιδί σου σε ιδιωτικό και σπίτι 160 τμ με 2000 ευρώ τον χρόνο εισόδημα ????
Το σπίτι στο οποίο αναφέρεσαι , ήταν πολύ πάνω από 160 τμ , αλλά το πούλησα.
Τώρα μένω σε οικογενειακό 3οροφο ...
Και εισοδήματα , δηλώνω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, από ενοίκια ...
Τα οποία όπως ξέρεις ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.
Οπότε από την εργασία που κάνω για την κάβλα μου, μπορώ να μπαίνω και μέσα κάθε χρόνο . Να έχω ζημιά. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ, στην τελική .
Είμαι καλυμένος περισσότερο από όλους.
Τα αυτοκίνητα δεν είναι καινούργια , τα 2 είναι μτχ , τα άλλα τα κληρονόμησα από τον πατέρα μου, που τα τελευταία χρόνιας της δήλωσής του, είχε κεφάλαια προς ανάλωση ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΛΕ.
Σκάφη δεν έχω ,τα ακίνητα τα περισσότερα τα έχτισα ο ίδιος
και τα κληρονομηθέντα είναι πριν το ... 1980 ....
Με τα εισοδήματα των ενοικίων
θα δικαιολογούσα και διαβίωση και δίδακτρα παιδιών (πάνω από 2 που έχω)
στο Κολλέγιο ... (που δεν πάνε στο κολλέγιο , που είναι το ακριβότερο)
και άλλα 2-3 μτχ 1800ρια ... Μάλλον και μια 350SL που θα αγοράσω μτχ, όταν βρώ με κάτω από 10.000 ευρώ (υπάρχουν ήδη , απλά δεν έχω ασχοληθεί).
Τώρα μπορείς να πας να γαμηθείς με αγοράκια,
σύμφωνα με τη φήμη του μερακλή που έχεις εδώ μέσα
και να μην ασχοληθείς με τα προσωπικά μου ...
Και ρίξε καμιά γκαζιά με το ... corsa diesel automatic
να γελάσουμε ...