Νέα

Η γυναίκα σας παρθένα ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
G

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασα τα posts σας, και έχω να σχολιάσω τα εξής...
Βρε παιδιά, παρατηρώ ότι είσαστε των άκρων.
Δλδ, οι παρθένες θα είναι άσχημες, ξενέρωτες κ.λ.π.
Οσες δεν είναι θα είναι πουτάνες, γαμιόλες και καταπιόνες...
Και όπως είπα, το κέρατο που θα φας (υποθετικά), δεν έχει καμία μα καμία σχέση αν η γυναίκα σου είναι παρθένα ή όχι. Ακόμα και ή δικιά μου που εγώ "κερατώνω", είναι κούκλα και ξέρω πως πραγματικά με αγαπάει (είμαι τυχερός). Το κάνω μόνο για το θέμα "SEX" και μόνο, ίσως γιατί μου έλειψαν τα ξενοπηδήματα που έκανα όταν είχα μια απλή σχέση.
Το θέμα που έθεσα αφορά σεξουαλική εμπειρεία και μόνο...
Και βρε παιδιά, τις κάναμε όλες πουτάνες???
Κι εγώ έχω παέι με πολλές γυναίκες (όχι πόρνες), αλλά λίγες ήταν πραγματικά οι πουτάνες & γαμιόλες..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σου φανηκαν οτι ειναι λιγες οι καριολες....
για ψαξτο λιγο καλλιτερα.. (για να μην αναφερουμε και την παραμετρο ''ελληνιδες'')..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακου φιλαρακι πως εχουν τα πραγματα, η μεση ελληνιδα ετσι οπως εχει μεγαλωσει ολα αυτα τα χρονια εχει μετα τα 30της τους εξης απλους στοχους:
1. Επιτυχημενη καριερα
2. Ευπορο συζηγο
3. 2 παιδια
4. Αυτοκινητο δικό της.
5. Πιστωτικη καρτα με μεγαλο οριο
και καποια αλλα μικροτερα και επουσιωδη πραγμα τα οποια δεν θα αναλυσω.
Αυτο μπορεις ευκολα να το καταλαβεις εαν ριξεις μια ματια στην tv διαφημισεις,σιριαλ εκπομπες κλπ. Εκει λοιπον θα βρεις το μοντελο γυναικας που αναφερω.

Είσαι "διαβασμένος", φιλαράκι... ;)

Επισκέπτης
Διάβασα τα posts σας, και έχω να σχολιάσω τα εξής...
Βρε παιδιά, παρατηρώ ότι είσαστε των άκρων.
Δλδ, οι παρθένες θα είναι άσχημες, ξενέρωτες κ.λ.π.
Οσες δεν είναι θα είναι πουτάνες, γαμιόλες και καταπιόνες...
Και όπως είπα, το κέρατο που θα φας (υποθετικά), δεν έχει καμία μα καμία σχέση αν η γυναίκα σου είναι παρθένα ή όχι. Ακόμα και ή δικιά μου που εγώ "κερατώνω", είναι κούκλα και ξέρω πως πραγματικά με αγαπάει (είμαι τυχερός). Το κάνω μόνο για το θέμα "SEX" και μόνο, ίσως γιατί μου έλειψαν τα ξενοπηδήματα που έκανα όταν είχα μια απλή σχέση.
Το θέμα που έθεσα αφορά σεξουαλική εμπειρεία και μόνο...
Και βρε παιδιά, τις κάναμε όλες πουτάνες???
Κι εγώ έχω παέι με πολλές γυναίκες (όχι πόρνες), αλλά λίγες ήταν πραγματικά οι πουτάνες & γαμιόλες..

ρε σεις, τι κολλημα ειναι αυτο με το αν ειναι πουτανες ή γαμιόλες ή στη ψυχή ή στα mules ή στο αυτί? Εχει καμία σημασία? αν πληρουν τα κριτηρια για ενα hobby fucking, ολα ειναι οκ! Τα υπολοιπα ειναι προβλήματα των συζυγων/γκομενων/λοιπών συγγενων :2funny:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Επισκέπτης
Απο μικρές φαίνονται με ποιον τρόπο ανέρχονται τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και αργότερα της δουλειάς 
Α ρε αξέχαστε Αυλωνίτη . Πνεύμα και Ηθική

Συνημμένα

• 860.jpg
    860.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 38

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακου φιλαρακι πως εχουν τα πραγματα, η μεση ελληνιδα ετσι οπως εχει μεγαλωσει ολα αυτα τα χρονια εχει μετα τα 30της τους εξης απλους στοχους:
1. Επιτυχημενη καριερα
2. Ευπορο συζηγο
3. 2 παιδια
4. Αυτοκινητο δικό της.
5. Πιστωτικη καρτα με μεγαλο οριο
και καποια αλλα μικροτερα και επουσιωδη πραγμα τα οποια δεν θα αναλυσω.
Αυτο μπορεις ευκολα να το καταλαβεις εαν ριξεις μια ματια στην tv διαφημισεις,σιριαλ εκπομπες κλπ. Εκει λοιπον θα βρεις το μοντελο γυναικας που αναφερω.

Δηλαδή, αν παντρευτώ Ελληνίδα άνω των 30, θα έχω γυναίκα επιτυχημένη, με δικό της αυτοκίνητο και βαρβάτη πιστωτική κάρτα;
Ε, τότε δε με πειράζει κι ας έχει και τα 2 και 3....
:dancing: :dancing: :dancing:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Aλλωστε και οι ωραίες γκομενες υπήρξαν καποτε παρθένες...
και οπως λεω παντα και συνεχεια επιβεβαιώνομαι {πίσω απο καθε πολυ ομορφη γυναικα υπαρχει καποιος αντρας που βαρέθηε να την πηδάει} και απο μπροστ'α ενας αλλος που λεει{ Τι μαλακας ηταν ο πρώην σου, τετοια όμορφη γυναικα... και σε κεράτωσε/εγκατέλειψε /
χώρισε... εγω δεν θα το κανω ποτέ αυτο} μεχρι να παρει και ο ιδιος σειρα...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
... και ολες αυτές που δεν εχουν καριερα, ευπορο συζυγο, καρτα, αυτοκίνητο κτλ. Τι κανουν, ποιός τις παντρευεται? Ανησυχώ!!!
Μηπως ειναι καπου μόνες τους , ξεχασμενες απο όλους και "δακρύζοντας " απο τις καυλες?
Μηπως να παμε να τις βρουμε να κανουμε κανενα ψυχικό???
Αχ ατιμη Ελλαδα πως τα καταφερες παλι!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
... Μηπως ειναι καπου μόνες τους , ξεχασμενες απο όλους και "δακρύζοντας " απο τις καυλες?

"Κι από την καύλα την πολλή, δάγκωναν λαμαρίνες
  Κι απ΄τη βοή που έβγαινε τις έβγαλαν Σειρήνες..."

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
το προβλημα φιλοι μου οταν μια γυναικα ειναι παρθενα ..δεν ειναι αν θα σου ξενοπηδηχτει μετα απο καποια χρονια..

ειναι το οτι υπαρχει περιπτωση να κλονιστει το νευρικοψυχολογικο της συστημα σκεπτομενη ...τη ζωη που δεν εζησε...
ειναι πολυ πιθανο αυτο το ξεσπασμα να συμβει με την εμφανιση τη κλιμακτηριου και να επιδεινωθει με το περασμα των χρονων....
Eνταξει τοτε... γιατι κλιμακτηριος  ειναι γυρω στα 45-50
αρα ο μεσος αντρας που θα εχει περιπου 5 χρονια διαφορα θα ειναι 50-55 αρα με την ζωη που κανουμε θα εχουμε:
1. περασει το πρωτο εμφραγμα αρα που μυαλο για σεξ
2. μικοενοχλησεις στον προστατη αρα στυτικη δυσλειτουργεια
3. υψηλο ζαχαρο αρα διαιτα αρα κουραση αρα που μυαλο για πηδους
4. Νεαροτερη γκομενα αρα σιγα μην σε νοιαζει με την γυναικα σου μετα απο τοσα χρονια
5. Διευθυντικη σχεση στην δουλεια αρα πολλες ευθυνες αρα  αρα σιγα μην σε νοιαζει με την γυναικα σου μετα απο τοσα χρονια
6. Κερδισει το ΛΟΤΤΟ ,απεδωσε το Χρηματιστηριο, αρα εχουμε μετακομισει στην Ταυλανδη και 6α. Αυτη κανει μαθηματα Μπατικ και εσεις πατε στα μασαζαδικα και 6β. της αφηνετε την συνταξη στην Ελλαδα και εσεις πατε στα μασαζαδικα

Αρα το συμπερασμα ειναι ενα γαματα για να μην χανομαστε παθενα η μη... αλλωστε απο τα 40-55 καλο ειναι ναεχεις και λιγη παρεα για να μην τρεχεις στα μπουρδελα και να χνεις χρονο με τα γκομενακια γιατι εχουμε και καριερα... Μετα just refer to the text above

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
... και ολες αυτές που δεν εχουν καριερα, ευπορο συζυγο, καρτα, αυτοκίνητο κτλ. Τι κανουν, ποιός τις παντρευεται? Ανησυχώ!!!
Μηπως ειναι καπου μόνες τους , ξεχασμενες απο όλους και "δακρύζοντας " απο τις καυλες?
Μηπως να παμε να τις βρουμε να κανουμε κανενα ψυχικό???
Αχ ατιμη Ελλαδα πως τα καταφερες παλι!

Κόμη, είσαι ΜΟΡΦΗ... :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Eνταξει τοτε... γιατι κλιμακτηριος  ειναι γυρω στα 45-50
αρα ο μεσος αντρας που θα εχει περιπου 5 χρονια διαφορα θα ειναι 50-55 αρα με την ζωη που κανουμε θα εχουμε:
1. περασει το πρωτο εμφραγμα αρα που μυαλο για σεξ
2. μικοενοχλησεις στον προστατη αρα στυτικη δυσλειτουργεια
3. υψηλο ζαχαρο αρα διαιτα αρα κουραση αρα που μυαλο για πηδους
4. Νεαροτερη γκομενα αρα σιγα μην σε νοιαζει με την γυναικα σου μετα απο τοσα χρονια
5. Διευθυντικη σχεση στην δουλεια αρα πολλες ευθυνες αρα  αρα σιγα μην σε νοιαζει με την γυναικα σου μετα απο τοσα χρονια
6. Κερδισει το ΛΟΤΤΟ ,απεδωσε το Χρηματιστηριο, αρα εχουμε μετακομισει στην Ταυλανδη και 6α. Αυτη κανει μαθηματα Μπατικ και εσεις πατε στα μασαζαδικα και 6β. της αφηνετε την συνταξη στην Ελλαδα και εσεις πατε στα μασαζαδικα

Αρα το συμπερασμα ειναι ενα γαματα για να μην χανομαστε παθενα η μη... αλλωστε απο τα 40-55 καλο ειναι ναεχεις και λιγη παρεα για να μην τρεχεις στα μπουρδελα και να χνεις χρονο με τα γκομενακια γιατι εχουμε και καριερα... Μετα just refer to the text above

Αν ισχύουν τα 1, 2 και 3, τότε πώς διάολο μπορεί να συμβεί το 4; Κόμη, ισχύουν όσα έγραψα σε ανωτέρω ποστ... :dancing:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
fleshforfantasy εκανα ενα μικρο λαθος διατυπωσης... εχεις δικιο !επρεπε να πω το 1 η το 2 η το 3.... ειδικα ενα ισχυουν τα 1.2.3 μαζι τοτε αστα να πανε
Οχι μικρη γκομενα αλλα κρεββατι στον Ευαγγελισμο μας βλεπω.
Thanks for the compliments dear friend!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καριερα:κομμώτρια η λογίστρια...
αυτοκίνητο: φιατ πούντο με 43424  δόσεις..
παιδια: μπάσταρδα
πιστωτική: αυτες των αλβανων?

αυτες τις ελληνίδες επιτυχημένες θέλετε?

Επισκέπτης
Aλλωστε και οι ωραίες γκομενες υπήρξαν καποτε παρθένες...
και οπως λεω παντα και συνεχεια επιβεβαιώνομαι {πίσω απο καθε πολυ ομορφη γυναικα υπαρχει καποιος αντρας που βαρέθηε να την πηδάει} και απο μπροστ'α ενας αλλος που λεει{ Τι μαλακας ηταν ο πρώην σου, τετοια όμορφη γυναικα... και σε κεράτωσε/εγκατέλειψε /
χώρισε... εγω δεν θα το κανω ποτέ αυτο} μεχρι να παρει και ο ιδιος σειρα...

+ 1.000

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Όλοι θέλουμε να ξεπαρθενιαζουμε  παρθένες ,

Όλοι θέλουμε να γαμαμε όλες της γκόμενες που βλέπουμε,

Να κάνουμε παρτουζες μαζί του με τον κολλητό μας ,

Να γαμίσουμε την γκόμενα και την κολλητή της μαζι,

Κανείς δεν θέλει να συμβούν όλα αυτά στην αδερφή του ,

Κανείς δεν θέλει να έχουν συμβεί όλα αυτά στην γυναικά που θα παντρευτεί,

Όλοι θέλουμε να παντρευτούμε μια παρθένα , 

Κανείς δεν θέλει να παντρευτεί της πρώτες 5 παρθένες που γαμησε μέχρι τα 25 του αφού δεν ήταν σε ηλικία γάμου ,

Κανείς μας δεν θέλει να τον κερατώσει η γυναικά του ,

Όλοι θέλουμε να πηδήξουμε την γυναικά του γείτονα ,

Ίσως κάποιοι άλλοι από εμάς λιγότερο πουριτανοί να??..

Να παντρευτούνε μια γυναικά που τους αποκάλυψε μετά από πίεση ότι είναι ο (τρίτος) ,

Την γυναικά που τους (ομολόγησε) ότι είχε μια σχέση 1.5χρονια με ένα καλό παιδί,

Και άλλη μια επαφή με έναν μαλακά που της την έκανε ,
Με έναν μαλακά από τους παραπάνω? έναν από εμάς αλλά και το καλό παιδί ένας από εμάς ήταν,

Τελικά ναι αυτή είναι σωστή γυναικά .. μου ακούγεται καλό?
Ναι ναι είμαι ο τρίτος yes?.

Καλά και τα υπόλοιποι 20 τη σικάτα γαμαγανε τόσο καιρό???

Αλλά ναι είμαι ήσυχος εγώ είμαι ο τρίτος .. όχι το Νο 21

Καλά και όλες αυτές που έρχονται και μας παραδέχονται ότι έχουν πάει με 20 άτομα ποιος θα της παντρευτεί ???   

Αλλά τη μας νοιάζει εμάς ?? εμείς έχουμε το κελεπούρι

Ναι ναι που είναι παρθένα και δεν έκανε ομαδικές πίπες αλλά ούτε και τον έπαιρνε από τον κωλο μονό..

Κάποιοι άλλοι τυχεροί θα παντρευτούμε την γυναικά    που μας ορκίστηκε ναι ναι  έχει πάει μονό με 2? +18 αλλά δεν μετράνε αυτοί.

Αυτές που παραδέχονται ότι έχουν πάει με 20 είναι χαζές??

Μάλλον  !!!
Ή
Δεν ξερόυν το είσαι ο (τρίτος )

Τι σημασία έχει αν η ειλικρίνεια  εε????
Εγώ θέλω την ειλικρίνεια που με βολεύει .. ναι είμαι ο τρίτος για όλες.

Ευχαριστώ που μοιραστήκατε  της άποψης μας 
Δεν θέλω να χλευάσω κανέναν και δεν μιλάω για όλους
Δεν κρίνω και δεν κατακρίνω κανέναν απλά δεν ξερώ τη αξίζει παρθένα στο μουνι ή παρθένα στην ψυχή?     

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
πριν 2 εβδομάδες ημουν άρρωστος και στο ζάπινγκ πέφτω στην Οπρα..
Ειχε 3 νύμφο..Η μια με 49,η αλλη με 20 η άλλη με 30 κάπου εκει..Ηλικίες 25-30...
Στην Ελλαδιμπαμπαμπαμ οι γκόμενες το θεωρούν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..Ακόμα και στην ξεσκισμένη αμερικα οι +20 ειναι ΝΥΜΦΟ...
Αυτα σου κάνουν τα ΜΜΕ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα που ειναι το συνηθισμενο να χεις παει με 20+ ως τα 25 σου
εκτος αν απλα ετυχε χαχαχαχα

Stories

Νέο!