Νέα

Η εννοια της φιλίας, απο την παλιά εως την σημερινή εποχη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πολλες κοινωνικές επαφες?

• Ναι εχω πολλες παρέες.

Ψήφοι: 8 12,9%
  • Αρκετές.

Ψήφοι: 9 14,5%
  • Λιγες.

Ψήφοι: 14 22,6%
  • 2-3 Φιλους και καλους

Ψήφοι: 22 35,5%
  • Αλλάζω παρέες συνέχεια.

Ψήφοι: 4 6,5%
  • Μονος μου,δεν αξίζει κανεις!

Ψήφοι: 13 21,0%
  • Να περναω την ωρα μου για να μην μένω μονος.

Ψήφοι: 11 17,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γτ παντα κατηγορουμε τους αλλους?τους κακους?
που εμεις ειμαστε τα καλυτερα παιδια και οι αλλοι οι απαισιοι μας θελουν απο συμφερον μονο;

χμμμ...
περιεργο...
μηπως οοοοολοι αυτοι οι ανθρωποι που παραπονιουνται οτι δεν εχουν φιλους...ειναι οι ιδιοι οι φταιχτες;
ολοι κακοι και ενας καλος...?

εσύ κρίνεις με βάση τη λογική... και όχι την καρδιά
κάποιος ο οποίος νιώθει μόνος και έχει ανάγκη ένα πραγματικό φίλο για να νιώσει και να προσφέρει φιλική αγάπη πώς είναι δυνατό να το κάνει με κακό τρόπο και να σε απωθήσει... πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος θέλει να προσφέρει και να δεχτεί πραγματική φιλική συντροφιά...

αυτή η γαμημένη σοβαροφάνεια και αυτή η πουτάνα η καχυποψία φταίει που μας έχει καταβάλει 

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εσύ κρίνεις με βάση τη λογική... και όχι την καρδιά
κάποιος ο οποίος νιώθει μόνος και έχει ανάγκη ένα πραγματικό φίλο για να νιώσει και να προσφέρει φιλική αγάπη πώς είναι δυνατό να το κάνει με κακό τρόπο και να σε απωθήσει... πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος θέλει να προσφέρει και να δεχτεί πραγματική φιλική συντροφιά...

αυτή η γαμημένη σοβαροφάνεια και αυτή η πουτάνα η καχυποψία φταίει που μας έχει καταβάλει 
+++++

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γτ παντα κατηγορουμε τους αλλους?τους κακους?
που εμεις ειμαστε τα καλυτερα παιδια και οι αλλοι οι απαισιοι μας θελουν απο συμφερον μονο;

χμμμ...
περιεργο...
μηπως οοοοολοι αυτοι οι ανθρωποι που παραπονιουνται οτι δεν εχουν φιλους...ειναι οι ιδιοι οι φταιχτες;
ολοι κακοι και ενας καλος...?
Ερώτησεις χωρις επιχειρήματα....

Δεν ειπε κανει οτι ολοι ειναι κακοι ρε, ο καθένας εχει αρνητικα αλλα εαν καποιος το γαμάει σε υπερβολικό βαθμο δεν αξιζει να το εχεις για φιλο.
Υπάρχουν ατομα τα οποια δεν θελουν καν παρεα διοτη ξερουν οτι μπορει καποια στιγμη να μπλέξουν σε διαφορα θέματα..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ο γλ δεν εχει κανεναν πραγματικο φιλο και κανει με παρεα μονο με νικς απο ενα φορουμ  ;)

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο γλ δεν εχει κανεναν πραγματικο φιλο και κανει με παρεα μονο με νικς απο ενα φορουμ  ;)
Το βιολι σου εσυ παπάρα, μια σοβαρη συζήτηση δεν μπορεις να κάνεις...  :jerking: :jerking: :jerking:

Μου θες να μοιασεις και στον τιμημένο νώντα..  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη τη στιγμη εχω καμια 10αρια διαφορετικα ατομα για να κανω παρεα......

οι 3-4 ειναι και φιλαρακια.... σε γενικες γραμμες σε αυτον τον τομεα δεν εχω προβλημα.

Ειναι σχετικα καλος τομεας για μενα.... Το προβλημα ειναι αλλου.... "πως θα βρουμε δουλεια"  ;)

οι φιλοι κατα τα αλλα δεν ειναι δυσκολο κεφαλαιο... σπανια εχω ξεμεινει μονος να μην εχω ατομο να βγω...

αντε 2-3 φορες σε ολη μου την ζωη να χει γινει  :grin:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτη τη στιγμη εχω καμια 10αρια διαφορετικα ατομα για να κανω παρεα......

οι 3-4 ειναι και φιλαρακια.... σε γενικες γραμμες σε αυτον τον τομεα δεν εχω προβλημα.

Ειναι σχετικα καλος τομεας για μενα.... Το προβλημα ειναι αλλου.... "πως θα βρουμε δουλεια"  ;)

οι φιλοι κατα τα αλλα δεν ειναι δυσκολο κεφαλαιο... σπανια εχω ξεμεινει μονος να μην εχω ατομο να βγω...

αντε 2-3 φορες σε ολη μου την ζωη να χει γινει  :grin:
Το θεμα ειναι να μην μενεις μονος.... Αλλα νταξυ και παλι η υπερβολη δεν ειναι καλο, ας πουμε να εχεις φιλους 20 και κατι ατομα, δεν γινεται δλδ..

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ερώτησεις χωρις επιχειρήματα....

Δεν ειπε κανει οτι ολοι ειναι κακοι ρε, ο καθένας εχει αρνητικα αλλα εαν καποιος το γαμάει σε υπερβολικό βαθμο δεν αξιζει να το εχεις για φιλο.
Υπάρχουν ατομα τα οποια δεν θελουν καν παρεα διοτη ξερουν οτι μπορει καποια στιγμη να μπλέξουν σε διαφορα θέματα..

ναι και με κάποιον για να γίνει φίλος σου πρέπει να έχετε αρκετά κοινά ώστε να ταιρίαζουν τα γούστα σας στις συναντήσεις σας... βέβαια μπορείς να έχεις κάποιο φίλο που να μην έχετε τόσα κοινά αλλά θα τον προτιμήσεις για παρέα όταν θα θες κάτι διαφορετικό από ότι έχεις συνηθίσει συνήθως...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
mh mpeρδευουμε τους φιλους με την παρεα...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι και με κάποιον για να γίνει φίλος σου πρέπει να έχετε αρκετά κοινά ώστε να ταιρίαζουν τα γούστα σας στις συναντήσεις σας... βέβαια μπορείς να έχεις κάποιο φίλο που να μην έχετε τόσα κοινά αλλά θα τον προτιμήσεις για παρέα όταν θα θες κάτι διαφορετικό από ότι έχεις συνηθίσει συνήθως...
Εχει τυχει πολλες φορες αυτο,αλλα δεν συμβένει παντα, μπορει ο αλλος να θέλει απλα να εχει εναν φιλο και να μην τον νοιαζουν τα γούστα σου...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι να πω?!και εδω και στο κοσμο και στο νετ γενικα βλεπω πολυ απογοητευση απο την φιλια.
δυσπιστους ανθρωπους παντου.

εγω πιστευω καργα στην φιλια.
και πιστευω πως ολοι αξιζουν τουλαχιστον εναν καλο φιλο στην ζωη τους.

αρκει να το θελουν,να εχουν τα ματια και την καρδια ανοιχτη...

φτανει με την μελουρα....θα ξερασω ...
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom