lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αφου τον πειραζετε ρε τσογλανια
καλως τον και ας αργησε...
Ξερεις τι χρυσοχερα ειναι ο Σοφιας...;ωραια...να φερει ο σοφιας και τουρσι με καλαμαρακια γιατι δεν βρηκα
γενικα παιδια κατα 90% οπως θα φερθουμε σε καποιον ανθρωπο ετσι θα μας φερθει,απλο ειναι
...ρε παιδια μην το ξεσκισουμε με προσωπικες επιθεσεις και ειρωνιες,σεβασμο στις σεξουαλικες επιθυμιες ΟΛΩΝ
Ρε παιδια ειναι μαλακια να την λετε στον αλλον για τις σεξουαλικες του προτιμησεις
περι ορεξεως ...... ο καθενας οτι γουσταρει!!αλλος μπορει να γουσταρει να γλυφει και κουραδες,δημοκρατια εχουμε
Φιλε Λαγουδακη Κρητικος εισαι (-ακης)?
...
είναι αγνοί και ευγενικοί άνθρωποι.ναι!!!καταγωγη,σοβαρα το λεω
Ξερεις τι χρυσοχερα ειναι ο Σοφιας...;
Να φερεις καμια κασσετα τσαμικο, να χορεψουμε ολοι μαζι.
ρε συ χαβαλε κανουμε!!!πιστευεις οτι εδω μεσα ενδιαφερει κανεναν τι κανει και τι βαζει στον πατο του ο αλλος;Παλαιότερα ήσουν πιο λογικός...
Εγώ πάντως ξέρω πως οι Κρητικοί...
είναι αγνοί και ευγενικοί άνθρωποι.
Δε συνηθίζουν να χλευάζουν κάποιον για ν' νιώθουν καλά.
Δεν το έχουν ανάγκη.
Επίσης γνωρίζω ότι σέβονται τη φιλοξενία (διότι φιλοξενούμενος είσαι σε αυτό το θέμα)
και στο χώρο που φιλοξενούνται δεν προβαίνουν σε απρέπειες προσβάλλοντας τον οικοδεσπότη.
Τέλος κατέχω, ότι οι Κρητικοί έχουν μεγαλείο ψυχής και θάρρος
και δε φοβούνται όταν κάνουν λάθος να το αναγνωρίσουν...
ρε συ χαβαλε κανουμε!!!πιστευεις οτι εδω μεσα ενδιαφερει κανεναν τι κανει και τι βαζει στον πατο του ο αλλος;
ρε συ χαβαλε κανουμε!!!πιστευεις οτι εδω μεσα ενδιαφερει κανεναν τι κανει και τι βαζει στον πατο του ο αλλος;
Ποσο κρυοκωλος εισαι ρε Τζουρα;Παλαιότερα ήσουν πιο λογικός...
Εγώ πάντως ξέρω πως οι Κρητικοί...
είναι αγνοί και ευγενικοί άνθρωποι.
Δε συνηθίζουν να χλευάζουν κάποιον για ν' νιώθουν καλά.
Δεν το έχουν ανάγκη.
Επίσης γνωρίζω ότι σέβονται τη φιλοξενία (διότι φιλοξενούμενος είσαι σε αυτό το θέμα)
και στο χώρο που φιλοξενούνται δεν προβαίνουν σε απρέπειες προσβάλλοντας τον οικοδεσπότη.
Τέλος κατέχω, ότι οι Κρητικοί έχουν μεγαλείο ψυχής και θάρρος
και δε φοβούνται όταν κάνουν λάθος να το αναγνωρίσουν...
Γιατι μας χαλαει τα αυτοματα ποτιστικα στο παρκο.εσενα σε νοιαζει τι κανει ομως ο αβραμης
Ποσο κρυοκωλος εισαι ρε Τζουρα;
Παω στοιχημα οτι θα τσακωνονται ποιος θα σε πρωτοπαρει στην παρεα του...
και αφου ρε τζουρα ψαχνεις τα ποστ του καθενα εδω μεσα θα επρεπε να ξερεις οτι εγω προσωπικα κανω χαβαλε εδω μεσα,και αν μου πει ο τσουλι μην ξαναγραψω κατι να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω
Αυτό είναι προς τιμήν σου και αποδεικνύει ότι είσαι Κρητικός......
και αν μου πει ο τσουλι μην ξαναγραψω κατι να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω
Αυτό είναι προς τιμήν σου και αποδεικνύει ότι είσαι Κρητικός...
μακρινη καταγωγη....δεν πιανειΑυτό είναι προς τιμήν σου και αποδεικνύει ότι είσαι Κρητικός...
Ποσο κρυοκωλος εισαι ρε Τζουρα;
Παω στοιχημα οτι θα τσακωνονται ποιος θα σε πρωτοπαρει στην παρεα του...
Από τα γραφόμενά σου φαίνεται, ότι αναγνωρίζεις το δικαίωμα στον άλλο να έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.Ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει στο κρεβατι του αρκει να ειναι ο/η συντροφος ενηλικας και νοητικα ΟΚ...
...
αλλα δε θα τον κατακρινω ομως για τις προτημησεις της/του
...
Θεμιτή!...και το σημαντικοτερο να μη προκαλει
...
Και οταν λεω να μη προκαλει, εννοω να μη προσπαθει να με πεισει οτι αυτο που κανει ή πρεσβευει ειναι φυσιολογικο και αποδεκτο
...