Νέα

Η γυναίκα σας παρθένα ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mία γυναίκα που έχει απαίτηση να τη δεις σοβαρά πρέπει να είναι σοβαρή η ίδια. Αλλιώς, όπως τη γάμησαν δεκάδες άλλοι και την έκαναν γιατί να μη γαμήσεις κι εσύ; Αλλά οι φόλες γαμιούνται αβέρτα και μετά θυμούνται ότι κάποιο κορόιδο οφείλει να μην κάνει ότι έκαναν οι προηγούμενοι.

Και επειδή δεν υπάρχουν παρθένες παρά μυξοπαρθένες με σκισμένους κώλους και καταπιόλες που το παίζουν χαμηλοβλεπούσες μόνο όταν είναι να καπαρώσουν το γαμπρό, κάθε στοιχειωδώς σοβαρός άντρας καταλαβαίνει που πάει το πράμα και αδιαφορεί για τις ψωλοχορτασμένες που θυμήθηκαν ότι τώρα είναι καιρός "για κάτι πιο σοβαρό".

Επισκέπτης
αυτο λεμε τοσα χρονια τωρα. το καταλάβαν?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το πιο εξοργιστικό ειναι το : 'Γλέντησα ως τα 32,τωρα που θέλω να κάνω παιδια,μου έτυχες εσυ(ημουν τρομερά τυχερη )και σε βρήκα..Βρηκα οτι δεν ειχα βρει απο τα 14-32...Κανένας απο τους 2313131 αντρες που εμ ξέσκισαν δεν με έκαναν να νιώσω ότι εσυ..'
Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο άνδρας το καταπίνει σαν μεζάκι(τα παλιά μεντάκια)

Επισκέπτης
το πιο εξοργιστικό ειναι το : 'Γλέντησα ως τα 32,τωρα που θέλω να κάνω παιδια,μου έτυχες εσυ(ημουν τρομερά τυχερη )και σε βρήκα..Βρηκα οτι δεν ειχα βρει απο τα 14-32...Κανένας απο τους 2313131 αντρες που εμ ξέσκισαν δεν με έκαναν να νιώσω ότι εσυ..'
Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο άνδρας το καταπίνει σαν μεζάκι(τα παλιά μεντάκια)

λοιπον, ανοιγω θρετ με το θεμα που εθεσες..

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η απόλυτη απάντηση στο θρεντ...

Συνημμένα

• 4995.jpg
    4995.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 38

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κι εγώ προτιμώ κάποια που δεν είναι παρθένα.Δεν έχω καμιά όρεξη να ακούω,"όχι αυτό και όχι εκείνο".Ιδιαίτερα μάλιστα μετά από κάποια ηλικια 22 π.χ. μου φαίνεται παράξενο μια κοπέλα να μην έχει ολοκληρώσει!΄Ολοι οι άνδρες δηλ. που την πλησίαζαν την χαλάγανε?

To nickname αυτό χρησιμοποιείται από μένα ήδη από την εποχή του παλιού Forum !!!
Παρακαλώ να διαλέξεις κάποιο άλλο ΑΜΕΣΑ για την αποφυγή παρεξηγήσεων...
Ευχαριστώ,
Duracell (c)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom