Για μια δουλεια με καλες απολαβες προσωπικα δε θα ειχα προβλημα να δουλευω 7/7
Οταν βλεπω να παραπονιουνται για παραβιαση του 8ωρου η ΣΚ κλπ με πιανουν τα γελια αν σου πω τι δουλειες εχω κανει και τι ωραρια, δε θα το πιστεψεις. Εδω ακομα και νεα παιδια 20 χρονων γυριζαν τον κοσμο αναποδα για να μη βαρεσουν μια σκοπια η να πλυνουν καναν δισκο στο στρατο, εγω τα εκανα ολα αγογγυχτα και γελουσα απο μεσα μου, με το βαθμο φυγοπονιας τριγυρω μου. Βασικα μου φαινονταν αστειο να προσπαθεις να αποφευγεις τοσο αστεια καθηκοντα οπως σκοπια, κλπ
Απλως η εργασια στην Ελλαδα δεν αμοιβεται, δεν υπαρχει κινητρο να μοχθησεις, να κανεις υπερωριες, να πας ΣΚ, και γενικα να κανεις work grinding. Ακομα και 365 μερες να δουλευεις 16 ωρες, με τις αμοιβες στην Ελλαδα, μετα απο 10 χρονια θα σου ερθει ενας γονος να σου μοστραρει το Ε9 η το μισθο του απο τη βυσματικη θεση σε γραφειο βουλης και θα βαλεις τα κλαματα.
Να κανεις gringing σε Αμερικη, Αυστραλια, Καναδα, Ελβετια, Σιγκαπουρη, Ντουμπαι, κλπ το καταλαβαινω. Αλλα Ελλαδα; Οι παλιοτεροι δουλευαν αυτα τα ωραρια γιατι εβγαζαν χρημα.
Καποιοι λενε για τους αλβανους και το ποσο σκληρα δουλευαν στα χωραφια και γενικα στις δυσκολες δουλειες το 90 και μετα. Ξερεις οτι ενας αλβανος αποφοιτος δημοτικου, εβγαζε το 90 σε μια χρονια περισσοτερα απο τον αρχηγο ΓΕΣ η εναν Διευθυντη Υπουργειου ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της χωρας του;
Ακομα και 6000 το χρονο να εβγαζε, που καποιοι εβγαζαν τα διπλα, στην αλβανια ειχαν 15 πλασια αγοραστικη δυναμη. Δηλαδη καθαριζε 90-100.000 το χρονο
Πως να μην πεσει με τα μουτρα στη δουλεια λοιπον οταν απο εκει που πεινουσε του εδιναν δωρο 2 αλβανικα σπιτια ανα ετος, απλα κανοντας μια ανειδικευτη δουλεια και εχοντας τζαμπα φαι και στεγη;
Βρες μου μια χωρα στον κοσμο που θα δουλευω 12-15 ωρες σε χωραφι για 300 ευρω καθαρα τη μερα και με πληρωμενο σπιτι και φαι, και παω αυριο πρωι...
Αυτο ακριβως εκαναν οι Αλβανοι και μαλιστα σε αποσταση πολυ κοντινη απο το σπιτι τους, πολλοι ερχονταν ακομα και με τα ποδια...