Νέα

Η επίδραση του πληρωμένου έρωτα στην κοινωνία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεις ότι ο πληρωμένος έρωτας επιδρά θετικά στη κοινωνία;

  • Ναι, όπωςδήποτε. Κάνει καλό στο κοινωνικό σύνολο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Και ναι και οχι. Όσο καλό κάνει, τόσο κακό κάνει...

    Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι. Η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη χωρίς πληρωμένο έρωτα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάνει καλό στη κοινωνία, αλλά κακό στις ιερόδουλες κτλ.

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Πάλι τα είπες όλα Πέλοψ.

Το λέω έχοντας γυρίσει απο 5 μέρες χαλαρών διακοπών σε νησί, γεμάτο νορβηγίδες. Οι ελληνίδες ξεχώριζαν κυρίως απο την κυτταρίτιδά τους και το υφάκι τους. Ετοιμος ήμουν να τους πετάξω στο κεφάλι το ποτήρι με τα παγάκια. Αλλα συγκρατήθηκα. Δεν πετάνε έτσι ένα ποτηρι με παγάκια - ειδικά όταν κάνει τόση ζέστη.

Με την ευκαιρία ΟΛΕΣ οι Νορβηγίδες στέλνουν χαιρετίσματα στα παιδιά του σαιτ - εκτός από ορισμένους που προτίμησαν ελληνικά και έχουν ρίξει μαύρη πέτρα. Σε εκείνους δεν στέλνουν τίποτα.

Σε ποιό νησί Enforcer;Δώσε τα φώτα σου παρακαλώ!!!Μην τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου!!! (αν θες και σε πμ)
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειναι λειτουργημα!!!!
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Φανταστείτε λοιπόν τι θα τραβάγαμε ΟΛΟΙ εμείς που γράφουμε εδώ έτσι και δεν υπήρχαν στουντιάκια, κωλάδικα, πιάτσες, τσόντες. Τι θα τραβάγαμε...

Να ξυπνάς και δίπλα να βρωμάει η ανάσα της μαγδάλως(της Μιλένας-sic). Να κοιτάς τις μασχάλες και να βλέπες τρίχες γιατί βαριόταν λέει να ξυρίζεται... τα στραβά δόντια με την τερηδόνα, την δολοφονία της ελληνικής γλώσσας με αξάν από τα σούρμενα, τη σακούλα κάτω από τα ζελεδιασμένα μπράτσα, τα κοντά χέρια που φτάνουν δεν φτάνουν την μέση τεντωμένα, τον κώλο που ξεσκονίζει το πάτωμα με στρινγκ(!!!), τα πόδια που είναι όσα τα δάχτυλά μου σε μήκος και με γάμπες σαν του μητσιμπόνα, τις τρίχες παντού, τα σγουρά καμμένα λιγδιασμένα μαλλιά, το θολό μάτι με χρώμα κομοδίνου, το προκοίλι και τις κωλότριχες, τα πόδια που είναι σαν γυαλόχαρτο από την αξυρισιά...
Και να ξέρει ότι όσα γυμναστήρια και να πάνε, όσα σαμπουάν και κρέμες να βάλουνε, όση λεύκανση στα δόντια και σπα να κάνουνε, θα παραμένουνε χοντρές κοντές με κοντά χέρια, χαμηλό κώλο και κοντά πόδια. Και να θέλουν και παιδί! Και να το κάνεις! Και να βγαίνει και αυτό τριχωτό, γκαγκανιασμένο και να του βάζει λόγια και να σε βρίζει!
Πω πω πω πω πω παναγία μου.... ούτε στον εχθρό μου!
 

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Μηνύματα
324
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Οι ιεροδουλες σαφως και προσφερουν κοινωνικο εργο , αντιθετα απ`οτι οι κυβερνησεις των τελευταιων 30 ετων......

Αν δεν υπηρχαν , θα ειμαστε σε πολυ χειροτερη κατασταση σε πολλους τομεις , καθ`οσον η ελλειψη μουνιου απο την πιατσα , θ`ανεβαζε κατακορυφα αρκετους δεικτες (αγχος - νευρα - ψυχ.προβληματα ) και θα κατεβαζε αλλους (ενδιαφερον για το γλυκο παρανομο μουνι - μειωμενη σεξουαλικοτητα , - τεσταρισμα των σεξουαλικων ικανοτητων αλλα και προτιμισεων του καθενος , κ.α.).

Ποιος συναγωνιστης ειναι εκεινος , που σε δυσκολες στιγμες της ημερας δεν σκεπτεται καποιο ωραιο πορνιδιο που τιμησε , η, θα τιμησει προσεχως....
Και μονο η σκεψη , δημιουργει μια αυτοπεποιθηση και ανεβαινει η λιμπιντο , για να μας οδηγησει αργοτερα στο ημιφως του επιθυμητου μπουρδελλου/στουντιο κλπ.

Εαν τελος δεν υπηρχαν οι ιεροδουλες , τι θα καναμε οσοι μπαμπαδες εχουμε γιους ;
Σαν ερθει η ωρα να γινουν ανδρες , θα τους λεγαμε....."ε, ενταξει αγορι μου ,αφου δεν υπαρχουν πουθενα πουτανες , ριξε κανεναν πουτσο στην θεια σου ! Εμπειρη ειναι, θα σου μαθει και τα κολπα !" :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom