Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχα
μη γελας μωρε κι εσυυυ
ειχε τις μαυρες του κ ειπε να το μοιραστει..
χαχαχαχα
γτ παντα κατηγορουμε τους αλλους?τους κακους?
που εμεις ειμαστε τα καλυτερα παιδια και οι αλλοι οι απαισιοι μας θελουν απο συμφερον μονο;
χμμμ...
περιεργο...
μηπως οοοοολοι αυτοι οι ανθρωποι που παραπονιουνται οτι δεν εχουν φιλους...ειναι οι ιδιοι οι φταιχτες;
ολοι κακοι και ενας καλος...?
+++++εσύ κρίνεις με βάση τη λογική... και όχι την καρδιά
κάποιος ο οποίος νιώθει μόνος και έχει ανάγκη ένα πραγματικό φίλο για να νιώσει και να προσφέρει φιλική αγάπη πώς είναι δυνατό να το κάνει με κακό τρόπο και να σε απωθήσει... πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος θέλει να προσφέρει και να δεχτεί πραγματική φιλική συντροφιά...
αυτή η γαμημένη σοβαροφάνεια και αυτή η πουτάνα η καχυποψία φταίει που μας έχει καταβάλει
Ερώτησεις χωρις επιχειρήματα....γτ παντα κατηγορουμε τους αλλους?τους κακους?
που εμεις ειμαστε τα καλυτερα παιδια και οι αλλοι οι απαισιοι μας θελουν απο συμφερον μονο;
χμμμ...
περιεργο...
μηπως οοοοολοι αυτοι οι ανθρωποι που παραπονιουνται οτι δεν εχουν φιλους...ειναι οι ιδιοι οι φταιχτες;
ολοι κακοι και ενας καλος...?
Το βιολι σου εσυ παπάρα, μια σοβαρη συζήτηση δεν μπορεις να κάνεις...ο γλ δεν εχει κανεναν πραγματικο φιλο και κανει με παρεα μονο με νικς απο ενα φορουμ ;)
Το θεμα ειναι να μην μενεις μονος.... Αλλα νταξυ και παλι η υπερβολη δεν ειναι καλο, ας πουμε να εχεις φιλους 20 και κατι ατομα, δεν γινεται δλδ..Αυτη τη στιγμη εχω καμια 10αρια διαφορετικα ατομα για να κανω παρεα......
οι 3-4 ειναι και φιλαρακια.... σε γενικες γραμμες σε αυτον τον τομεα δεν εχω προβλημα.
Ειναι σχετικα καλος τομεας για μενα.... Το προβλημα ειναι αλλου.... "πως θα βρουμε δουλεια" ;)
οι φιλοι κατα τα αλλα δεν ειναι δυσκολο κεφαλαιο... σπανια εχω ξεμεινει μονος να μην εχω ατομο να βγω...
αντε 2-3 φορες σε ολη μου την ζωη να χει γινει
Ερώτησεις χωρις επιχειρήματα....
Δεν ειπε κανει οτι ολοι ειναι κακοι ρε, ο καθένας εχει αρνητικα αλλα εαν καποιος το γαμάει σε υπερβολικό βαθμο δεν αξιζει να το εχεις για φιλο.
Υπάρχουν ατομα τα οποια δεν θελουν καν παρεα διοτη ξερουν οτι μπορει καποια στιγμη να μπλέξουν σε διαφορα θέματα..
+100000000000ο γλ δεν εχει κανεναν πραγματικο φιλο και κανει με παρεα μονο με νικς απο ενα φορουμ ;)
Εχει τυχει πολλες φορες αυτο,αλλα δεν συμβένει παντα, μπορει ο αλλος να θέλει απλα να εχει εναν φιλο και να μην τον νοιαζουν τα γούστα σου...ναι και με κάποιον για να γίνει φίλος σου πρέπει να έχετε αρκετά κοινά ώστε να ταιρίαζουν τα γούστα σας στις συναντήσεις σας... βέβαια μπορείς να έχεις κάποιο φίλο που να μην έχετε τόσα κοινά αλλά θα τον προτιμήσεις για παρέα όταν θα θες κάτι διαφορετικό από ότι έχεις συνηθίσει συνήθως...
Δώστου θαρος να μας πριζει τα αρχίδια...+100000000000
Το βιολι σου εσυ παπάρα, μια σοβαρη συζήτηση δεν μπορεις να κάνεις...
Μου θες να μοιασεις και στον τιμημένο νώντα..
:o :o :o :oΤο βιολι σου εσυ παπάρα, μια σοβαρη συζήτηση δεν μπορεις να κάνεις...
Μου θες να μοιασεις και στον γαμημένο νώντα..
:o :o :o :o
mh mpeρδευουμε τους φιλους με την παρεα...
δεν εχω κανεναν πραγματικο φιλο και ντρεπομαι να το πω......