Καλέ η γνωστή Νικόλ που το έπαιζε Κολωνακιώτισσα εξ Αμερικής (Βιρτζίνια αν θυμάμαι έλεγε πρόπερσι σε ένα γνωστό μου που την είχε κλείσει) και όντως βλαχοΣέρβα ήτανε με πολύ βαριά και βραχνή φωνή. Από όσα είχε πει είχε άψογο κορμί άλλωστε φαίνεται στις φωτογραφίες (ίσως αδικείται κιόλας) πολύ καθαρή και με ντύσιμο πολύ glamour. Είχε σχετικά καλό GFE αν σε ήξερε και ήθελε να πιάσει "φιλίες" ακόμα και με πελάτες αν ήταν κάτι καλό. Εμένα προσωπικά είναι ΕΚΤΟΣ γούστου παντελώς τουλάχιστον από όσα είχα ακούσει από το γνωστό μου και άλλωστε είναι local CG που δεν παίζω. Αλλά περί ορέξεως...
Για το άλλο θέμα περί τηλεοπτικού ανεβάσματος τέτοιων σταρλετίστων είναι γεγονός ότι ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ κάπου, κάποτε με κάποιον (ή κάποια) θα το κάνουν και θα το ξανακάνουν για να κερδίσουν λίγο χρόνο τηλεοπτικό, κανένα ντεφιλέ, καμιά φωτογράφηση...Δεν υπάρχει παρθένα και παρθένος στο χώρο αυτό που να χτυπιέστε κάποιοι πιθανόν να πείτε το αντίθετο...Εδώ σε απλές δουλίστες και πολλές κοπέλες αναγκάζονται να "κάτσουν" στο αφεντικό τους προκειμένου να μείνει στη δουλειά...πόσο μάλλον στο χώρο του μόντελινγκ.