Νέα

Η γνωστή μας Νικόλ στο "Love generation" της Λαμπίρη; ΧΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PATHFINDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ολοι το εχετε και κανεις δεν το στελνει
της εχω στειλει mail και οταν μου στειλει απαντηση
θα το στειλω σε οποιον το θελει

αλλα μπορει να μου πει καποιος ειναι η ιδια με τις πρωτες φωτογραφιες που δημοσιευτηκαν στο thread αυτο?
γιατι σε σχεση με αυτες απο το love generation φαινεται διαφορετικη κοπελα
στις πρωτες βλεπω μια κουκλα ενω στις αλλες κατι οχι και τοσο καλο
Συμφωνό αλλά και εκτός απο την διαφορά στης φότο έχει και διαφορά στο όνομα

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ναι παιδια
Είναι η Νικολ
150 με 200 Ευρώ...... Ελληνοαμερικάνα

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τι έλεγε στι Λαμπιρη ρε παιδια?

Γιατι την κάλεσε?

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τι έλεγε στι Λαμπιρη ρε παιδια? Γιατι την κάλεσε?
Aνέλυσε το μήνυμα των εκλογών! Τι ρωτάς τώρα...

Όποιος πίστεψε πως είναι ΕλληνοΑμερικάνα και τέτοιες αηδίες, έφαγε ΜΕΓΑΛΟ ψέμα! (θα έλεγα "έφαγε παπά", αλλά σκέφτηκα πως θα αντιδράσει ο giorgospapa!) Προσωπικά την θεωρώ ΜΟΥΝΑΡΑ στην όψη (καλύτερα όμως να μην αρχίσει να μιλάει) και με απίστευτο κώλο και στήσιμο, σε αντίθεση με κάποιους που δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Να προσθέσω το γεγονός πως στο κρεβάτι ΠΕΤΟΥΣΕ! Βέβαια... 24ωρο και τρίο, οπότε ίσως εκεί τα δίνει όλα. Ε?

Παρ' όλα αυτά, δεν θα την συνιστούσα τώρα πια (χαρά σ' εμάς που την ξέραμε 3-4 χρόνια πριν) διότι έχει κάνει το ροκάνισμα χρημάτων, σωστή επιστήμη!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
αντε ρε παιδες...στειλτε κανα τηλ!! Ημαρτον πια

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Την έχω πάρει...

ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!  Τα κάνει όλα!!!!!!!!!!
Ακριβή βέβαια

και ειναι  ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ 1000000000%

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Την έχω πάρει...

ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!   Τα κάνει όλα!!!!!!!!!!
Ακριβή βέβαια

Φιλε vaskor, καλημερα. Ποσο προσφατα ηταν η συναντηση μαζι της, ποση ωρα διηρκεσε και ποσο σου κοστισε;;,Δωσε μας λιγες λεπτομερειες γιατι εαν αξιζουν αυτα που αντικειμενικα θα μας πεις , σκεφτομαι να την παρω την ερχομενη εβδομαδα.
Ευχαριστω....

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
260
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους και από εμένα.Είναι η γνωστή νικόλ ή έμμα για τους πιο παλιούς απο το adult,όπου και πρωτοξεκίνησε,δήλωνε ετών 19 και έμενε θεσσαλονίκη,αλλά κατέβαινε και αθήνα.Την παρασκευή ηταν και στο καινούργιο παιχνίδη του σταρ (.Αναρωτιέμαι πώς κατάφερε να δυχτιωθεί έτσι,και βέβαια το κινητό της την περισσότερη ώρα κλειστό.Για τον φίλο που λέει οτι είναι 100% ελλ/αμερικανίδα,σου λέω οτι είναι σέρβα,και την ξέρω αρκετά χρόνια πρίν..

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Την έχω πάρει...

Ακριβή βέβαια

Αδερφέ μου vaskore,

Για να είσαι τόοοοοσο σίγουρος και μάλιστα "1000000000%" οτι είναι και "Ελληνοαμερικάνα", τουλάχιστο ένα από τα ακόλουθα τρία ενδεχόμενα μπορεί να έχει συμβεί:

• [li]Έφαγες ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ πρόλογο και την πάτησες, οπότε μην είσαι και τόοοοοσο σίγουρος πια για το "1000000000%"! Εκτός βέβαια, κι αν μέσα σε 3-4 χρόνια, απέκτησε (μυστηριωδώς) Αμερικανική καταγωγή, αφού τα τελευταία χρόνια, το διαβατήριό της είχε "Βαλκανική" μυρωδιά...[/li]
    [li]Γάμησες κάποια άλλη - όχι την Nikol / Ema που (έχε μου εμπιστοσύνη...) την γνωρίζουμε από τότε που ήταν με το γράσσο στα ματάκια και άβγαλτη στα κόλπα![/li]
    [li]Ούτε την είδες, ούτε την ξέρεις και φύσικα ούτε την πήδηξες.[/li]

Διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά ποντάρω πως συνέβη το πρώτο.  :grin:

Επισκέπτης
Την έχω πάρει...

Ακριβή βέβαια

και εγω εχω παρει την αντζελινα τζολι..
ΜΑΠΑ!!!!!!!!  δεν κανει τιποτε!!!!!!!!!
με πληρωσε βεβαια...
και ειναι απο απο τον κρονο 1000000000000%

Επισκέπτης
Αδερφέ μου vaskore,

Για να είσαι τόοοοοσο σίγουρος και μάλιστα "1000000000%" οτι είναι και "Ελληνοαμερικάνα", τουλάχιστο ένα από τα ακόλουθα τρία ενδεχόμενα μπορεί να έχει συμβεί:

• [li]Έφαγες ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ πρόλογο και την πάτησες, οπότε μην είσαι και τόοοοοσο σίγουρος πια για το "1000000000%"! Εκτός βέβαια, κι αν μέσα σε 3-4 χρόνια, απέκτησε (μυστηριωδώς) Αμερικανική καταγωγή, αφού τα τελευταία χρόνια, το διαβατήριό της είχε "Βαλκανική" μυρωδιά...[/li]
    [li]Γάμησες κάποια άλλη - όχι την Nikol / Ema που (έχε μου εμπιστοσύνη...) την γνωρίζουμε από τότε που ήταν με το γράσσο στα ματάκια και άβγαλτη στα κόλπα![/li]

εγω πονταρω στο τριτο..

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αδερφέ μου vaskore,

εγω πονταρω στο τριτο..
Εγώ είμαι πιο ευγενικός  :grin:

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Την ΝΙΚΟΛ την έχω παρει μία φορά ως ΕΜΜΑ και τρεις ως ΝΙΚΟΛ
Ως ΕΜΜΑ είχε τηλεφωνο που τελέιωνε σε *******094  ως ΝΙΚΟΛ ******4377

Πολύ καλό γαμήσι.... δεκτική ΄πολύ και παθιασμένη

Στη συνέχεια εξελήχθηκε σε πολυτελειας.... πήγαινε γερμανία με επιχειρηματίες .... σε κότερα το καλοκαιρι κτλ.

και είναι 10000000000000000000000000000000000% Ελληνοαμερικάνα

Χαιρετίσματα και Καλή σας Νύχτα Μάγκες!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Την ΝΙΚΟΛ την έχω παρει μία φορά ως ΕΜΜΑ και τρεις ως ΝΙΚΟΛ. Ως ΕΜΜΑ είχε τηλεφωνο που τελέιωνε σε *******094   ως ΝΙΚΟΛ ******4377

Πολύ καλό γαμήσι.... δεκτική ΄πολύ και παθιασμένη

Στη συνέχεια εξελήχθηκε σε πολυτελειας.... πήγαινε γερμανία με επιχειρηματίες .... σε κότερα το καλοκαιρι κτλ.

και είναι 10000000000000000000000000000000000% Ελληνοαμερικάνα

Χαιρετίσματα και Καλή σας Νύχτα Μάγκες!!!!!!!!!!!!!!
Mα κι εγώ αδερφέ μου δεν είπα κάτι διαφορετικό! Απλά πιστευω πως συνέβη η πρώτη περίπτωση, δηλαδή πως έφαγες παραμύθι (δεν είναι κακό - όλοι μας έχουμε την έχουμε πατήσει κάποτε κι έχουμε παραμυθιαστεί για κάτι) πως είναι Ελληνοαμερικάνα. Διότι φίλε μου, Ελληνοαμερικάνα με διαβατήριο ΣΕΡΒΙΑΣ (ε ναι, το έχω ΔΕΙ) δεν υπάρχει!

Τώρα, αν εσύ την βρίσκεις να προσθέτεις μερικά μηδενικά κάθε φορά πριν το σύμβολο "%" επι τοις εκατό για να αισθάνεσαι πιο σίγουρος οτι δεν την πάτησες και οτι δεν σου είπε ψέματα, και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα πως πήδηξες μια "Ελληνοαμερικάνα" αντι μια βλαχοΣέρβα... ότι σου αρέσει εσένα και σε κάνει ευτυχισμένο! Εμάς δεν μας πέφτει λόγος  :2funny:

ΥΓ. Εντάξει, μην χτυπιεσαι και μην αγχώνεσαι. Σε πιστευουμε. Άλλωστε εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός είναι ο πιο ψωλαράς ή ποιός έχει γαμήσει τις περισσότερες. Ότι πει κανείς, θεωρείται ως αληθινό. Αν είναι να αρχίσουμε τα παραμύθια... το χάσαμε εντελώς. Οπότε, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να στεναχωριόμαστε για το αν μια βλαχοΣέρβα μας άνοιξε τα πόδια ή όχι. Δεν αξίζει. Πουτανάκι ήταν πουτανάκι θα μείνει. ΟΚ?

Φιλικά, PATHFINDER :-)  :sunglasses:

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
ωραιος ο pathfinder!!!!! και εγω νομιζω παντως πως ειναι Σερβα αλλα και ο αλλος φιλος εχει τα σωστα τηλεφωνα, οποτε αληθεια λεει, ισως να ξερει κατι, ισως να εχει ξεγελαστει δεν εχει σημασια!!!! σημασια εχει οτι γαμησε ενα ωραιο πουτανακι!!!!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες.
Δεν με νοιαζει αν ειναι Σερβα,αλβανιδα,τσιγγανα η ελληνοαμερικανα..Ας είναι οτι λέει!
Το μονο που με νοίαζει είναι η κωλαρα της.
Να την ξεκωλιασω θέλω!!
Την ειδα ξανα στο τηλεπαιχνιδι και μου ανεβηκε η πιεση!!
παρακαλω΄οποιος εχει το τηλ ας μου το στείλει!!
Εγω εχω τηλ του Μισελ και Τζενιφερ για οποιον ενδιαφερεται
Thanks

wingate

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια το τελικα υπαρχει αυτη η nicole?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom