Νέα

Η γυναίκα σας παρθένα ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αναρωτιέται κανείς αν θα μπορούσε να θέσει το ερώτημα:

Παρθένα ή μιξοπαρθένα;;;;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το θέμα εδώ λέει "η γυναίκα σας", όχι "η πουτάνα σας", "το πουτανάκι σας", "η γκόμενά σας", "η ξεπέτα σας" ή "η βλενοριασμένη παρτόλα σας".

tom tomson

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε giovanisilva καλησπέρα!!! Από μία άποψη έχεις δίκιο που βαριέσαι "καθε μερα το κοτόπουλο" (έχω περάσει παρόμοια κατάσταση) αλλα δεν είναι απαραίτητα μόνο υποχρέωση σου να την διδάξεις για νέους τρόπους και κόλπα. Μπορείται και οι δυο απο κοινου να πειραματίζεσται με νέα πράγματα και ο πιό εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τσόντες ή δονητές. Όσο και σοκαριστικό αν ακούγεται αυτο σε μερικούς εάν θέλετε πραγματικά ο ένας τον άλλον και είναι η πιό σιγουρη λύση για να υπάρχει ανανέωση στον έρωτα. Το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι η γυναίκα να είναι ο τύπος που τα θεωρεί απαράδεκτα, ανεπίτρεπτα για ένα ζευγάρι κτλ κτλ κτλ που εάν συμβαίνει αυτό απο προσωπική εμπειρία τις περισσότερες φορές θα σε οδηγήσει η ίδια η κοπέλα λόγω της βαρεμάρας και της μονοτονίας να κοιτάζεις άλλες γυναίκες. Έαν τώρα τύχει να κάνεις σεξ με κάποια άλλη κοπέλα που θα είναι πολύ πιο έμπειρη απο την παρθένα γυναίκα σου κατα πάσα πιθανότητα θα κολλήσεις με την νέα και αντε γεία!!!(Προσωπική άποψη)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Και για το αρχικό ερώτημα, φυσικά και μία γυναίκα για σοβαρή σχέση κερδίζει σε εκτίμηση αν είναι παρθένα.

το προβλημα φιλοι μου οταν μια γυναικα ειναι παρθενα ..δεν ειναι αν θα σου ξενοπηδηχτει μετα απο καποια χρονια..

ειναι το οτι υπαρχει περιπτωση να κλονιστει το νευρικοψυχολογικο της συστημα σκεπτομενη ...τη ζωη που δεν εζησε...
ειναι πολυ πιθανο αυτο το ξεσπασμα να συμβει με την εμφανιση τη κλιμακτηριου και να επιδεινωθει με το περασμα των χρονων....

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
+1 κυριε παναξιε...και μολις καταλαβουν πως η ζωη δεν ειναι μονο 2-3 πραγματα που κανουν εκει νομιζω τους τη δινει τελειως

Επισκέπτης
Φίλε jiovani εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να ΜΗΝ είναι παρθένα και για τον λόγο ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σου γαμηθεί με άλλον, ακόμα και για "περιέργεια" να δει πως είναι και με έναν άλλον άντρα, αλλά επίσης και για τον λόγο που είπες εσύ. Εμένα η γυναίκα μου λέει ότι είχε πάει με 4-5 πριν γνωρίσει εμένα (δηλαδή 6-7 για να είμαστε και μέσα, ΟΛΕΣ οι γυναίκες κρύβουν κάποια γαμήσια τους όπως κρύβουν τα χρόνια τους!).

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το προβλημα φιλοι μου οταν μια γυναικα ειναι παρθενα ..δεν ειναι αν θα σου ξενοπηδηχτει μετα απο καποια χρονια..

ειναι το οτι υπαρχει περιπτωση να κλονιστει το νευρικοψυχολογικο της συστημα σκεπτομενη ...τη ζωη που δεν εζησε...
ειναι πολυ πιθανο αυτο το ξεσπασμα να συμβει με την εμφανιση τη κλιμακτηριου και να επιδεινωθει με το περασμα των χρονων....

Τα είπες  ΟΛΑ πανάξιε!!! Και το ερώτημα είναι, τί σημαίνει "ζω τη ζωή μου" όταν λέγεται από μια γυναίκα; Κατά τη γνώμη μου σημαίνει πολλές και επιφανεικές μαλακιούλες...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
κοιτα οταν μια γυναικα την παρεις παρθενα οτι θα σου γαμηθει με καποιον καποια στιγμη ειναι 99,9% σιγουρο.Αλλα μην νομιζεις οτι ακομα και μια αλανιαρα να παρεις δεν θα σου την κανει τη κουτσουκελα.Γιατι πολλες φοβουνται μην μεινουν στο ραφι πλησιαζοντας τα 30 και παντρευονται οποιον βρουν πχ να ειναι μικροτσουτσουνος και μετα παει το κερατο συννεφο.Δουλευω διανομεας και μου την εχουν πεσει κατι 35-40χρονες θειτσες παντρεμενες οτι πρεπει για σκληρο γαμιση και εξευτελισμο.Το μονο που σας λεω οτι ολες ψαχνονται για πουτσα μικρες μεγαλες εμπειρες απειρες κτλ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το μονο που σας λεω οτι ολες ψαχνονται για πουτσα μικρες μεγαλες εμπειρες απειρες κτλ...

Όλες παιδιά, όλες...Αλανιάρες ή χαμηλοβλεπούσες, μορφωμένες ή αγράμματες, όλες λέμε...Γι' αυτό συναγωνιστές δε ντρεπόμαστε και δεν υπολογίζουμε "πως θα το πάρει αν της την πέσω, αφού είναι σοβαρή κοπέλλα"...Βουρ στον πατσά μάγκες κι ό,τι κάτσει!!! :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
πιτσιλιστε ανελειτα ολα τα πουτανιδια!!!!!αμολιστε το ιγρο σασ πιρ(οποσ λεει και ο μεγαλοσ φραπεδιαρισ βασοσ)!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι σημασια εχει κ αν εχει παει κ με στολο (οκ υπερβαλω...)

το θεμα ειναι οσο ειναι μαζι σου να μην σε κανει ταρανδο...
τωρα αμα παμε σε πιθανοτητες κ εγω πιστευω οτι η βερτζιν θα στην κανει πιο ευκολα γιατι θα θελει να δοκιμασει κ κατι αλλο σε καποια φαση υποθετω... αλλα κ αυτο εξαρταται απ το ατομο...
το θεμα δεν ειναι να εισαι ο 1ος στην ζωη μιας γυναικας που σ ενδιαφερει πολυ, αλλα ο τελευταιος :cheesy:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το θέμα δεν ειναι παρθενα η πουταναρα..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ στις παρθένες..Ειναι σαν να συγκρίνετε Μίλαν με 'Αρη Κολωνού..Μονο και μόνο το στενό νιμού σε σχέση με το αέρα πατέρα νιμου...

το μεγάλο θέμα ειναι ελληνοαλβανέζα(πλεον ειναι μια ράτσα) vs αλλοδαπών...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε δεν νομιζω να ειναι καμια τελεια φυλη γυναικων...

επιλεγεις το μη χειρον βελτιστον :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παπαρια μάντολες..Προπαγάνδα των γυναικών που εχουν πάει με 23131 για να βρούν άνδρα για γάμο..ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΜΠΑΚΟΥΡΟΙ! Δεν ειναι το ίδιο να εισαι ο πρώτος κ ο τελευταίος μιας γυναίκας με το να παντρευτεις μια που σου πουλάει αγάπες στα 32 της απο υποχρέωση για αποκατάσταση..Δεν ειναι ίδιο να εισαι πρώτος για πάντα με το να εισαι 43ος και τελευταίος για πάντα...ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ γυναικών με μυαλό Σολωνού-Γερμανού κλπ...Δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα..Το οτι εχουν πάει με 23124 χωρίς ΕΝΟΧΕΣ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To να είσαι ο τελευταίος μίας καταπιόλας δεν είναι μεγάλο κατόρθωμα. Μάλλον σα μεγάλη ξεφτίλα ακούγεται.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχετε κ σεις τα δικια σας...  :-
παρ ολον που ειναι ακραιες περιπτωσεις κατα τη γνωμη μου παντα κ αυτες...

μπαιδεγουει... σολωΜου λεγεται η κοπελα... :P (εκτος κ αμα υπαρχει κ καμια σολωνου κ δεν την γνωριζω..)

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι παλιοι λενε οτι μια γυναικα η οποια εχει δει αρκετες (εως πολλες) ψωλες στην ζωη της ειναι αδυνατον να περιορισει τον εαυτο της στην ΜΙΑ αφου παντρευτει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom