Νέα

Η Εξουσία Της Πρώην !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Ιστορίες BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_10.html[/url]

Η Εξουσία Της Πρώην :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/11/blog-post_13.html[/url]


Περίληψη
Τι γίνεται στην ζωή ενός ανθρώπου όταν η πρώην του είναι πραγματική αφέντρα και συνεχίζει να τον εξουσιάζει ;




Το τηλέφωνο χτύπησε ενώ ήμουν μόνος μου στο σπίτι και χάζευα στο ίντερνετ τις ιστοσελίδες που μου αρέσαν απο το Russian Mistress και το Strapon Hell. Κάθε λογής δίμετρες καλλονές πέρναγαν μπροστά στην οθόνη μου και υποτάσσαν αδύναμα αρσενικά είτε ποδοπατώντας τους , είτε με τεράστια στραπον .
Εκείνη τη στιγμή είχα ερεθιστεί αλλά θα ξεφορτωνόμουν τον ενοχλητικό που τηλεφώνησε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να συνεχίσω την μοναχική μου περιήγηση .
-          Εμπρός ; Ρώτησα προσπαθώντας να κρύψω την έξαψή μου .
-          Τι κάνεις μαλάκα ; τον παίζεις πάλι μπροστά στο pc . Ακούστηκε απο την άλλη γραμμή η γνώριμη φωνή της Τζένης .
Αιφνιδιάστηκα . Ήταν η πρώην κοπέλα μου με την οποία είχαμε χωρίσει όταν με παράτησε για κάποιον άλλον .
Όταν τα φτιάξαμε ήμουν μόλις 20 χρονών και εκείνη 28 με πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό της ενώ εγώ ήμουν ένας παρθένος ακόμα με περίεργα βίτσια και ειδικά ότι είχε να κάνει με τα γυναικεία πόδια , τα ψηλοτάκουνα , τις εξουσιαστικές γυναίκες .
Η Τζένη είχε χωρίσει άσχημα με τον πρώην της και το γεγονός ότι τότε της την έπεσε ένας νεαρός χαμηλών τόνων , θεώρησε ότι ήταν ότι καλύτερο για να εκτονωθεί επάνω του .
Πράγματι , απο την αρχή έδειξε ποιός είναι το αφεντικό . Βέβαια , μια ψηλή χυμώδης ξανθιά με πλούσια τουρλωτή κωλάρα που δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου , αγαλματένια γυμνασμένα πόδια με παιχνιδιάρικες πατούσες που πάντα τις κοσμούσε δακτυλιδάκι ή αλυσιδίτσα και ψηλοτάκουνες γόβες , σίγουρα θα έκανε όποιον άντρα και να γνώριζε ότι ήθελε .
Πόσο μάλλον εμένα με τις φαντασιώσεις μου ότι με εξουσίαζαν δυναμικές γυναίκες .
Η Τζένη , απο την πρώτη μέρα που της ζήτησα να πιπιλίσω τα δακτυλάκια της , δεύτερη φορά που κάναμε σέξ αν θυμάμαι καλά , μπήκε αμέσως στο νόημα και μου κόλλησε τις πατούσες της στο πρόσωπό μου όπου  κυριολεκτικά τις «έπλυνα» με την γλώσσα μου για μια ολόκληρη ώρα .
Αυτό ήταν και η αρχή . Η Τζένη ήταν πραγματική λέαινα στο κρεβάτι . Απαιτητική και εξουσιαστική και όταν κατάλαβε την επίδραση που είχαν τα πόδια αλλά και η δυναμική της προσωπικότητα επάνω μου , το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πάρει τα ηνία στα χέρια της και να με οδηγήσει παραπέρα απο τα όριά μου .
Το πρώτα σκαμπήλια έπεσαν όταν μια μέρα άργησα να έρθω σπίτι της . Άκόμα την θυμάμαι να στέκεται επιβλητική μπροστά μου . Με έβαλε να κάτσω στην καρέκλα , στάθηκε όρθια μπροστά μου και μου άστραψε αρκετά δυνατά χαστούκια που στο τέλος έκλαιγα . ΄
Ίσως έπρεπε να φύγω τότε , κάτι όμως με κράτησε μαζί της . Δεν ήθελα να χάσω την εξουσία της . Με είχε αιχμαλωτίσει και δεν είχα σκοπό να δραπετεύσω . όταν μετά άγγιξε τις πατούσες της στα μάγουλά μου που έκαιγαν , αισθάνθηκα ότι όλα αυτά άξιζαν και με το παραπάνω τον κόπο .
Η Τζένη με υποχρέωνε κάθε μέρα να την γλείφω στο μουνί της που ήταν πάντα υγρό και πρόθυμο . Όταν μια μέρα την ρώτησα γιατί η απάντησή της ήταν αποστομωτική .
-          Το καυλί σου είναι μέτρια και θέλω να έρχομαι σε οργασμό . Νομίζω το στοματάκι σου και η καυλιάρικη γλωσσίτσα σου κάνει πολύ καλύτερη δουλειά .
Δεν μίλησα μιας και ο διάλογος τελείωσε γρήγορα βουτώντας το κεφάλι μου απο τα μαλιά και βυθίζοντάς το στο ξυρισμένο της μουνί για να συνεχίσω να την γλείφω .
Μέρα με την μέρα γινόταν ολοένα και πιο απαιτητική . Στην αρχή ήταν σκαμπήλια , μετά χλευασμός όταν της έγλειφα τα πόδια , ειδικά όταν γυρνούσε απο τα ψώνια με ιδρωμένες πατούσες που εγώ έγλειφα σαν λυσσασμένος αφού βέβαια πρώτα με είχε γδύσει και διασκέδαζε με την στύση που μου προκαλούσε πιέζοντάς με την πατούσα της όσο έγλειφα απο το άλλο πόδι τα δακτυλάκια της .
Ήξερε να πατά τα κουμπιά μου και να επινοεί και νέα κουμπιά μιας και κάθε φορά που με έβαζε να κάνω κάτι , όσο υποτιμητικό και να ήταν , μετά μου γινόταν εξάρτηση και το ήθελα συνεχώς .
Θυμάμαι όταν για πρώτη φορά με διέταξε να γονατίσω στο κρεβάτι . Κατάλαβα ότι ήθελε γλειφομούνι αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη μου τούρλωσε την κωλάρα της και αφού άνοιξε τα κωλομάγουλά της , φανέρωσε την ροδαλή της κωλοτρυπίδα και απαίτησε να την γλείψω .
Επαναστάτησε το είναι μου . Είναι δυνατόν να έχει την απαίτηση να την γλείψω απο πίσω ;
Ο δισταγμός μου τιμωρήθηκε αμέσως . Τα σκαμπήλια έπεσαν βροχή για μια ακόμα φορά μέχρι που βύθισα το πρόσωπό μου στην πλούσια κωλάρα της και η γλώσσα μου άρχισε να ταξιδεύει επάνω στην μυρωδάτη τρυπούλα της .
-          Ναι μαλάκα ! άχρηστε ! Αυτή είναι η αξία σου να μου γλείφεις το κώλο . Σερβιέτα θα σε κάνω έλεγε και πίεζε προς τα πίσωτην κωλάρα της στο πρόσωπό μου .
Στην αρχή σιχαινόμουν αλλά με το καιρό όχι απλώς έμαθα να μου αρέσει αλλά παρακαλούσα κιόλας να της γλείφω το κώλο ενώ εκείνη με εξευτέλιζε .
Το Μαστίγωμα ήρθε μια μέρα εντελώς ξαφνικά , όταν κάποια στιγμή που κάναμε 69 και ήταν απο πάνω μου , ενώ με έγλειφε με την ονειρική της γλώσσα και ρουφούσε το πέος μου με τα υπέροχα σαρκώδη της χείλη , αισθάνθηκα το δάκτυλό της , σαλιωμένο να πιέζει την τρυπούλα μου και να την παραβιάζει . Είχα φάει το πρώτο κωλοδάκτυλο και το «Τι κάνεις;» που είπα αιφνιδιασμένος , το πλήρωσα πολυ ακριβά .
Θυμωμένη , σταμάτησε και με άρχισε στα σκαμπήλια , Δεν την είχα ξαναδεί έτσι , Πήρε μια πλατιά δερμάτινη ζώνη που είχε πρόχειρη στην κρεμάστρα και την κατέβασε βίαια επάνω στο γυμνό μου κορμί . Άρχισε να με μαστιγώνει με εκείνη τη ζώνη παντού .
-          Τολμάς παλιομαλακισμένο και αντιδράς ; Πάω να σε κάνω να αισθανθείς όμορφα και να σε φέρω σε οργασμό και λές όχι  ; Θα σε ξεσκίσω
Η εικόνα της γυμνής Τζένης να με μαστιγώνει δυνατά πάνω στο κωλαράκι , στα μπούτια μου , στη πλάτη , έμεινε έντονα χαραγμένη στην μνήμη μου απο όταν την είδα στο καθρέπτη .
-          Έλεος , συγνώμη θα κάνω ότι θες !!!!! Είπα λαχανιασμένος και σπαράζοντας σε λυγμού .
-          Ότι θέλω ; Θα κάνεις ότι θέλω ; Ρώτησε σταματώντας για λίγο
-          Μάλιστα , ότι θές είπα κοιτώντας την κλαμένος .
-          Θα δείς τι θέλω παλιομαλάκα είπε και άνοιξε το συρτάρι της βγάζοντας ένα τεράστιο στραπον μαύρο που πρέπει τουλάχιστον να ήταν 20 εκατοστά .
-          Θα στήσεις κωλαράκι και θα σου γαμήσω το κωλί !!!!!! είπε ενώ άρχισε να το φορά πετώντας τη ζώνη κάτω .
-          Μααα είπα σαστισμένος .
-          Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα , θα γίνεις η πουτάνα μου , είπε δένοντας το πλαστικό καυλί .
-          Δεν .... πήγα να πώ και τότε με πλησίασε και αφού με σκαμπηλισε μου μίλησε όπως δεν είχε ξακάνει ποτέ της .
-          Τα πράγματα είναι απλά . Στήνεις κωλαράκι ωραία και πρόθυμα ή τσακίσου φύγε απο εδώ και μην με ξαναενοχλήσεις . Σκέψου όμως ότι αν φύγεις μετά τα αυταρχικά παιχνίδια τέλος . Ο μόνος τρόπος να σε κρατήσω και να παίζουμε είναι να σε γαμήσω .  Ανατρίχιασα σύγκορμος . Τα μάτια μου καρφώθηκαν στο τεράστιο πλαστικό καυλί που παλλόταν μπροστά μου .
-          Κοιτάς το καυλί ; Μην φοβάσαι θα το χωνέψει καλά ο κωλαράκος σου . Λοιπόν τι θα κάνεις ; Στήνεις κωλαράκι ή φεύγεις ;
Η μέρα εκείνη χαράχθηκε βαθιά στην μνήμη μου και με σημάδεψε για πάντα . Έπρεπε να φύγω , είχα υποστεί όλους τους εξευτελισμούς , είχα φάει ξύλο , μαστίγιο , της έγλειφα τον κώλο ακόμα και όταν γύρναγε ιδρωμένη απο το γυμναστήριο . Κάθε μέρα κατέβαινα ένα ένα τα σκαλιά του εξευτελισμού και της ταπείνωσης . Κάθε μέρα έλεγα μέχρι εδώ μέσα μου αλλα μετά έκανα ότι ήθελε .
Τώρα , έπρεπε να κατέβω και το τελευταίο σκαλί της αξιοπρέπειάς μου . Να στήσω κωλαράκι όπως είπε χαρακτηριστικά . Το έκανα και αυτό .
Βρέθηκα στημένος στα 4 ενώ εκείνη πίσω μου άλοιφε με τζελ το δονητή και κοιτούσε ειρωνικά το γυμνό εκτεθιμένο κατακόκκινο απο τις ξυλιές της κωλαράκι μου.
-          Θα σου δείξω εγώ τώρα τι θα πει γαμήσι . Θα σου ανοίξω το κωλάκι στα δύο είπε και μου έχωσε το λιπασμένο της δάκτυλο βαθιά μέσα μου στριφογυρίζοντάς το .
-          Θα γίνεις το πρώτο πουτανάκι , θα δεις !! έλεγε και με κωλοδακτύλιαζε ενώ ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου .
Αισθάνθηκα να  με τινάζει ηλεκτρικό ρεύμα όταν άγγιξε το πλαστικό καυλί στην τρυπούλα μου .
-          Λοιπόν ηρέμησε και χαλάρωσε τώρα , ώρα να γίνεις ΓΥΝΑΙΚΑ είπε και άρχισε να σπρώχνει τη λεκάνη της βυθίζοντας το στραπον μέσα μου.
Ο πόνος ήταν αφόρητος αλλά έφαγα ένα δυνατό σκαμπήλι στα κωλομέρια μαζί με μια απειλή
-          Βγάλε το σκασμό μωρή και κάτσε να το φάς ... είπε και συνέχισε αγέρωχη να μου το μπήγει .
Ο πόνος ήταν αφόρητος . Είχε μπεί αργά αργά μέχρι την μέση και ήδη σφάδαζα απο το πόνο . Τότε με μια κίνηση αργή μου το έμπηξε βαθιά μέσα μου .
-          Το ρούφηξε η κωλάρα ε ; Δεν σου είπα μη φοβάσαι ; Πουτάνα έγινες πια , είπε σαρκαστικά και άρχισε να με πηδάει με αργές κινήσεις . Μου σκαμπήλισε τα κωλομάγουλα δυνατά .
-          Λέγε μωρή καργιόλα ; Πονάει το κωλαράκι σου ; Σε ξεσκίζει ;
-          Ναι τσούζει έλεγα κλαίγοντας
-          Τσούζει ; ακόμα δεν έχεις δει τίποτε .
Άρχισε να επιταχύνει της διεισδύσεις της και να μου ξεσκίζει το κωλαράκι με την κάθε μπηχτή της κίνηση μέσα μου . Με είχε γεμίσει ολόκληρο , ήταν σαν να με γαμούσε τραίνο .
Εκείνη βίαιη και βρίζοντάς με χυδαία συνέχισε αγέρωχη το ξέσκισμά μου . δεν την ένοιαζαν τα κλάματά μου . Σιγά σιγά άρχισε να μου αρέσει . Το κάψιμο γλύκανε και η εικόνα της να με πηδάει που έβλεπα απο το καθρέπτη έμοιαζε να έχει βγεί απο κίνκυ ταινία .
Ξαφνικά βγήκε απο μέσα μου και μου σκαμπήλισε το κωλαράκι .
-          Γύρνα ανάσκελα να σε γαμήσω σαν γυναίκα . Θέλω να σου το χώσω και να σε βλέπω . Είπε .
Πράγματι γύρισα ανάσκελα και εκείνη , με  ανοικτά τα πόδια . Η Τζένη πλησίασε και μου τον κάρφωσε βαθιά αρχίζοντας ένα ξέφρενο πήδημα . Ο δονητής σε αυτή τη θέση , χωνόταν πιο βαθιά μέσα . Εκείνη μου άστραψε ένα σκαμπήλι
-          Κοίτα με στα μάτια μωρή , κοίτα το «γαμιά» σου είπε αυστηρά .
Την κοίταξα και το θέαμα με καύλωσε όσο τίποτε . Η ξανθιά πληθωρική θεά με πήδαγε με το στραπον της . Ήταν αναψοκοκκινισμένη και ιδρωμένη αλλά γεμάτη ενέργεια και ένταση.
Τότε ξαφνικά απο το πέος μου , προφανώς απο την πίεση του δονητή στο προστάτη μου άρχισε να ρέει σπέρμα . Η Τζένη το είδε και γέλασε συνεχίζοντας να με γαμά .
-          Έχυσες έτσι με το γαμήσι ; Βρήκες τη σωστή σου θέση πουτάνα . Με έφτυσε στο πρόσωπο και με σκαμπήλισε . Τραβήχτηκε απο μέσα μου και αισθάνθηκα το τζελ να ρέει στο μπουτι μου σαν να ήμουν χυμένη γκόμενα .
-          Έλα μωρή καριόλα να σε εξευτελίσω και άλλο είπε και με έπιασε απο το αυτί τραβώντας με απο το κρεβάτι .
-          Θα δεις τι θα πάθεις μωρή ξεκωλιάρα είπε και με έσυρε μέσα στο μπάνιο
Με έβαλε να ξαπλώσω γυμνός στη μπανιέρα και ήρθε απο πάνω μου ανοίγοντας τα γυαλιστερά μουνόχειλά της . Άρχισε να κατουρά το σώμα μου και κουνώντας την λεκάνη της έφτασε στο πρόσωπό μου .
Δεν τόλμησα να μιλήσω παρά δέχτηκα τα ζεστά της ούρα στο πρόσωπό μου . Ήταν ζεστά και μάλιστα κάποιες σταγόνες , έφτασαν στους γευστικούς μου κάλυκες .
-          Τι ξεφτυλισμένη πουτάνα που είσαι πια , Γωγώ θα σε λέω . έλεγε καθώς ουρούσε επάνω μου .
-          Καθάρισέ με είπε όταν σταμάτησε και στο λεπτό βρέθηκα ανάμεσα στα γυμνασμένα της μπούτια να καθαρίζω τη μουνάρα της απο τα ούρα .
Απο εκείνη την μέρα όλα άλλαξαν .
Όχι ότι πριν με υπολόγιζε αλλά απο τότε , με έκανε ότι ήθελε . Με χρησιμοποιούσε σαν σκλαβάκι , με έδερνε , με εξευτέλιζε ενώ αρκετά συχνά θυμόταν να χρησιμοποιήσει το στραπον επάνω μου .
Μια μέρα , καθάριζα το σπίτι της όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα με έναν άντρα άγνωστο γύρω στα 35 , ψηλό , γεροδεμένο με σκληρά χαρακτηριστικά .
-          Μάρκο , απο εδώ το «αρσενικό μου τσουλάκι» με σύστησε ενώ εκείνος χαμογέλασε.
-          Σήμερα θα σε γαμήσουμε και οι δύο είπε γελώντας .
Είχα πικραθεί . Δεν φτάνει που προφανώς είχε σχέση μαζί του και με κεράτωνε αλλά τώρα είχε απαίτηση να κάτσω να με πηδήξουν και οι δύο .
Δεν είχε έννοια να αρνηθώ , ο εξευτελισμός μου ήταν ήδη γνωστός στον άγνωστο άντρα που με κοίταζε γελώντας ειρωνικά , ειδικά όταν η Τζένη με διέταξε μπροστά του να γονατίσω και να της φιλήσω την γόβα σαν δείγμα υποταγής .
-          Δεν χρειάζεται να σηκωθείς , μείνε γονατιστός βρωμότσουλο είπε γελώντας και ξεκούμπωσε το φερμουάρ του Μάρκου ο οποίος πλησίασε . Έβγαλε ένα τεράστιο ζεστό ημίσκληρο καυλί και πίεσε το κεφάλι μου επάνω του .
Με αισθήματα αηδίας αλλά και ερεθισμού απο τον αυταρχικό της καταναγκασμό , άρχισα δειλά δειλά να το ρουφάω και να το φιλώ , δειλά στην αρχή  , πιο έντονα στο τέλος .
Ο Μάρκος βόγγαγε και το καυλί του άρχισε να ορθώνεται .
-          Τι καυλόστομα έχεις μωρή πούστρα είπε και σε δευτερόλεπτα είχε ορθωθεί μπροστά μου το καυτό του κομμάτι σάρκας που γυάλιζε στο πουτσοκέφαλο .
Η συνέχεια δώθηκε μέσα στη κρεβατοκάμαρα όπου ο  Μάρκος συνέχισε να μου δίνει το καυλί του στο στόμα ενώ η Τζένη είχε ξαπλώσει αναπαυτικά δίπλα του και χάιδευε την κλειτορίδα της . Κάποια στιγμή ο Μάρκος με έσπρωξε και αφού πλησίασε τη Τζένη άρχισαν να κάνουν παθιασμένο σέξ με έμένα θεατή .
Ο Μάρκος ήταν πραγματικός γαμιάς , ορμητικός και άγριος και πρώτη φορά είδα τη Τζένη να βογγάει απο καύλα και ευχαρίστηση καθώς το τεράστιο όργανό του την έσκιζε στα δύο .
Όταν την γύρισε στα 4 με ξαναφώναξε κοντά του να καθαρίσω με τη γλώσσα το τεράστιο καυλί του . Δοκίμασα τους χυμούς της Τζένης , το σάλιωσα καλά καλά και στην συνέχεια το ξαναέχωσε μέσα της .
Όταν οκοκλήρωσε μέσα της , με έβαλαν ενώ γελούσαν και οι δύο να καθαρίσω το αναψοκοκκινισμένο μουνάκι της απο τα χύσια το οποίο έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση .
Μετά απο μισή ώρα ήταν η σειρά μου .
Πίπωσα τον Μάρκο και αφού ξανακαύλωσε , με την Τζένη να βιντεοσκοπεί με έστησαν στα  4 για να με γαμήσει και ο Μάρκος .
-          Τσουλάρα στήσου να σε σκίσει ο γαμιάς μου είπε η Τζένη που τράβαγε βίντεο με το κινητό .
Το καυλί του Μάρκου το έφαγα εύκολα μιας και η Τζένη είχε φροντίσει να με ξεκωλιάσει πολλές φορές αλλά δεν θα ξεχάσω την υπέροχη αίσθηση της καυτής σάρκας μέσα μου . Ήταν τελείως διαφορετικό συναίσθημα απο το πλαστικό καυλί της Τζένης .

Εκείνο το Σαββατοκύριακο με ξεκώλιασαν και οι δύο πολλές φορές ενώ το στόμα μου δούλευε υπερωρίες πότε γλείφοντας τα χύσια του Μάρκου και πότε της Τζένης . Δεν παρέλειψε να μου δώσει και ένα γερό χέρι ξύλο έτσι για πλάκα , στο κωλαράκι μου ο Μάρκος .
Το τρίο αυτό με εμένα πουτανάκι και των δύο συνεχίστηκε για ένα ακόμα μήνα , μέχρι που με έδιωξε η Τζένη μια και καλή .
Απο τότε ζούσα μόνος με μοναδική παρέα τα σαδομαζοχιστικά σάιτ . Το τηλεφώνημά της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μιας και μου είχαν λείψει τα μπινελίκια της .
-          Καριόλα , έκλεισε καθόλου ο κωλαράκος σου ; Είπε γελώντας η Τζένη στο τηλέφωνο,
-          Μου έλειψες της είπα σχεδόν κλαίγοντας .
-          Λοιπόν , τσουλάκι , θές να ξαναβρεθούμε ;
-          Μόνοι μας ;
-          Όχι βέβαια , μαζί με τον Μάρκο και τρείς φίλους του . Μάντεψε ποιά θα είναι η πουτανάρα της παρέας .
-          Ναι το θέλω είπα με λαχτάρα .
-          Λοιπόν , φόρα το κυλοτάκι που σου είχα πάρει και τσακίσου . Θα πάρει το κωλί σου φωτιά σήμερα .
Σχεδόν τρέχοντας πήγα σπίτι της . Μια υπέροχη μέρα με περίμενε
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
17
Πόντοι
166
μια που τα ανοιγεις και μια που δεν ασχολητε κανεις με αυτα τα θρεντ...
 

macdac

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ???
 

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
587
Like
4
Πόντοι
6
ουστ παλιοαδερφη ουτε αντρας δεν πρεπει να λεγεσαι να πας να κανεις ενγχειρηση αλλαγης φυλλου παλιοπουστρα,κανε την χαρη και αυτοκτονα καλυτερα εισαι η ντροπη ολων των αντρων.
 

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Like
1.356
Πόντοι
201
Κλαίω απο τα γέλια  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom