Νέα

Η εποχή του τριχίλιαρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Θυμαμαι ρε παιδια που μικρος πηδαγα με 1000ρικο (αρχες των 80's) και κατοπιν κατι τιμες του στυλ 1450, 1800 με χιλιαδες, εκατονταδες και δεκαδες...... σαν να πηδας σημερα με δεκαδικα π.χ. 18,50? !!!!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Θυμαμαι ρε παιδια που μικρος πηδαγα με 1000ρικο (αρχες των 80's) και κατοπιν κατι τιμες του στυλ 1450, 1800 με χιλιαδες, εκατονταδες και δεκαδες...... σαν να πηδας σημερα με δεκαδικα π.χ. 18,50? !!!!
και αν το καλοεξετάσεις με λιγότερο από 10 ? (3.000 δρχ)καλογαμούσες π.χ. Νανά ή Βίκυ στο Φυλής 66Δ άσε που με 6.000 λίγο πιό πέρα στη Φυλής στη γωνία με την Φωκαίας στο αριστερό σου χέρι την 10ετία του 90 έπαιρνες 2 κοπελλες μαζί (με 18,50 περίπου ? !!!!)  :headbang:  :headbang:  :headbang:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Που θυμηθηκες τη Βικυ ρε συναδελφε.Την καλυτερη κοπελα που εχω παει μεσα σε 25 χρονια.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Θυμάμαι ρε παιδιά που πηδούσα με ένα χιλιάρικο.
Θυμάμαι που έτρωγα τσίχλες με ένα 2φραγκο.
Που αγόραζα Σεραφίνο με 12 δρχ.
Που ήμουν μικρός κι έβαζα χέρι στην Ιωάννα.
Που ήμουν μικρότερος και μου έβαζε χέρι η Ιωάννα.
Που γεννήθηκ......
Που .....................

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Που θυμηθηκες τη Βικυ ρε συναδελφε.Την καλυτερη κοπελα που εχω παει μεσα σε 25 χρονια.
Μα ξεχνιέται τέτοιο μωρό συνάδελφε? δε λέω και η Νανά καλή ήταν και γούστα έκανε πολλά, και η Ρίτα τα έδινε όλα στο μαγαζί αυτό.. αλλά το Βικάκι (τώρα μάλλον ΒΙΚΑΡΑ θα είναι) δεν παιζόταν  με τα παιχνιδάκια που έκανε...  :dancing: :boobies: :dancing: :boobies:

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
ατιμα μου-νια-τα που-τσα-λακωθηκατε!

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μα ξεχνιέται τέτοιο μωρό συνάδελφε? δε λέω και η Νανά καλή ήταν και γούστα έκανε πολλά, και η Ρίτα τα έδινε όλα στο μαγαζί αυτό.. αλλά το Βικάκι (τώρα μάλλον ΒΙΚΑΡΑ θα είναι) δεν παιζόταν  με τα παιχνιδάκια που έκανε...  :dancing: :boobies: :dancing: :boobies:

Υπήρχε μία Βίκυ που έπαιζε και στην Λιοσίων με Ξανθίπης (κοντή με μικρά titties) από Ρουμανία μέχρι τις 4 το μεσημέρι.
Μετά την άμαξα την έπαιρνε μία ξεσκίτρο η Σοφία.
Και οι δύο άριστες!!!!!!!!!!!
Τις θυμάται κανείς???????

secretb

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σημερα λοιπον αγαπητοι συναδελφοι συγκινηθηκα ειλικρινα, τρεξανε δακρυα απο τα ματια μου διαβαζοντας τις αναφορες σας στην Βικυ και την Νανα απο φυλης εκεινα τα χρονια του τριχιλιαρου. Σας λεω αληθεια διαβασα ολη την παραθεση των μυνηματων κλαιγοντας αναλογιζομενος ποσοι και ποσοι σαν κι εμενα εζησαν  την ιδια εποχη τα ιδια πραγματα. Την Βικυ την ειχα παρει καμια 40αρια φορες (ηταν βδομαδα που την επερνα καθε μερα), μετα σε καποια φαση χαθηκε και <<αναγκαζομουν>> κι επερνα την Νανα που μου αρεσε λιγοτερο και μου ειχε δοσει και κωλο 2 φορες. Το ειχα  πει και στη Βικυ αυτο, οτι μου ειχε δωσει η Νανα κωλο και μαλλον δεν της πολυαρεσε. Μετα που ζητησα και απο τη Βικυ κωλο ουτε η Νανα μου ξαναεδωσε.
Εχω να δηλωσω οτι ακομα τον παιζω με τις θυμισες εκεινων των γαμησιων.
ΘΕΑ ΒΙΚΥ  αν με ακους απαντησε θα ηθελα να παμε ετσι για ενα καφε να μιλισουμε λιγακι τωρα που εχουνε καταλαγιασει οι καυλες. περιπου συμομιλικοι νομιζω θα ειμαστε.......

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
αδερφια την τανια(αντωνης) στην φυλης 99,τη θυμαστε?εφευγα αλλος ανθρωπος απο εκει!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
αδερφια την τανια(αντωνης) στην φυλης 99,τη θυμαστε?εφευγα αλλος ανθρωπος απο εκει!
Συναγωνιστή κάτι μου λέει ότι παίζαμε μπάλλα την ίδια εποχή.. τάνια η ρουφήχτρα ... τι μου θύμισες...

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Την Βικυ την ειχα παρει καμια 40αρια φορες (ηταν βδομαδα που την επερνα καθε μερα), μετα σε καποια φαση χαθηκε και <<αναγκαζομουν>> κι επερνα την Νανα που μου αρεσε λιγοτερο και μου ειχε δοσει και κωλο 2 φορες. Το ειχα  πει και στη Βικυ αυτο, οτι μου ειχε δωσει η Νανα κωλο και μαλλον δεν της πολυαρεσε. Μετα που ζητησα και απο τη Βικυ κωλο ουτε η Νανα μου ξαναεδωσε.
Εχω να δηλωσω οτι ακομα τον παιζω με τις θυμισες εκεινων των γαμησιων.
ΘΕΑ ΒΙΚΥ  αν με ακους απαντησε θα ηθελα να παμε ετσι για ενα καφε να μιλισουμε λιγακι τωρα που εχουνε καταλαγιασει οι καυλες. περιπου συμομιλικοι νομιζω θα ειμαστε.......
Όπως ξαναέχω πεί αγαπητέ συναγωνιστή η Βίκυ και η Νανά μαζί με την Ρίτα έκαναν την χρυσή τριπλέττα της εποχής εκείνης και γινόταν σεισμός στο Φύλής 66Δ κάθε που ερχόταν το Βικάκι για δουλειά, οπότε είχα βρεί το κόλπο.. έπαιρνα πρώτα την κοπέλλα που σχόλαγε (συνήθως Νανά ή Ρίτα) και καπάκι και την Βίκυ οπότε δεν περίμενα (γιατί η ουρά στην  Βίκυ μερικές φορές έφτανε απέξω) .
Η Νανά τον έδινε τον κώλο και την έχυνες και στον κώλο (και ακάποτα καμμιά φορά), όπως και η Ρίτα,΄η Βίκυ όμως με τίποτε δεν έδινε κώλο αλλά έκανε κολπάκια απίθανα απόσο θυμόμαστε όσοι είχαμε την τύχη να την παίρνουμε (την Βίκυ την είχα πάρει καμμιά 70αρια φορές περίπου, την Νανά και γω δεν θυμάμαι)
Αχχ εκείνη η εποχή....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

Eκεί έπαιζε και για ένα διάστημα  και η Τζένη

"Γειά σου κύρ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία"

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Eκεί έπαιζε και για ένα διάστημα  και η Τζένη

"Γειά σου κύρ εισαγγελέα
με την Τζένη την ωραία"

Συναγωνιστή αυτή μου είχε ξεφύγει!! δεν το είχα τσεκάρει το άτομο αν και έκανα τακτικές "χαρτογραφήσεις" στην περιοχή
:-)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στο 99 έχει πολλές "κυρίες" που παίζουν σε διάφορες βάρδιες και αλλάζουν και με άλλα μαγαζιά και δεν είναι εύκολη η παρακολούθηση. Φυσικά ήταν πριν γίνει τραγούδι. Μια Ράνια πχ (ψιλοχοντροπουρή αλλά πολύ ευγενική) έπαιζε και σε ένα σπίτι στη Μυλλέρου που τώρα έχει κλείσει.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
πηγαινα σχολειο ακομη και πηγα μ ενα φιλαρακι στη Φυλης. 1500δρχ το ατομο.. Και επειδη δεν τα χαμε ολα μας πηρε και τους δυο (εναν εναν) με 2750κατι.. Μας επεσαν και τα ψιλα στο πατωμα  και ψαχναμε να τα βρουμε...  αλλες εποχες

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες εκεινη την εποχη γαμουσα την Αντζελλα Γιαννου σε ενα σπιτι στην φυλης. Μαλιστα επειδη με γουσταρε περνουσα ζαχαρη μαζι της. Μαλιστα τοτε ολο μου ελεγε οτι θα κανει ενα cd με τον Γονιδη . Αλλα χρονια τωρα Σονια...

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Όπως και να έχει η κατάσταση, δυστυχώς η εποχή εκείνη έχει περάσει!!!! Τώρα τι θα κάνουμε είναι το ζήτημα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
εαν καταλαβα καλα τοτε ηταν ποιο "αμεσα" τα πραγματα.υπηρχαν και οι περιπτωσεις οπου δεν πληρωνατε και  πηγαινατε με καποια δωρεαν επειδη της αρεσατε;
κανονας νο 1 της πουτανας

ποτε και για κανεναν δωρεαν ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom