Νέα

Η εννοια της φιλίας, απο την παλιά εως την σημερινή εποχη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πολλες κοινωνικές επαφες?

• Ναι εχω πολλες παρέες.

Ψήφοι: 8 12,9%
  • Αρκετές.

Ψήφοι: 9 14,5%
  • Λιγες.

Ψήφοι: 14 22,6%
  • 2-3 Φιλους και καλους

Ψήφοι: 22 35,5%
  • Αλλάζω παρέες συνέχεια.

Ψήφοι: 4 6,5%
  • Μονος μου,δεν αξίζει κανεις!

Ψήφοι: 13 21,0%
  • Να περναω την ωρα μου για να μην μένω μονος.

Ψήφοι: 11 17,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να'ναι συμπτωση!

σύμφωνοι
απλά διαφωνώ ότι για να είσαι φίλος κάποιου πρέπει πάντα να είσαι δίπλα του, να κάνετε παρέα κτλ, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω.

εεεεεεεεεεεεεεεεεπίσης, ο φίλος δεν θα σου λύσει τα προβλήματά σου,  το μόνο που θα κάνει θα είναι να σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι, είτε αυτό είναι να σε ακούει, είτε να βγαίνετε για να ξεχαστείς, είτε (και αυτό είναι πολύ σημαντικό) να σε αφήσει στην ησυχία σου για όσο χρειάζεσαι να μείνεις μόνος. επίσης δεν είναι ΠΑΝΤΑ υποχρεωμένος να ακούει μονίμως τα προβλήματά σου. πρέπει και εσύ να σεβαστείς ότι ο άλλος δε θέλει τώρα να ασχοληθεί με σένα, δεν είναι κακό. φιλία δεν είναι τύψεις και εξαναγκασμός  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
boomb απο την εκπομπη της Θρασκιας τις εχεις παρει τις θεωριες περι φιλιας?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σύμφωνοι
απλά διαφωνώ ότι για να είσαι φίλος κάποιου πρέπει πάντα να είσαι δίπλα του, να κάνετε παρέα κτλ, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω.

εεεεεεεεεεεεεεεεεπίσης, ο φίλος δεν θα σου λύσει τα προβλήματά σου,  το μόνο που θα κάνει θα είναι να σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι, είτε αυτό είναι να σε ακούει, είτε να βγαίνετε για να ξεχαστείς, είτε (και αυτό είναι πολύ σημαντικό) να σε αφήσει στην ησυχία σου για όσο χρειάζεσαι να μείνεις μόνος. επίσης δεν είναι ΠΑΝΤΑ υποχρεωμένος να ακούει μονίμως τα προβλήματά σου. πρέπει και εσύ να σεβαστείς ότι ο άλλος δε θέλει τώρα να ασχοληθεί με σένα, δεν είναι κακό. φιλία δεν είναι τύψεις και εξαναγκασμός  :sunglasses:

Αν ειναι να ζητησεις καποια γνωμη.... Ζητα την απο πολλους... οχι μονο απο εναν φιλο....
γιατι ο ενας φιλος θα εχει μια γνωμη... δεν σημαινει οτι επειδη σου ειπε μια γνωμη η επειδη σε ακουσε
οτι ειναι και φιλος  :grin:

να ξεχαστεις απο τι? Ισα ισα πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα το λαθος που εεκανες ειτε για να το διορθωσεις
ειτε για να μην το επαναλαβεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
LION7 μιζερος ειναι αυτος ο οποιος διαθετει ψωρα ειναι ειρωνικος και υπεροπτης.

Φανταζομαι καταλαβαινεις πως ιδιοτητες τετοιες τις εχεις εσυ.

:grin: :grin: :grin:

κατα τα αλλα πιστευε οτι γουσταρεις και εσυ και ο αλλος παραπανω.
δεν έχω ψώρα  :think:
Παραδέξου ότι έχω δίκιο, γρήγορα γιατί έχω πυρετό

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μπολντ, είσαι μίζερος, δεν αντέχεις να βλέπεις ανθρώπους να πηγαίνουν ψηλά, να χαίρεσαι με τις χαρές τους, γι' αυτό και δεν κάνεις φιλους. Έχεις δύο τρεις φίλους, ναυάγια γενικά στη ζωή τους(εμφανισιακά κυρίως) για να έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι ο καλύτερος (μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό βέβαια).
Αυτούς τους φίλους τούς εχεις κυρίως για μπουρδελότσαρκα για να έχεις παρέα στη μιζέρια σου.
Μια μικρή ψυχανάλυση απο μενα κι ας μην είμαι φίλος σου.
δυστυχως την ιδια γνωμη εχω πανω κατω...χαιρεκακος...
και σε αυτα που λες και σκεφτομουν κ γω βασιζω την εικασια μου οτι δεν ειναι επιλογη του μπολντ να μην εχει ατομα γυρω του αλλα επιλογη των αλλων να μην ειναι διπλα του.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εσυ εχεις σκεφτει ποτε...
οτι ενας φιλος μπορει να παιζει τον φιλο
απλα και μονο για να εχει πληροφοριες αυριο μεθαυριο
για την παρτη σου?

Νομιζεις πως ειναι τσαμπα η ακροαση? ετσι σου ειπανε?  :grin:

they're all out to get you  :2funny: :2funny:

τότε δεν είναι ο άλλος ο μαλάκας, είσαι εσύ που δεν ξέρεις να επιλέγεις σε ποιον λες τι

boomb απο την εκπομπη της Θρασκιας τις εχεις παρει τις θεωριες περι φιλιας?  :grin:
δε βλέπω θρασκιά και δε λέω θεωρίες, λέω τι είναι για μένα η φιλία

εσύ σταμάτα να βλέπεις θρασκιά και πήγαινε σε κάνα μπουρδελάκι, τόση ώρα το λιβανίζεις

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εσυ εχεις σκεφτει ποτε...
οτι ενας φιλος μπορει να παιζει τον φιλο
απλα και μονο για να εχει πληροφοριες αυριο μεθαυριο
για την παρτη σου?

Νομιζεις πως ειναι τσαμπα η ακροαση? ετσι σου ειπανε?  :grin:
κρινεις εξ ιδιων και ειναι τραγικο.θεωριες συνομωσιας...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σύμφωνοι
εδω διαφωνω..ισως φταιει που εχω συνηθισει πια να τους βλεπω σχεδον καθε μερα...-μενουμε διπλα-...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δυστυχως την ιδια γνωμη εχω πανω κατω...χαιρεκακος...
και σε αυτα που λες και σκεφτομουν κ γω βασιζω την εικασια μου οτι δεν ειναι επιλογη του μπολντ να μην εχει ατομα γυρω του αλλα επιλογη των αλλων να μην ειναι διπλα του.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπισσα εγω δεν μπαινω σε 100 φορουμς παντως... μπαινω μονο σε αυτο και 2-3 ωρες την ημερα

ποτε δεν εχω καταφυγει στο ιντερνετ για να ζητησω παρεα η φιλια... ωστε να χρειαστει να βγω με καποιον απο εκει

εχω παρα πολλους φιλους οι οποιοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν ανα πασα στιγμη σε οτιδηποτε  :grin:
και οχι μονο φιλους... αλλα και εχθρους. Οι τελευταιοι καμια φορα ειναι πιο σημαντικοι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν ειναι να ζητησεις καποια γνωμη.... Ζητα την απο πολλους... οχι μονο απο εναν φιλο....
γιατι ο ενας φιλος θα εχει μια γνωμη... δεν σημαινει οτι επειδη σου ειπε μια γνωμη η επειδη σε ακουσε
οτι ειναι και φιλος  :grin:

να ξεχαστεις απο τι? Ισα ισα πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα το λαθος που εεκανες ειτε για να το διορθωσεις

άλλαντάλλα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπισσα εγω δεν μπαινω σε 100 φορουμς παντως... μπαινω μονο σε αυτο και 2-3 ωρες την ημερα

ποτε δεν εχω καταφυγει στο ιντερνετ για να ζητησω παρεα η φιλια... ωστε να χρειαστει να βγω με καποιον απο εκει

εχω παρα πολλους φιλους οι οποιοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν ανα πασα στιγμη σε οτιδηποτε  :grin:
και οχι μονο φιλους... αλλα και εχθρους. Οι τελευταιοι καμια φορα ειναι πιο σημαντικοι
1.μπαινω σε 2 αλλα κ σε 10000 να εμπαινα ειναι ασχετο.δεν αναζητησα φιλους απο το νετ...
2.οκ...οτι πεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.μπαινω σε 2 αλλα κ σε 10000 να εμπαινα ειναι ασχετο.δεν αναζητησα φιλους απο το νετ...
2.οκ...οτι πεις...

Εσυ ειπες οτι εχετε βγει κιολας
Τελοςπαντων... απλα αλλη φορα θα λεω οτι θελει να ακουσει
το πληθος και τελειωσε.(Τους αφηνεις και αυτους ησυχους στα ηδη παγιωμενα... και μενεις και εσυ ησυχος γιατι δεν σου επιτιθονται)

Ειναι επικυνδινο να το παιζεις καινοτομος.
Και αυτο για καποιον που εχει πυρετο παραπανω και ειπε "Ζηλευεις να βλεπεις αλλους να πηγαινουν μπροστα" χαχαχα απεναντιας
μηπως εσεις ζηλευετε ατομα που διαφοροποιουνται απο τις κοινες θεωριες και δεν τους ακουτε μονο και μονο επειδη δεν λενε αυτα που θελετε να ακουσετε και σας κανουν να νιωθετε κατωτεροι?  :grin:

Τελος η επιτυχια βρισκετε στους λιγους.... οχι στους πολλους.
Απλα συμφωνω με το γεγονος πως για να πετυχεις δεν θα πρεπει να απομονωσεις την μαζα εξαρχης με τις αντισυμβατικες σου αποψεις...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τσακωνεστε για να γινετε  φιλοι  η μου  φανηκε?????

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ισα ισα πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα το λαθος που εεκανες ειτε για να το διορθωσεις

:zfuck:

Τι να φταιει που η Ντολυ δεν εχει οργασμο μαζι μου. Θελω να την ξαναγαμησω, αρα πρεπει να μη επαναλαβω το λαθος μου και στο τελος την χασω....

Που θα βρω ενα φιλαρακι να με συμβουλεψει...  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom