Νέα

Η επίδραση του πληρωμένου έρωτα στην κοινωνία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύεις ότι ο πληρωμένος έρωτας επιδρά θετικά στη κοινωνία;

  • Ναι, όπωςδήποτε. Κάνει καλό στο κοινωνικό σύνολο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Και ναι και οχι. Όσο καλό κάνει, τόσο κακό κάνει...

    Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι. Η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη χωρίς πληρωμένο έρωτα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάνει καλό στη κοινωνία, αλλά κακό στις ιερόδουλες κτλ.

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Μηνύματα
1.836
Like
33
Πόντοι
16
Σημαντική ερώτηση...την ανοίγω στο forum για να υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης.
Εαν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχουν και άλλες επιλογές, ας απαντήσει εδώ για να τις βάλω
 

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
361
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
οι περισοτεροι εκει ξεκινησαμε τα βηματα μας στα μπουρδελα.βεβαια η δικια μου εποχη καθοτι πιο νεος ειχε καιcg και αλλα εγω ετσι ξεκινησα δεν θα την ξεχασω αυτην την cg,αλλα και πιο παλιοι τα μπουρδελα ηταν ο πρωτος χωρος που γνωρισαν το αθλημα.εκει δεν γιναμε αντρες;φανταζεστε μια κοινωνια που θα περιμενες την γκομενα ποτε θα σου κατσει;θα ειχε γεμισει το κεφαλι σου με σπερμα.εδω καμια φορα τυχαινει να μην παμε για γ.... καποιες μερες και αρχιζουν να ολα να συ πεφτουν απο τα χερια να λες διαφορα.
 
OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Μηνύματα
1.836
Like
33
Πόντοι
16
Θα πρότεινα να αιτιολογήσει όποιος θέλει την απάντηση του.

Κατά εμέ είναι ταιράστειο το θέμα, και ανοίγει και άλλα υπο-θέματα προς συζήτηση για τη λειτουργία της κοινωνίας (ως προς την αξιοκρατία, τα χρήματα, και άλλα πολλά) και νομίζω δεν θα πρεπε κανείς να το δει επειφανιακά.
 

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
361
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
σκευτειτε να μην υπηρχε ο πληρωμενος ερωτας.πολλοι που δεν ειχαν σεξουαλικη ζωη ηταν οι "καθηστερημενοι" της γειτονιας.πριν μερικα χρονια νομιζω υπηρχε και βιαστης εξαιτιας μη σωστης σεξοαλικης ζωης.εξαλλου επιστημονικα ειναι κατι που χρειαζεσαι.αν δεν υπαρχει γκομενα δεν μιλαμε για εμας που ειναι χομπι και μας αρεσει και παμε και βεβαια για αλλους λογους,αλλα αυτοι τι θα εκαναν;για να εισαι σε μια κοινωνια και να μπορεις να ζεις σωστα εννοειται οτι μεσα σε αυτην θα μπορις να εκπληρωσεις και τις αναγκες σου.
 

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Μηνύματα
243
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ουδεν καλο αμιγες κακου.οποτε νομιζω οτι η τελευταια επιλογη ειναι η καλυτερη.
περα απο ορισμενους που πανε στα συγκεκριμενα κοριτσια για αλλαγη υπαρχουν παρα πολλοι οι οποιοι το εχουν επιτακτικη αναγκη λογω της ελλειψης σχεσεων με το αντιθετο  φυλλο που πιστευψετεμαι πρεπει να ειναι παρα πολλοι.
οι κοπελλες ομως?
καλα αυτες που το κανουν συνειδητα.αυτες που εξαναγκαζονται??τι εχετε να πειτε για αυτη την κατηγορια κοριτσιων.
 

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
361
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
και να ρωτησω ποιος ειναι αυτος που κατακρινει ολα αυτα;θα μου πειτε δουλεμποριο.αυτο εχει να κανει με τους νομους ενος κρατους και κατα ποσο θελει να γνωριζει τι γινετα σε αυτο τον χωρο και να προστατευει τους πολιτες του.τα χρηματα βεβαια ειναι πολλα μεγαλη ομως η πελατεια ειδικα στις μερες μας αυτο βεβαια ειναι αλλο θεμα αλλα και η καθε κοπελα δεν εχει εξαναγκαστει να κανει αυτη την δουλεια.ποσφατα διαβασαμε την ρωσιδα ιεροδουλο που δεν την εξαναγκασε κανεις.και γιατι αλλωστε να μην τα περνει χοντρα.εχει τον κθενα με ταα γουστα του τισ παραξενιες του και αυτη πρεπει τουλαχιστον ν το πεζει και χαμογελαστει.το διαλεξε μεν αλλα ποσοι απο εμας δεν διαλεξαμε τα εππαγγελματα μας και δεν εχει ερθει η ωρα που δεν τα θελαμε βριομασταν δεν ειχαμε ορεξη και αλλα.
 

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
361
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ναι papias εχεις δικιο αλλα δε μπορουμε να κλεισουμε τα παντα επειδη κανεις δεν ενδοιαφερετε να τακτοποιησει το θεμα.τα λεφτα απο την πορνεια ειναι πολλα και οσοι εμπλεκομενοι λογικο ειναι οπως ζουμε σημερα ν θελουν να γλειψουν απο το μελι.ποιος ηταν αυτος που εκανε το σωστο να βγαλει δεκα νομους να κινηγησει νατηρηθουν να επιβληθουν εξοντοτικες ποινες αν χρειαστει εδω δεν υπαρχει να το πεξουμε δημοκρατες και επισεις να δει οσες θελουν να ακολουθησουν το επαγγελμα πως θα διασφαλιστει η δημοσια υγεια η υγεια των κοριτσιων καθως και ενα; μεγαλο για μενα προβλημα το τι λεει ο κοσμος για αυτες.επεισης γιατι να μην θεσπιστει και συνταξη για αυτες τισ κοπελες;αν ειναι ευκολο και επικερδες γιατι δεν πανε μερικες να το κανουν να τα οικονομισουν;
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.388
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 το θεμα δεν ειναι οι πουτανες ειναι οι πέλατες!!!!
ναυτικοι,φανταροι, μετανάστες  και αναλογα επαγγελματα θα ηταν επικυνδυνοι αν δεν υπήρχαν πουτάνες να ξεχαρμιανιαζουν.

 Για να μην πολυλόγω εκει που χαλαει το θεμα ειναι 1ον Οτι υπαρχει τεραστια ζητηση για πορνες οποτε τους δινει την ευκαιρια να λένε οχι σε κατι Πακιστανους και λοιπους μετανάστες και ισως και αναπηρους (αρα ο κοινωνικος τους ρόλος χάθηκε)

ΠΧ Πακιστανος πηγε να βιασει στον Πειραια αγορακι 10 ετων τον πιασανε και ειπε "ΕΕ αφου δεν με δεχονται οι πουτανες τι να κάνω????'

 2ον  ανθρωποι της ανωτερης οικονομικά μεσης ταξης τρωνε κόλλημα με κατι πορνες (στριπτιζουδες κλπ) και χαλανε τα σπιτια τους και πολλοι ελευθεροι (με λεφτα για ξοδεμα) καλυπτουν την αναγκη τους για σεξ (ισως τρωνε και μια καψουρα)  στις πορνες και χανουν το στοχο ναβρουν μια κοπελα για σχεση-παιδι-οικογενεια ισως και να ριξουν και 15 γκόμενες.


 Με λίγα λογια απο την πλευρα του πέλατη φταιει η ΥΠΕΡΒΟΛΗ 500€ το μηνα σε σεξ ειναι πολλα φραγκα (και 200 και 100 μπορω να πω) θελει ενα ρέγουλο. Ασε που πολλοι πηδανε και τη ιδια πουτανα κάθε μήνα.

 Edit 19.22 Για τις κακοποιημένες πάλι οι πελάτες φταινε αν τωρα πας σε ενα διαμερισμα σου ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ μια πορτα και σε χωνουν να πηδηξεις λες οχι αν την δεις πιτσιρίκα πάλι φευγεις αν δεις μελανιες και μαυρα ματια φωνάζεις και τους τσοιμπα.

  παντως τόσα χομπυ υπάρχουν να ακολουθήσει καποιος οι πουτάνες δεν ειναι το καλυτερο.
  Ασε που αραζεις κιολας. Που να πω στη Μαιρη να βγουμε όταν με 200€ θα γαμήσω και θα καλοπεράσω!
 
  Αν εισαι παντρεμενος και αρχισεις τα cg και τα μασαζ υπαρχει ενας φόβος να πας και στην κουμπαρα!
 

 

Επισκέπτης
Μόνο μία πρόταση έχω να πω:

Πρόκειται για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή!
 

Επισκέπτης
Μόνο μία πρόταση έχω να πω:

Πρόκειται για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή!
δεν ειναι το αρχαιοτερο!!καποιος εβγαλε στο κλαρι την ιεροδουλη αρα ο νταβας ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Όποια και να'ναι η ουσιαστική επίδραση πάντα θα αντιμετωπίζεται από την.. "απελευθερωμένη" :2funny: κοινωνία μας ως μια 'ανήθικη πράξη' που χαλά τον αγγελικά πλασμένο κόσμο μας.... :headbang:

Στην ουσία όμως υπάρχουν πλεονεκτήματα όπως..

Είναι ο πιο άμεσος τρόπος να ικανοποιήσει κανείς τις βιολογικές του ανάγκες.Ειδικά για κάποιους που δεν μπορούν, αλλά και για κάποιους που δεν θέλουν να συνάψουν μια σχέση.

Ο πληρωμένος έρωτας ,επίσης, αποτρέπει τις σχέσεις που ο λόγος δημιουργίας τους είναι αποκλειστικά το sex.Κοινώς, αποτρέπει τα φαινόμενα έμμεσης πορνείας στην κοινωνία.

Ακόμα, μέσω του αγοραίου έρωτα δίνεται η ευκαιρία σε κάποιες κοπέλες να έχουν μια οικονομική άνεση.

...Τα μελανά σημεία επικεντρώνονται στις ζωές των ιερόδουλων...

Οι περισσότερες κοπέλες του επαγγέλματος κάνουν αυτή την δουλειά με τη θέλησή τους, παρ'όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Ακόμα, μπορεί να είναι εξαναγκαστικό για εκείνες όταν το χρήμα αποτελεί άμεση ανάγκη.Αποτέλεσμα?...αν και δεν νομίζω να είναι τόσο συχνό...είναι η ψυχική φθορά των γυναικών αυτών.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι υπηρεσίες προσφέρονται παράνομα αλλά αυτό έχει να κάνει και με τις επιλογές του ίδιου του ατόμου.

Συνοπτικά πάντως.. τα ωφέλη υπερτερούν..!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Όπως έγραψα πριν:

Από τη στιγμή που οι γυναίκες έβαλαν ένα (υπερτιμημένο) αντίτιμο στο μουνί τους, είναι απόλυτα θεμιτό οι άντρες να αναζητούν το φτηνότερο μουνί. Αλλά, παρά το γεγονός ότι η πορνεία αποτελεί οικονομική εκμετάλευση των αντρών, οι γυναίκες και πάλι σκυλιάζουν που οι άντρες καταφέρνουν να τη γλυτώνουν φτηνά αντί να αναγκάζονται να τις παντρεύονται και να τις φορτώνονται για ένα γαμήσι του κώλου.
 

Επισκέπτης
ο ελληνας εχει ψυχωση με το μουνι και το πληρωνει ακριβα!!και αν η ιεροδουλη ειναι εξυπνη του τα τρωει πολυ χοντρα!!!
 

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Μηνύματα
69
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχουν οι ιεροδουλες γενικα για να μην παμε αδιαβαστοι
τωρα η τελευταια επιλογη λεει οτι κανει κακο στις ιεροδουλες. συμφωνω αλλα υπαρχουν μερικες που δε το παιρνουν τοσο στραβα ή σχεδον καθολου και μιλαμε για τις περισσοτερες. ζουνε μ'αυτο οπως κι'εμεις απο αλλα πραγματα, μια δουλεια ειναι δεν θα επρεπε να ειναι δακτυλοδεικτουμενη.
they live with it χωρις αμφιβολια ειναι βλαβερο εξαιτιας καποιων ασθενειων αλλα μερικοι απο μας δουλευουμε για αλλα βλαβερα πραγματα χωρις να φταιμε γιατι το κανουμε για να βγαλουμε το ψωμι μας
ενας ασχημος,κακομοιρης,κοντος,κτλ μπορει να θελει να κανει σεξ ρε παιδι μου αλλα καμια δε τον κοιταει, ε λοιπον παει σε εναν οικο και ουτε γατα ουτε ζημια. ειδαλλως καταληγει βιαστης,ψυχοπαθης,αντικοινωνικος,γκει, και ενα σωρο αλλα κουσουρια
εγω παντως λεω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ στην κοινωνια
και ζουνε οπως ζουμε κι'εμεις
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχουν οι ιεροδουλες γενικα για να μην παμε αδιαβαστοι
τωρα η τελευταια επιλογη λεει οτι κανει κακο στις ιεροδουλες. συμφωνω αλλα υπαρχουν μερικες που δε το παιρνουν τοσο στραβα ή σχεδον καθολου και μιλαμε για τις περισσοτερες. ζουνε μ'αυτο οπως κι'εμεις απο αλλα πραγματα, μια δουλεια ειναι δεν θα επρεπε να ειναι δακτυλοδεικτουμενη.
they live with it χωρις αμφιβολια ειναι βλαβερο εξαιτιας καποιων ασθενειων αλλα μερικοι απο μας δουλευουμε για αλλα βλαβερα πραγματα χωρις να φταιμε γιατι το κανουμε για να βγαλουμε το ψωμι μας
ενας ασχημος,κακομοιρης,κοντος,κτλ μπορει να θελει να κανει σεξ ρε παιδι μου αλλα καμια δε τον κοιταει, ε λοιπον παει σε εναν οικο και ουτε γατα ουτε ζημια. ειδαλλως καταληγει βιαστης,ψυχοπαθης,αντικοινωνικος,γκει, και ενα σωρο αλλα κουσουρια
εγω παντως λεω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ στην κοινωνια
και ζουνε οπως ζουμε κι'εμεις

Πολύ πιο απαραίτητες από δουλειές όπως.. .πολιτικοί δημοσιογράφοι, μάνατζερ, τηλεοπτικοί παραγωγοί, δημόσιοι υπάλληλοι και πολλοί άλλοι που δε προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ έργο στην κοινωνία...
 

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Μηνύματα
69
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
σωστα, υπαρχουν αμετρητες δουλειες που ειναι βλαβερες για ολους
βλαβερες για την υγεια ή για το κοσμο
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
παντως στην αγγλια που οι ιεροδουλες ειναι και καλα απαγορευμενες οι αγγλοι πλακωνονται στο ξυλο και στα ποτα ολη μερα και μαλιστα που και που με αφορμη γκομενες χοντρες, βρωμιαρες και κουνουπιδατες.

αφηστε τα μιση....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
138
Like
0
Πόντοι
1
Δυσκολη ερωτηση οταν ειδικα απευθυνετε στο κοινο ενος site που λεγετε BOURDELA! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom