loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μη με αδικεις!!!!!!οσες φορες εχεις πει κατι γαματο στο λεω-γελαω εννοω τελοσπαντων-!οταν λες μαλακιες το ξερεις κ συ....
γτ μεχρι εκει εισαι.
ΟΚ...ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε...Εγω ειπα και πριν μονο για να κρινεις εισαι....
Απλα και τωρα το επιβεβαιωσα... σου λεω πες μου και δεν μου λες
και ξερεις γιατι εισαι μονο για να κρινεις? για να ξεχνας τα δικα σου.
Ολα αυτα που μου ειπες ειναι δικα σου προβληματα...
ειδαλλως δεν θα τα λεγες (αλλωστε εμενα δεν με ξερεις) ;)
Αντε γεια σου τωρα... και κοιτα να βαλεις λιγο μυαλο
γιατι στα φορουμ θα μεινεις να κανεις την κοινωνικη. Ιδεα δεν εχεις απο συναναστροφες...
ιδεα.... αντε την καλησπερα μου γιδι
ψεμματα
Εγω ειπα και πριν μονο για να κρινεις εισαι....
Απλα και τωρα το επιβεβαιωσα... σου λεω πες μου και δεν μου λες
και ξερεις γιατι εισαι μονο για να κρινεις? για να ξεχνας τα δικα σου.
Ολα αυτα που μου ειπες ειναι δικα σου προβληματα...
ειδαλλως δεν θα τα λεγες (αλλωστε εμενα δεν με ξερεις) ;)
Αντε γεια σου τωρα... και κοιτα να βαλεις λιγο μυαλο
γιατι στα φορουμ θα μεινεις να κανεις την κοινωνικη. Ιδεα δεν εχεις απο συναναστροφες...
ιδεα.... αντε την καλησπερα μου γιδι
οι τροποι δεν ειναι το προβλημα...ωραίους τρόπους έχεις ,γι αυτό άρχιζε να συνηθίζεις στην μοναξιά, άκου γίδι!!!!
ωραίους τρόπους έχεις ,γι αυτό άρχιζε να συνηθίζεις στην μοναξιά, άκου γίδι!!!!
τ ο σωστό μεταξύ μας ,ειναι γγίίδδδ πρέπει να να έχεις ζήσει επαρχία για να το βγάλεις σωστάαν με ακουσεις εμενα να λεω γιδι ακουγεται γαμω. αυτος και λουλουδι να παει να δωσει στο ματι θα το βαλει. ειναι αμπλαουμπλης, αγαρμπος.
ωραίους τρόπους έχεις ,γι αυτό άρχιζε να συνηθίζεις στην μοναξιά, άκου γίδι!!!!
Εσυ εχεις σκεφτει ποτε...
οτι ενας φιλος μπορει να παιζει τον φιλο
απλα και μονο για να εχει πληροφοριες αυριο μεθαυριο
για την παρτη σου?
Νομιζεις πως ειναι τσαμπα η ακροαση? ετσι σου ειπανε?
+1Οι καλυτερες φιλιες(αναμεσα σε αντρες),γινονται στο στρατο!
απλά διαφωνώ ότι για να είσαι φίλος κάποιου πρέπει πάντα να είσαι δίπλα του, να κάνετε παρέα κτλ, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω.
εεεεεεεεεεεεεεεεεπίσης, ο φίλος δεν θα σου λύσει τα προβλήματά σου, το μόνο που θα κάνει θα είναι να σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι, είτε αυτό είναι να σε ακούει, είτε να βγαίνετε για να ξεχαστείς, είτε (και αυτό είναι πολύ σημαντικό) να σε αφήσει στην ησυχία σου για όσο χρειάζεσαι να μείνεις μόνος. επίσης δεν είναι ΠΑΝΤΑ υποχρεωμένος να ακούει μονίμως τα προβλήματά σου. πρέπει και εσύ να σεβαστείς ότι ο άλλος δε θέλει τώρα να ασχοληθεί με σένα, δεν είναι κακό. φιλία δεν είναι τύψεις και εξαναγκασμός
απειρα +++