male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
ετσι το εβλεπα και εγω και εσκαγα μεχρι που ξετσουτσουνεψε και αρχισε και να βριζει κιολας η τρυπα του οζοντος
ετσι το εβλεπα και εγω και εσκαγα μεχρι που ξετσουτσουνεψε και αρχισε και να βριζει κιολας η τρυπα του οζοντος
θα τα δωσω στην κυρα σου να σε κανει κουμπαραΑντε ρε γαμήσου και φέρε και τα ρέστα
θα τα δωσω στην κυρα σου να σε κανει κουμπαρα
ΥΓ ΟΥΣΤ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑ
Δε συμφωνώ με τις αισχρολογίες, αλλά σε βρίζει από τη στιγμή που έχεις εισβάλλει το θέμα του και τον βρίζεις και 'συ......ξετσουτσουνεψε και αρχισε και να βριζει κιολας η τρυπα του οζοντος
αυτο πες το στα κωλοβυθομετρα που μετα απο 20,000 λευγες δεν σου βρηκαν πατο ακωμαΕ αφού ο φανερός πούστης είσαι εσύ....
τυπε εσυ που σου αρεσει να ψαχνεις ποστ ψαξτο και θα δεις ;)
Ποτε δεν ειχα ουτε εχω τιποτα με ανθρωπους που εχουν τις προτιμησεις τους αλλα εχω με αυτους που θελουν να τις περασουν και στους αλλους σαν μαστ, σαν μοδα, σαν ελευθερια, σαν ....
αυτο πες το στα κωλοβυθομετρα που μετα απο 20,000 λευγες δεν σου βρηκαν πατο ακωμα
Ενώ εσένα βρήκαν ;αυτο πες το στα κωλοβυθομετρα που μετα απο 20,000 λευγες δεν σου βρηκαν πατο ακωμα
τυπε η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν περιμενα οτι ο μειλ τσουλι θα εβριζε σαν νταλικικερηςετσι το εβλεπα και εγω και εσκαγα μεχρι που ξετσουτσουνεψε και αρχισε και να βριζει κιολας η τρυπα του οζοντος
ταραχτηκες καρδια μουΕνώ εσένα βρήκαν ;
O λαγουδάκης κάτι/κάποιον φοβάται......
χαρακτηριστικο παραδειγμα ο λαγουδακης που σταματησε να χυνει με τα θρεντ του :S
ταραχτηκες καρδια μου
ΟΥΣΤ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τυπε ο λαγουδακης ειναι ευαισθητο παιδιO λαγουδάκης κάτι/κάποιον φοβάται...
O λαγουδάκης κάτι/κάποιον φοβάται...
καλα ηρεμησε τωρα κανεις δεν σε ξεπερναει σε βαθος μεινε ησυχος.
Δεν σε γαμαω αλλο για σημερα, καληνυχτα :-*
ΟΥΣΤ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑ
τι χαρα μου;O λαγουδάκης κάτι/κάποιον φοβάται...
ακριβως...κριμα και ελεγα να τον παρω με το παπι και να παμε αυριο φιλοπαππου να ριξουμε αετο να φαμε και τις λαγανες μας με τον χαλβα μαςτυπε ο λαγουδακης ειναι ευαισθητο παιδι
δεν μπορει να καυλωσει οταν διαβαζει τετοιες βρωμολοχιες απτον μειλ τσουλι
Τυπε, θα παρτον κι ελα.ακριβως...κριμα και ελεγα να τον παρω με το παπι και να παμε αυριο φιλοπαππου να ριξουμε αετο να φαμε και τις λαγανες μας με τον χαλβα μας
ωραια...να φερει ο σοφιας και τουρσι με καλαμαρακια γιατι δεν βρηκαΤυπε, θα παρτον κι ελα.
Θα ειμαι απο νωρις εκει με τον Σοφια και την καλουμπα του.
τυπε η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν περιμενα οτι ο μειλ τσουλι θα εβριζε σαν νταλικικερης
τον περιμενα πιο ευγενικη ψυχη
γενικα εχουν ξενερωσει πολυ με αυτο
χαρακτηριστικο παραδειγμα ο λαγουδακης που σταματησε να χυνει με τα θρεντ του :S