gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ποσο γιαγια εισαι ρε λουκ;πανω απο εξηντα;μποτοφιλε μου...μεγαλωσα πια γ νεους φιλους...
Ποσο γιαγια εισαι ρε λουκ;πανω απο εξηντα;μποτοφιλε μου...μεγαλωσα πια γ νεους φιλους...
πανω απο 20 ρε λακαμα...τους φιλους τους κανεις μεχρι το λυκειο ΣΥΝΗΘΩΣ.Ποσο γιαγια εισαι ρε λουκ;πανω απο εξηντα;
απο προσωπικη εμπειρια και ισως επειδη ειμαι και λιγο αντικοινωνικος θα συμφωνησωπανω απο 20 ρε λακαμα...τους φιλους τους κανεις μεχρι το λυκειο ΣΥΝΗΘΩΣ.
και σιγουρα οχι μονο μεσω νετ...
εχω κανει φιλο μεσω νετ...αλλα πρωτα γνωριστηκαμε κα μετα...και αυτο εγινε ΜΙΑ φορα.απο προσωπικη εμπειρια και ισως επειδη ειμαι και λιγο αντικοινωνικος θα συμφωνησω
ο αβραμης σε κανει καμια εξηνταπεντε παντως.....πανω απο 20 ρε λακαμα...τους φιλους τους κανεις μεχρι το λυκειο ΣΥΝΗΘΩΣ.
και σιγουρα οχι μονο μεσω νετ...
εχω κανει φιλο μεσω νετ...αλλα πρωτα γνωριστηκαμε κα μετα...
......αφου ζεις και χιλια χρονια.....εχω κανει φιλο μεσω νετ...αλλα πρωτα γνωριστηκαμε κα μετα...και αυτο εγινε ΜΙΑ φορα.
μια στα 1000 χρονια γινονται...
σουτ.....Και μετά....
ε;
και γω στα 17 ολους μεγαλους τους ελεγα..ο αβραμης σε κανει καμια εξηνταπεντε παντως.....
δε διαβαζετε εκει στο γυμνασιο?φιλος ειπα.οχι γκομενος.Και μετά....
ε;
τους φιλους τους κανεις μεχρι το λυκειο ΣΥΝΗΘΩΣ.
και γω στα 17 ολους μεγαλους τους ελεγα..
δε διαβαζετε εκει στο γυμνασιο?φιλος ειπα.οχι γκομενος.
ετσι οπως το θετεις θα μπορουσα να συμφωνησω...διαφωνώ. Τελείως όμως. Το να διαλέγεις σωστούς φίλους θέλει μια x ευφυία κι εμπειρία, κάτι που μέχρι το λύκειο σίγουρα δεν έχει κανείς ολοκληρωμένα
καλα..Φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα δεν υπάρχει
διαφωνώ. Τελείως όμως. Το να διαλέγεις σωστούς φίλους θέλει μια x ευφυία κι εμπειρία, κάτι που μέχρι το λύκειο σίγουρα δεν έχει κανείς ολοκληρωμένα
Κατσε απαντα και εσυ στο λαλημενο.
Που ποσταρει ολη μερα παππουτσια - τσαντες - βλεφαριδες-μοντελα και λοιπες αρχιδιες.
πανω απο 20 ρε λακαμα...τους φιλους τους κανεις μεχρι το λυκειο ΣΥΝΗΘΩΣ.
Αυτη τη στιγμη εχω καμια 10αρια διαφορετικα ατομα για να κανω παρεα......
οι 3-4 ειναι και φιλαρακια.... σε γενικες γραμμες σε αυτον τον τομεα δεν εχω προβλημα.
Ειναι σχετικα καλος τομεας για μενα.... Το προβλημα ειναι αλλου.... "πως θα βρουμε δουλεια" ;)
οι φιλοι κατα τα αλλα δεν ειναι δυσκολο κεφαλαιο... σπανια εχω ξεμεινει μονος να μην εχω ατομο να βγω...
αντε 2-3 φορες σε ολη μου την ζωη να χει γινει
εχω βγει απο την πολη..απο την χωρα δεν εχω βγει...**λουκρι αυτα που γραφεις ειναι παιδικα..
οι οριζοντες αρκετα περιορισμενοι,οι εμπειριες ανυπαρκτες..
βαζω στοιχημα οτι δεν εχεις βγει ποτε εκτος απο την πολη που γεννηθηκες...
δε διαφωνω σε κατι...λούκι, μπορεί να είναι μόνο 5 χρόνια από τότε που τελείωσες το λύκειο, αλλά ξέρεις πόσο αλλάζει κανείς από τα 18 μέχρι τα 25? μη σου πω για από 25 μέχρι 30. η διαφορά είναι τεράστια, αλλάζουν πολλά στο χαρακτήρα, στη ζωή σου και σε αυτά που ζητάς. αλλάζει ακόμα και το τι θέλεις από τους φίλους σου.
αν με αυτούς που είχες γνωρίσει στο λύκειο αλλάξετε παράλληλα και ταιριάζετε στις αλλαγές σας, ναι θα μείνετε φίλοι για πάντα. αλλά αν πλέον δεν ταιριάζεις με κάποιον μου φαίνεται χαζό στο όνομα της φιλίας να συντηρείς σχέσεις που δε σου ταιριάζουν και δε σου δίνουν αυτά που θες (τα οποίαπολλές φορέςποτέ δεν είναι αυτά που θέλεις στα 18 σου).
μέχρι τα 22-23 μου είχα βαθιές και πολύ όμορφες φιλίες, αλλά πλέον δεν έχω καμία σχέση με τα άτομα αυτά επειδή αλλάξαμε όλοι. δεν με κάλυπταν πλέον, προφανώς ούτε εγώ αυτούς. με κάποιους σκοτωθήκαμε και αν τους πετύχω στο δρόμο δεν τους λέω ούτε γεια, άλλους χαίρομαι όταν τους βλέπω (αν και δεν έχουμε καμία σχέση πλέον). οι σχέσεις, όπως και οι άνθρωποι, εξελίσσονται. και όταν εξελίσσεσαι αλλάζεις πολλά πράγματα στη ζωή σου, όπως τους φίλους σου.
φίλος σου δεν είναι (απαραίτητα) αυτός που ξέρει τα πάντα για σένα. φίλος σου είναι αυτός που σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι. αν κάποιος μπορεί να σου το δίνει όσο αλλάζεις κι εσύ, θα είναι φίλος σου για πάντα. αν δεν μπορεί, τα βρίσκετε (ή δεν τα βρίσκετε) και θα σου το δώσει κάποιος άλλος. (και φυσικά αυτά ισχύουν και για τον εαυτό σου, εννοώ το πώς θεωρώ εγώ το "είμαι καλή φίλη")