Νέα

Η γυναίκα σας παρθένα ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Πες τα ρε φίλε,γιατι εδω μέσα καποιοι εχουν δυστυχώς εμβολιαστεί με την προπαγάνδα των ΜΜΕ και τα αμερικανόφερτα σίριαλ των 'νοικοκυρών σε απόγνωση' κλπ...ΓΑΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑ(η αν την εχεις ξεπαρθενέψει εσυ)...
Πως θα αφήνετε μια παρτόλα μόνη στο σπίτι?
Πως θα αφήνετε αυτην την καταπιόλα να διαπαιδαγωγίσει τα παιδια σας?Τι αν τους πει?ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΒΕΛΓΟΥΣ? ΟΧΙ , τερμα το παραμύι αποτυχημένων 45ρων...ΣΤΕΝΟ ΝΙΜΟΥ=ΚΑΛΟ ΝΙΜΟΥ: ΝΟΜΟΣ...

BiteMeIaMfresH  γυναίκα ειναι?εντάξει ειμαστε ακραίοι...Ετσι συμφέρει την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ελληνική κοινωνία να μας ονοματίζει..Οποιος δεν συμβιβάζεται με το Young και το cosmopolitan ειναι ακραίος..(δεν υπαινίσσομαι κάτι για εσενα-εξερείσαι-οπως όλες του σάιτ )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
young? υπαρχει τετοιο περιοδικο? :P

βασικα δεν σας ειπα ακραιους.. θεωρω αυτα ακραια παραδειγματα.. δλδ ολες πια εχουν παει με 89478975847 ανδρες? κ απο την αλλη επισης θεωρω ακραιο να περιμενετε να βρειτε παρθενα στην εποχη που ζουμε απο τα 18 κ ανω...
αλλα σας το ευχομαι αμα το θετε τοσο χαχα

Ρε φιλε δυσκολο σημερα να κανεις γνωριμια γαμου με κοπελα 18 ετων.
Αν γνωρισεις μια 25 σιγα μην ειναι παρθενα. ΚΑι αν ειναι, βλαμενη θα ειναι.
18 ετων ειναι χαζουλα, δεν εχει δουλεια ουτε εχει σπουδασει. Σιγα μη ψαξω νυφη 18ρα.

αυτα τα στερεοτυπα πια
προσωπικα ξερω κοπελες στα 25 που ειναι αγνες κ ασπιλες κ καθολου βλαμμενες δεν ειναι
ειναι κ γμ τ ατομα
απλα ειναι τραγικη μειοψηφια στην εποχη μας

εγω ειμαι υπερ του να κανει ο καθενας οτι θελει με το σωμα του.. ας μη το δινει σε κανενα κ ας το δινει κ σ ολους... κανεις δεν ειναι κανενος που λεει κ η θεοπουλα :cheesy:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και να τον έπαιρναν επειδή γουστάραν το πέος καλά θα ήταν..Αλλα τον παίρνουν επειδη ειναι της μόδας να είναι σκλάβες που απλά ανοιγουν τα πόδια και ποτέ δεν ευχαριστιούνται το σέξ..Ρωτήστε 10 γυναίκες..Οι 9 απο αυτές τις παρτόλες θα δηλώσουν δυστυχισμένες με κυκλοθυμικές τάσεις καθημερινά..Με μια τέτοια ουτε καφέ δεν πάς,οχι να ανοιξεις σπίτι..

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Βασικά εξαρτάται από το πόσο σε ενδιαφέρει αν σε κερατώσει και πόσο σε ενδιαφέρει το sex μαζί της να είναι καλό.
Όταν έχεις οδηγήσει π.χ. 10 αυτοκίνητα στη ζωή σου δύσκολα θα σταματήσεις στο 11ο ακόμη κι αν είναι Porsche γιατί πάντα το 12ο μπορεί να σου κάτσει Ferrari (λέμε τώρα). Είσαι όμως καλύτερος "οδηγός" και ξέρεις τα κόλπα.
Όταν όμως οδηγάς μια ζωή φιατάκι δύσκολα το αλλάζεις γιατί νομίζεις ότι αυτό είναι το καλύτερο του κόσμου. Από "οδήγηση" όμως όχι πολλά πράγματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω εχω δυο αποριες.....1) Τι ειναι το young? 2) γιατι μια γυναικα πρεπει να ειναι ή παρθενα ή παρτολα σωνει και ντε?

τες παν για να απαντησω στο θεμα βλεποντας το απο την αλλη πλευρα νομιζω μια γυναικα παρθενα και κατ επεκτασην αβγαλτη γενικοτερα στη ζωη της και χωρις εμπειριες (οχι απαριτητα σεξουαλικες) δεν διαθετει την απαραιτητη ωριμοτητα να δημιουργησει οικογενεια, να κρινει καταστασεις, να χειριστει καποια πραγματα.....απο την αλλη δεν ειπαμε να ειναι και σουρωτηρι.....εχει μια γλυκα το να μην ειναι τελειως ξεβγαλμενη η γυναικα νομιζω.....το να ειναι ο αντρας απο πανω σε καποια θεματα, να ειναι πιο εμπειρος και πιο βγαλμενος....απλα πιανετε τα δυο ακρα....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
απόψεις ειναι αυτές..Χαίρομαι ομως που αρκετοί ΔΕΝ ειναι όπου φυσάει το 'ρέυμα'...
Το young ειναι περιοδικό-ανταγωνιστής του κόσμο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δηλ μια πρώην παρθενα με 1 σχέση 6 ετών που το κάνει με τον 1 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ειναι πιο άπειρη απο την παρτόλα που εχει κάνει ΜΟΝΟ 20 φορές έρωτα με 20 διαφορετικά άτομα(1 φορά τον καθένα)???

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν μία γυναίκα έχει ξεκωλιαστεί με έναν χλέμπουρα, και μόνο η σκέψη να τη φιλήσεις σου προκαλεί αηδία. Τέτοιες γυναίκες είναι μόνο για ανελέητο γαμήσι και μετά δρόμο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πες τα  Todok..Ετσι ακριβώς...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
λοιπον εγω καταληγω οτι οι αραβες ειναι οι πιο σωστοι. τις παιρνουν παρθενες, τις ξεμουνιαζουν, καθε λιγο παντρευονται και αλλη παρθενα, αλλα συνεχιζουν και γαμανε και τις ξεκολιασμενες τις πρωτες.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
ρε γαμωτο εκει επρεπε να ζουσα

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
λάθος κριτήρια επιλογής στη γυναίκα που θα είναι δίπλα σας (;) για μια ζωή (;) πιθανόν θέτετε...και δεν έχετε καμιά τύχη έτσι.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Όταν μία γυναίκα έχει ξεκωλιαστεί με έναν χλέμπουρα, και μόνο η σκέψη να τη φιλήσεις σου προκαλεί αηδία. Τέτοιες γυναίκες είναι μόνο για ανελέητο γαμήσι και μετά δρόμο.

Μάλλον θα συμφωνήσω με τον todok.
Γνώρισα κάμποσες πριν παντρευτώ, κάποιες ήταν όντως καλές κοπέλλες, αλλά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, παρθένα στα 22, (και δεν είναι άσχημη ή ψυχρή, απλά ήθελε να το δώσει εκέι που θα το ΕΝΙΩΘΕ), ΚΑΤʼΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ. Και να κάνω μαζί της οικογένεια και παιδιά.
Όντως δεν ήξερε τίποτα από σεξ, αλλά το ένοιωθε, και το θέμα έκτοτε βαίνει βελτιούμενο....
Ίσως για αυτό το λόγο, δεν έχουμε βαρεθεί μεταξύ μας μετά από 10 χρόνια.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  παρθενα ή μη η πουτανια ειναι στο μυαλό οχι στο νιμου. Μια παρθενα μπορει να σε τρεξει οπως μια εμπειροτατη. μετα το γαμο αλλα πραγματα παιζουν ρόλο που ως νιοπαντρος ακόμα τα μαθαινω.

Ασχετο . Αυριο θα πάιζει το σαιτ η λόγω Μ. Παρασκευης θα κλεισει και αυτο??????

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Να προσθεσω και εγω την δικη μου αποψη πανω στο θεμα.

Περιστατικο 1ο:
Πριν 3 χρονια ξεσκιζα μια παντρεμενη 35αρα με 2 παιδια. Αληθινο ηφαιστειο η γκομενα και εκανε κολπα που και η καλυτερη επαγγελματιας θα τα ζηλευε (παρεπιπτοντως πριν 2 μηνες εμαθα οτι χωρισε γιατι επιασε τον αντρα της με αλλη)ακου πραγματα. Η εν λογω γυνη λοιπον ειχε παντρευτει στα 18της τον αντρα που την ξεπαρθενιασε και τον κερατωνε ανελεητα (πιστευω οτι πριν απο εμενα υπηρχαν και αλλοι fuckers).
Συμπερασμα 1ο
Δεν υπαρχει κανονας οτι αμα παρεις γυναικα παρθενα δεν θα σε κερατωνει.

Περιστατικο 2ο:
Το καλοκαιρακι ειχα παει με μια παρειτσα σε ενα Beach bar στην Αττικη, Στην παρεα υπηρχε και ενα μικρο πιπινακι φιλη καποιου φιλου, επιασα λοιπον κουβεντα λοιπον, ακουστε κυριοι και κυριες το πιπινακι ηταν 14 ετων και ειχε σχεση εδω και ενα χρονο με εναν 25αρι φυσικα μετα απο μερικα ποτακια μου ειπε οτι εχει κανει σεξ με 3 διαφορετικους.
Συμπερασμα 2ο:
Μην συγχεεται τις ηλικιες μην την παρθενια καποιας.

Περιστατικο 3ο:
Γνωρισα καποια στιγμη καποια αλλη μεγαλοκοπελα γυρω στα 30 και μετα απο ενα φασωμα σε ενα baraki καταληξαμε στο αυτοκινητο,εκει που εχω παρει φορα και αφου ειμαστε σχεδον μισογυμνοι, ετοιμαζομε να εισχωρησω, η γκομενα γυριζει και μου λεει "σιγα-σιγα γιατι ειμαι παρθενα".
Καταλαβεναιτε επαθα πλακα, δεν το περιμενα αυτο απο μια γκομενα την οποια ψωνισα σε ενα Bar.Φυσικα δεν συνεχισα,ντυθηκαμε και αρχισα να κουβεντιαζω μαζι της το θεμα. Η γκομενα ηταν παρθενα εκ πεποιθησεως, ηθελε να το δωσει στον καταλληλο οπως μου ειπε(και βρηκε εμενα τρομαρα της)
Συμπερασμα 3ο:
Τα φαινομενα απατουν.

Γενικο συμπερασμα:
Καθε γυναικα εχει την δικη της ιδιοσυγκρασια και δεν υπαρχουν κανονες,
τωρα βεβαια δεν μιλαω για ακραιες καταστασεις οπου η αλλη ειναι νυμφομανης και γυρνωντας απο την λαικη ψωνιζει τους περαστικους για πουτσο, αλλα για την μεση ΕΛΛΗΝΙΔΑ(το τονιζω αυτο) η οποια ονειρευεται μετα τα 30 μια φυσιολογικη ζωη.
Εαν το καταλαβουμε αυτο θα ζησουμε μια ζωη πιο ευτυχισμενη
και κατι ακομα, εαν η αλλη ειναι να στην κανει θα στην κανει οπωσδηποτε ειτε ειναι παρθενα μεχρι τα 30της ειτε ειχε καμα 30αρια γκομενους πριν απο εσενα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΡΘΕΝΑ............κάτι μου θυμίζει αυτή η λέξη......μισό λεπτό να ψάξω στο λεξικό του μπαμπινιώτη και επανέρχομαι.................. :idiot:

Επισκέπτης

Περιστατικο 3ο:
Γνωρισα καποια στιγμη καποια αλλη μεγαλοκοπελα γυρω στα 30 και μετα απο ενα φασωμα σε ενα baraki καταληξαμε στο αυτοκινητο,εκει που εχω παρει φορα και αφου ειμαστε σχεδον μισογυμνοι, ετοιμαζομε να εισχωρησω, η γκομενα γυριζει και μου λεει "σιγα-σιγα γιατι ειμαι παρθενα".
Καταλαβεναιτε επαθα πλακα, δεν το περιμενα αυτο απο μια γκομενα την οποια ψωνισα σε ενα Bar.Φυσικα δεν συνεχισα,ντυθηκαμε και αρχισα να κουβεντιαζω μαζι της το θεμα. Η γκομενα ηταν παρθενα εκ πεποιθησεως, ηθελε να το δωσει στον καταλληλο οπως μου ειπε(και βρηκε εμενα τρομαρα της)

Υπάρχει καλυτερο μυαπαραδειγμα για να αποδειχθεί ότι αντι μυαλού υπάρχουν στον εγκέφαλο περιτωματα?

15 χρονια περιμενε να βρει τον καταλληλο.

Για οποιον δεν καταλαβε, καταλλλος = πιωμενος μπαρόβιος, γνωριμίας λεπτων, για γαμησι σε αμάξι. :jerking:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.876
Πόντοι
216
σωστος ο παιχτης +1000

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
λοιπον εγω καταληγω οτι οι αραβες ειναι οι πιο σωστοι. τις παιρνουν παρθενες, τις ξεμουνιαζουν, καθε λιγο παντρευονται και αλλη παρθενα, αλλα συνεχιζουν και γαμανε και τις ξεκολιασμενες τις πρωτες.

Έτσι ακριβώς....

Αλλά αυτά να τα πείτε στους πολέμιους του Ισλάμ.

Μακάρι να ήταν εδώ έτσι τα πράγματα. Και αν το αναλύσεις, θα δεις ότι είναι αρκετά οργανωμένο το σύστημα, δλδ, πόσες γυναίκες μπορείς να έχεις, κάθε πότε τις πηδάς και ποιες έιναι οι υποχρεώσεις του άντρα απέναντι στο "Χαρέμι".

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom