Νέα

Η γενιά της σαπίλας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ε απο που λες να γράφει ;;;
Μου φαινεται περιεργο να "διασκεδαζει" με 10λεπτα στο μπου αναμεσα σε δυσκολες υποθεσεις και νομολογιες
Εγω παντως οταν δουλευα φουλ ταιμ μια δουλεια που απαιτουσε προσηλωση, δε θα μπορουσα να αποσπομαι με φορουμ, σοσιαλ κλπ
Και σημερα, πχ αν πω θα γραψω 2-3 ωρες κωδικα, κλεινουν ολα τα υπολοιπα σαιτ
Αν μπορει και το κανει μαγκια του

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.296
Πόντοι
3.656
Μου φαινεται περιεργο να "διασκεδαζει" με 10λεπτα στο μπου αναμεσα σε δυσκολες υποθεσεις και νομολογιες
Μεγάλε .... το 99% των υποθέσεων των δικηγόρων ... είναι φόνισες μάνες και βιαστές πιστεύεις;;;;

Κάτι εργολάβοι που έκλεψαν τα τετραγωνικά του δίπλα είναι ......
και κάτι παπατζήδες που βρίσκουν μπούληδες με 50 χιλιάρικα και τους τα τρώνε για φραντσάίζ .....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Δεν θεωρω πως ειναι το προβλημα αυτης της γενιάς.Οταν ακουω αγχώδης διαταραχή σε 15χρονα γιατι δεν logάρει το insta,θεωρω στα παπαρια τους τα σπιτια και το να κανουν οικογενεια ποσω δε να μοιραστεί η κληρονομια.
Τυπε, σε οτι φαση και αν βρισκεται ο ανθρωπος, απο την πιο πρωτογονη σε σπηλιες, μεχρι σε διαστημικες καψουλες σε τροχια γυρω απο τον ηλιο, δεν παυει να ειναι μια οικονομικη μοναδα με θεμελιωδεις αναγκες οπως η στεγαση, η διατροφη, η ενδυση, κλπ που θα αποτελουν παντοτε διαρκες ταμιακο ελλειμμα. Και δε γλυτωνει απο αυτο κανενας απολυτως...
Ειτε κυνηγας μαμουθ με ακοντια, ειτε εισαι 15 ωρες μπροστα το λαπτοπ παραγγελνοντας απο efood, οι αναγκες αυτες θα υπαρχουν παντα. Και καποια στιγμη μετα τα 30 ξεκινα και η αναγκη για δημιουργια οικογενειας, ειδικα στις γυναικες. Και εκει αρχιζουν τα προβληματα, οταν το μεσο καλυψης των αναγκων σου (=μισθος) αποφερει 600 το μηνα και οι θεμελιωδεις αναγκες σου ξεκινουν απο τα 500 (στεγαση)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom