Νέα

Η γυναίκα σας παρθένα ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θέτω ένα μεγάλο δίλλημα σε όλους που δεν είναι παντρεμένοι.... και σε όσους είναι βέβαια, αν θα προτιμούσαν να είναι η όχι, παρθένα η γυναίκα τους...

Προσωπικά, η γυναίκα μου όταν κάναμε δεσμό (και στην συνέχεια παντρευτήκαμε) ήταν παρθένα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν 25 και αυτή 18. μετά από 5 χρόνια παντρευτήκαμε.
Από αρκετές συζητήσεις που έχω κάνει με αρκετούς συνομίλικούς μου, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι ίσως είναι καλύτερα η γυναίκα που θα παντρευτείς (ή θα κάνεις σοβαρό δεσμό) να μήν είναι παρθένα. Ο λόγος δεν είναι το κεράτωμα (μια και ίσως θα θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο) διότι άν είναι να στα "φορέσει" μια γυναίκα, θα στα φορέσει. Ο λόγος είναι ότι με μία γυναίκα που δεν έχει εμπειρίες (τουλάχιστον λίγες) πάνω στο SEX, ίσως κάποια στιγμή βαρεθείς τα ίδια και τα ίδια, τα κλασσικά κ.λ.π.
Βέβαια θα μου πεί κάποιος, θα μπορείς εσύ να την "διδάξεις" αρκετά πράγματα. Δεν θα διαφωνήσω, αλλά ρε πούστη μου κάπου βαριέσαι να παίρνεις μόνο εσύ πρωτοβουλίες ή μόνο εσύ να προσπαθείς να εφαρμόσεις καινούργιες τεχνικές ή μεθόδους.
Θα ήθελα την άποψή σας περί τούτου.

polyoraios

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θέτω ένα μεγάλο δίλλημα σε όλους που δεν είναι παντρεμένοι.... και σε όσους είναι βέβαια, αν θα προτιμούσαν να είναι η όχι, παρθένα η γυναίκα τους...

παρθένα??από τα αυτιά ίσως....

Προσωπικά, η γυναίκα μου όταν κάναμε δεσμό (και στην συνέχεια παντρευτήκαμε) ήταν παρθένα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν 25 και αυτή 18. μετά από 5 χρόνια παντρευτήκαμε.
Από αρκετές συζητήσεις που έχω κάνει με αρκετούς συνομίλικούς μου, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι ίσως είναι καλύτερα η γυναίκα που θα παντρευτείς (ή θα κάνεις σοβαρό δεσμό) να μήν είναι παρθένα. Ο λόγος δεν είναι το κεράτωμα (μια και ίσως θα θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο) διότι άν είναι να στα "φορέσει" μια γυναίκα, θα στα φορέσει. Ο λόγος είναι ότι με μία γυναίκα που δεν έχει εμπειρίες (τουλάχιστον λίγες) πάνω στο SEX, ίσως κάποια στιγμή βαρεθείς τα ίδια και τα ίδια, τα κλασσικά κ.λ.π.
Βέβαια θα μου πεί κάποιος, θα μπορείς εσύ να την "διδάξεις" αρκετά πράγματα. Δεν θα διαφωνήσω, αλλά ρε πούστη μου κάπου βαριέσαι να παίρνεις μόνο εσύ πρωτοβουλίες ή μόνο εσύ να προσπαθείς να εφαρμόσεις καινούργιες τεχνικές ή μεθόδους.

polyoraios

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
όπως λέει και ο Κούντερα η γυναίκα έχει 11 τρύπες ,
ε.. όλο και κάποια θα ειναι παρθένα τι διάολο?

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
όπως λέει και ο Κούντερα η γυναίκα έχει 11 τρύπες ,
ε.. όλο και κάποια θα ειναι παρθένα τι διάολο?

βαλε κι αυτες τις τρυπες που ανοιγουν για να βαλουν τα διαφορα κοσμηματα.............

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Αυτα τα σκεφτονται πριν το στεφάνι. Τωρα καντης κανα παιδί να απασχολειται και μαζευε πληροφορίες απο το σαιτ!!!

aquaplus1

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι είμαι της άποψης να έχει και κάποιες εμπειρίες. Εμένα νομίζω με κουράζει να της κάνω τον δάσκαλο. θέλω και μερικές φορές να δοκιμάσω και κάτι καινούργιο. Τώρα αν η εμπειρη σου τα φορέσει αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ενότητα.

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Από μπρος είναι παρθένα, από πίσω μπαίνουν τραίνα!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
παρθένα??? τί είναι αυτό??? σαν φάρμακο για τον καρκίνο ακούγεται..

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τώρα αν η εμπειρη σου τα φορέσει αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ενότητα.

Δεν γνωρίζω τα περί γάμου αλλά στην απλή σχέση μια παρθένα στα φοράει ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ από μια εμπείρη...

Οταν η ξεβγαλμένη αποφασίσει να έιναι μαζί σου γιατί σε γουστάρει και όχι για τους 1000 άλλους λόγους είναι πολύ δύσκολο να την ρίξει ο καθένας.Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα μπορεί ΑΛΛΑ οχί σαν την παρθένα,΄΄οπου και ο μεγαλύτερος βλάκας του πλανήτη να της την πέσει αυτή και μόνο γιατι δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ θα ανταποκριθεί...Ενώ στην πουτάνα πουτανιές δεν έχει όπως λένε οι παλιοί.....Θέλει μεγάλα @@ να ρίξεις κοπέλα που είναι αλανιάρα και free και ακόμα μεγαλύτερα αν είναι σε σχέση που γουστάρει...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
συμφωνω και επαυξανω που λενε!!! βεβαια μεχρι εκει που λες οτι θελει @@ για να ριξεις γκομενα που ειναι σε σχεση!!!

τωρα δεν θα κατσω να σου πω το γιατι αλλα σκεψου μονος σου!!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν κατάλαβες.Θελει @@ να ρίξεις αλανιάρα που είναι σε σχέση που γουστάρει οχι την κάθε τυχούσα...Οι τυχούσες είναι ψωμί για αυτόν που ξέρει τους κανόνες συμπloκής.. :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καθήστε εσείς να κυνηγάτε τις αλανιάρες για σοβαρή σχέση...

Όσο για το καλό σεξ, εδώ για επαγγελματίες γράφουμε τόσοι και τόσοι ότι ήταν σα να γαμάς γυψοσανίδα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και για το αρχικό ερώτημα, φυσικά και μία γυναίκα για σοβαρή σχέση κερδίζει σε εκτίμηση αν είναι παρθένα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παρθένα απο τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένη...
Μαγκες τα φτιάχνεις 2-7 χρόνια πριν τον γάμο με μια παρθένα,την μαθαίνεις τα κόλπα και μετά την παντρευεσαι...Ειδικά αν εισαι επαρχιώτης μετράει να μην έχει πολλους..Για ενα κούτελο ζούμε,δεν μπορει να μας εχει πηδήξει την γυναίκα ο 'τάκης ο σουγιάς' κ μετά να κάνουμε παιδια με αυτην..

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ναι παιδιά συμφωνώ. Η δικιά μας παρθένα και των αλλονών πουτάνες.

Επισκέπτης
αγαπιτε giavanisilva και εμενα ι κοπελια μου παρθενα ιταν οσπου τιν πιρα εγο .απο τοτε με τον καιρο γινετε πιο παιχνιδιαρα και πιο καυλιαρα !!και καθε φορα κανουμε κατι το διαφορετικο...αν το εχει ι γιναικα μεσα τις...δε μπα να ειναι και παρθενα θα σε φτιαχνει διαρκοσ!!!!ετσι πιστευο!!καλα πιτσιλισματα σε ολουσ τουσ καυλιαριδεσ!!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To να έχεις μία γυναίκα δίπλα σου είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία γυναίκα που γαμάς και τελείωσε. Πάει πολύ να έχεις μία γυναίκα δίπλα σου που ξέρεις ότι έχουν ξεπατώσει διάφοροι τσόγλανοι και αρκουδέηδες και αυτή να έχει και την απαίτηση να την κρατάς αγκαλιά και να της γλείφεις το συφυλιάρικο μουνάκι και να το βουλώνεις όταν βλέπει τον τυπά που την πήδαγε κάποτε και υγραίνεται το μουνί της.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ρε φίλε το γάμησες τώρα :) Ούτε ο κατακουζινός να ήσουν....Και στην τελική σε νοιάζει ποιος την πηδούσε παλιά ή ποιος θα την πηδάει μετά απο εσένα;;;;

Γιατί παρατηρώ ότι ο αριθμός των ανδρών που παίρνει μια γυναίκα στην ζωή της είναι σταθερός.Το μόνο που διαφέρει είναι το πότε το κάνουν ....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Ρε φιλε δυσκολο σημερα να κανεις γνωριμια γαμου με κοπελα 18 ετων.
Αν γνωρισεις μια 25 σιγα μην ειναι παρθενα. ΚΑι αν ειναι, βλαμενη θα ειναι.
18 ετων ειναι χαζουλα, δεν εχει δουλεια ουτε εχει σπουδασει. Σιγα μη ψαξω νυφη 18ρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom