Την ΝΙΚΟΛ την έχω παρει μία φορά ως ΕΜΜΑ και τρεις ως ΝΙΚΟΛ. Ως ΕΜΜΑ είχε τηλεφωνο που τελέιωνε σε *******094 ως ΝΙΚΟΛ ******4377
Πολύ καλό γαμήσι.... δεκτική ΄πολύ και παθιασμένη
Στη συνέχεια εξελήχθηκε σε πολυτελειας.... πήγαινε γερμανία με επιχειρηματίες .... σε κότερα το καλοκαιρι κτλ.
και είναι 10000000000000000000000000000000000% Ελληνοαμερικάνα
Χαιρετίσματα και Καλή σας Νύχτα Μάγκες!!!!!!!!!!!!!!
Mα κι εγώ αδερφέ μου δεν είπα κάτι διαφορετικό! Απλά πιστευω πως συνέβη η πρώτη περίπτωση, δηλαδή πως έφαγες παραμύθι (δεν είναι κακό - όλοι μας έχουμε την έχουμε πατήσει κάποτε κι έχουμε παραμυθιαστεί για κάτι) πως είναι Ελληνοαμερικάνα. Διότι φίλε μου, Ελληνοαμερικάνα με διαβατήριο ΣΕΡΒΙΑΣ (ε ναι, το έχω ΔΕΙ) δεν υπάρχει!
Τώρα, αν εσύ την βρίσκεις να προσθέτεις μερικά μηδενικά κάθε φορά πριν το σύμβολο "%" επι τοις εκατό για να αισθάνεσαι πιο σίγουρος οτι δεν την πάτησες και οτι δεν σου είπε ψέματα, και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα πως πήδηξες μια "
Ελληνοαμερικάνα" αντι μια βλαχοΣέρβα... ότι σου αρέσει εσένα και σε κάνει ευτυχισμένο! Εμάς δεν μας πέφτει λόγος
ΥΓ. Εντάξει, μην χτυπιεσαι και μην αγχώνεσαι. Σε πιστευουμε. Άλλωστε εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός είναι ο πιο ψωλαράς ή ποιός έχει γαμήσει τις περισσότερες. Ότι πει κανείς, θεωρείται ως αληθινό. Αν είναι να αρχίσουμε τα παραμύθια... το χάσαμε εντελώς. Οπότε, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να στεναχωριόμαστε για το αν μια βλαχοΣέρβα μας άνοιξε τα πόδια ή όχι. Δεν αξίζει. Πουτανάκι ήταν πουτανάκι θα μείνει. ΟΚ?
Φιλικά, PATHFINDER :-)