You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γνωστή μας Νικόλ στο "Love generation" της Λαμπίρη; ΧΑ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PATHFINDER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 110
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
η νικολ ειναι αυτη???
γιατι δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο στις πρωτες σελιδες
μπορει να με διαφωτισει καποιος που ξερει?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Γιατι ρε φίλε?είπαμε είμαι ταύρος κάτι θα αφήσω και για εσας μην τρελένεστε χαχαχαχαMHN στειλετε στον apoc το τηλεφωνο της Νικολ
ΜΗΝ το στειλετε ;)
Αυτη ειναι και αν εχει κάποιος το τηλέφωνο της , ασ μου ΠΜ , το εχασα μαζι με το κινιτό μου.
η νικολ ειναι αυτη???
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αν είναι αυτή στης φοτο την κάναμε κανα μηνιάτικο θα ζητάει ωωχχχ.Θα πάρω δάνειοΣκατά έχω μπερδευτεί τελικά ποια είναι ρεεεεεε
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για πες ρε χρυσόστομε πως είναι απο υπηρεσιες?αξίζει?Τελευταια φορά που την πήρα ζήταγε 150 + 50 για δε΄υτερη φορα , και 200 στους νέους νομίζω.
+50 κουλούρι
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Τελευταια φορά που την πήρα ζήταγε 150 + 50 για δε΄υτερη φορα , και 200 στους νέους νομίζω.
+50 κουλούρι
200 ευρω για ενα μπαλακι? Χαχαχαχα. Μιλαμε εχουν τρελαθει ολες οι ξεκωλιαρες.
Σε όλες τις φωτογραφίες της σελίδας 5 και 6, είναι το ίδιο πρόσωπο. Είναι η γνωστή Νικόλ. Αλλά για Πολωνέζα που γράφει κάποιος φίλος δεν πρέπει να είναι. Την έχω ακούσει να μιλάει αγγλικά στο τηλέφωνο και η προφορά της είναι καθαρά αμερικάνικη. Μου έχει πει ότι είναι ελληνίδα που γεννήθηκε και έζησε κάποια χρόνια στις ΗΠΑ.Σκατά έχω μπερδευτεί τελικά ποια είναι ρεεεεεε
Αν είναι η Νικολ που το τηλ. τελειωνει 77 θα συμφωνησω με τον Dimo, και εγω την εχω ακουσει να μιλαει αγγλικα με αμερικανικη προφορα και οπως μου δηλωσε η ιδια ειναι γονος της Ελληνικης παροικιας στην Αμερικη. Βεβαια οτι δηλωσεις στην Ελλάδα εισαι......
Παντος για Σερβα που λενε μερικοι δεν ειναι γιατι ειμαι αρκετα γνωστης της σερβικης γλωσσας....
Παντος για Σερβα που λενε μερικοι δεν ειναι γιατι ειμαι αρκετα γνωστης της σερβικης γλωσσας....
Το τηλέφωνο που έχω εγώ τελειώνει σε 377, οπότε πρέπει να λέμε για το ίδιο πρόσωπο. Άλλωστε οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.Αν είναι η Νικολ που το τηλ. τελειωνει 77 θα συμφωνησω με τον Dimo, και εγω την εχω ακουσει να μιλαει αγγλικα με αμερικανικη προφορα και οπως μου δηλωσε η ιδια ειναι γονος της Ελληνικης παροικιας στην Αμερικη. Βεβαια οτι δηλωσεις στην Ελλάδα εισαι......
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
ολοι το εχετε και κανεις δεν το στελνει
της εχω στειλει mail και οταν μου στειλει απαντηση
θα το στειλω σε οποιον το θελει
αλλα μπορει να μου πει καποιος ειναι η ιδια με τις πρωτες φωτογραφιες που δημοσιευτηκαν στο thread αυτο?
γιατι σε σχεση με αυτες απο το love generation φαινεται διαφορετικη κοπελα
στις πρωτες βλεπω μια κουκλα ενω στις αλλες κατι οχι και τοσο καλο
της εχω στειλει mail και οταν μου στειλει απαντηση
θα το στειλω σε οποιον το θελει
αλλα μπορει να μου πει καποιος ειναι η ιδια με τις πρωτες φωτογραφιες που δημοσιευτηκαν στο thread αυτο?
γιατι σε σχεση με αυτες απο το love generation φαινεται διαφορετικη κοπελα
στις πρωτες βλεπω μια κουκλα ενω στις αλλες κατι οχι και τοσο καλο
Ρουμάνα η Σέρβα είναι 100%
Σε όλες τις φωτογραφίες της σελίδας 5 και 6, είναι το ίδιο πρόσωπο. Είναι η γνωστή Νικόλ. Αλλά για Πολωνέζα που γράφει κάποιος φίλος δεν πρέπει να είναι. Την έχω ακούσει να μιλάει αγγλικά στο τηλέφωνο και η προφορά της είναι καθαρά αμερικάνικη. Μου έχει πει ότι είναι ελληνίδα που γεννήθηκε και έζησε κάποια χρόνια στις ΗΠΑ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις