Νέα

Η γνωστή μας Νικόλ στο "Love generation" της Λαμπίρη; ΧΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PATHFINDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Και τα νίκνεϊμς έχουν ψυχή...

Ιδιαίτερα όταν σχολιάζουν την εμφάνιση κάποιας...

ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε :)
την εμφανιση καποιας η καποιου που την/τον βλεπεις μπορεις να τη σχολιασεις κ εσυ κ εγω κ ολοι
την εμφανιση καποιου αλλου που δεν βλεπεις *εμενα, εσενα, τον χ,ψ,ω* δεν μπορεις αφου δεν τον εχεις δει ποτε.. ;) οποτε το να βγαζεις το οποιο συμπερασμα για αυτον απο τις κριτικες του (αν στεναχωριεται κλπ κλπ) ειναι μαλλον επιπολαιο :)

Επισκέπτης
Μια μετρια γκομενα για μενα..που δν δειχνει ιδιαιτερα εξυπνη,ουτε καν στο θεμα με τα φραγκα κ το γενικο της συμφερον....εχει αρκετα (για να μην πω πολυ) καλο σωμα....ΟΜΩΣ η φατσα ειναι σαν ξεσκονοπανο μετα απο χρηση....
Βεβαια δν αδικω τα παιδια που αναφερουν οτι ειναι πολυ καλη...γιατι μεσα στο χαος της Ελλαδιτσας ειναι μια σχετικη οαση (εστω κ αν μοιαζει λιμνουλα)!!!
Παντως αν ισχυουν τα λεφτα που ειπωθηκαν οτι ζηταει....ε τοτε σιγουρα τα καιω αντι να την πληρωσω για σεξ....Αλλα γουστα ειναι αυτα!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
οποτε το να βγαζεις το οποιο συμπερασμα για αυτον απο τις κριτικες του (αν στεναχωριεται κλπ κλπ) ειναι μαλλον επιπολαιο :)

Το αρνητικό σου σχόλιο για την τύπισσα είναι αντίθετο με τη γνώμη μου για την εμφάνισή της. Εκεί και μόνο εκεί πάει ( και μόνο εκεί μπορεί να πάει ) η "στεναχώρια"...

Το θεώρησα προφανές. Σόρρυ!

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
543
Πόντοι
91
γεια σας παιδια!!τι κανετε?????
εγω το μονο που ζηταω ειναι να μου πειτε που θα μπορεσω να βρω το τηλεφωνο της????
αν πραγματικα το εχει καποιος συναδελφος παρακαλω να μου το στειλει μεσω μυνηματος στο λογαριασμο μου στο Bourdela.com!!!!!!!
θα δωσω οσα μου ζητησει !!!!!
παιδια περιμενω!!!μν με ξεχασετε!!!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καλέ η γνωστή Νικόλ που το έπαιζε Κολωνακιώτισσα εξ Αμερικής (Βιρτζίνια αν θυμάμαι έλεγε πρόπερσι σε ένα γνωστό μου που την είχε κλείσει) και όντως βλαχοΣέρβα ήτανε με πολύ βαριά και βραχνή φωνή. Από όσα είχε πει είχε άψογο κορμί άλλωστε φαίνεται στις φωτογραφίες (ίσως αδικείται κιόλας) πολύ καθαρή και με ντύσιμο πολύ glamour. Είχε σχετικά καλό GFE αν σε ήξερε και ήθελε να πιάσει "φιλίες" ακόμα και με πελάτες αν ήταν κάτι καλό. Εμένα προσωπικά είναι ΕΚΤΟΣ γούστου παντελώς τουλάχιστον από όσα είχα ακούσει από το γνωστό μου και άλλωστε είναι local CG που δεν παίζω. Αλλά περί ορέξεως...
Για το άλλο θέμα περί τηλεοπτικού ανεβάσματος τέτοιων σταρλετίστων είναι γεγονός ότι ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ κάπου, κάποτε με κάποιον (ή κάποια) θα το κάνουν και θα το ξανακάνουν για να κερδίσουν λίγο χρόνο τηλεοπτικό, κανένα ντεφιλέ, καμιά φωτογράφηση...Δεν υπάρχει παρθένα και παρθένος στο χώρο αυτό που να χτυπιέστε κάποιοι πιθανόν να πείτε το αντίθετο...Εδώ σε απλές δουλίστες και πολλές κοπέλες αναγκάζονται να "κάτσουν" στο αφεντικό τους προκειμένου να μείνει στη δουλειά...πόσο μάλλον στο χώρο του μόντελινγκ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
χεχε...

Το love generation σαν σόφτ πορνό είναι χωρίς το γαμίσι.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εκλαιγε  απο τωρα δεν μπορουσε να του πει κανεις οτι με 150  μαξ  ευρο θα την πηδαγε ευκολα ασ επερνε το κοριτσακι το αλλο τουλαχιστον μπορει κατι πιο καλο να του εβγαινε στην πορεια

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
γεια σας παιδια!!
Θα ήθελα κι εγώ κάποιος να μου πει το τηλέφωνο της. Το είχα ρε παιδιά και το έχασα. Αν  το εχει καποιος συναδελφος παρακαλω να μου το στειλει μεσω μυνηματος στο λογαριασμο μου στο Bourdela.com!!!!!!!
Μου αρέσει ρε παιδια, τι να κάνουμε !!!! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,  περιμενω!!!μν με ξεχασετε!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.549
Πόντοι
1.706
εγώ ξέρω πως έιχε έρθει από γερμανία.........γονείς μετανάστες και έτσι

tsanik1

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια το τηλ της νικολ θελω να το χυσω ςος

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια τελικα ποσα παιρνει ξερει κανεις

KATR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειδατε τη νικολ το μεσημερι στη λαμπιρη?φορουσε το ιδιο βραχιολι και κρεμαστο στο λαιμο με αυτα που ειχε στις φοτο στο site.αμα εχει κανεισ τηλ. ας στειλει....

poutanos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες ποσο το χρεωνει το μαλλι το νικολετακι ξερετε?

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι μου.
Αυτής της ΝΙΚΟΛ έψαχνα το τηλέφωνο καιρό τώρα. Μου έδωσαν ένα που τελειώνει σε ΧΧΧΧΧΧΧ426. Συναντηθήκαμε και προς έκλπληξη ήταν μια ψηλή πολωνέζα, άχαρη και όχι και τόσο καλή όσο έγραφαν. Μετάνιωσα τα χρήματα που έδωσα !!!
Είχα το τηλέφωνο της και το έχασα καιρό τώρα. Την είχα πάρει παλιά και θα την ξανάπαιρνα. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ; Σας παρακαλώ ρε παιδιά .........................

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στείλτε πληροφορίες για Έμμα και Νικόλ.

Stories