neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
διαβασα μια σελιδα απο το συμποσιο του πλατωνα.Αυτος ειναι φιλοσοφος τωρα?σκέψου να δούλευαν όλη μέρα σαν τα σκυλιά σωκράτης και πλάτωνας στα χωράφια![]()
διαβασα μια σελιδα απο το συμποσιο του πλατωνα.Αυτος ειναι φιλοσοφος τωρα?σκέψου να δούλευαν όλη μέρα σαν τα σκυλιά σωκράτης και πλάτωνας στα χωράφια![]()
τι ν αγαπήσω ρε φίλε; τους τεμπέληδες; τους σιχαμένους; τους κλέφτες;
ποιους να φοβηθώ τους Γερμανούς;
τι να φοβηθώ; μη με βάλουν να δουλεύω;
στο χωριό που μεγάλωσα ο καθένας άξιζε στη δουλειά ίσα με 10 Γερμανούς
ωστόσο τους προτιμώ από τα δικά μας σιχάματα, τους δήθεν.
Ξέρεις τι τραγούδια μαθαίνουν οι Γερμανοί στα παιδιά τους στα σχολεία;
"wer nur den lieben langen Tag, ohne Plag, ohne Arbeit verplempert, wer das mag, der gehört nicht zu uns"
δλδ
"όποιος σπαταλά την ωραία μέρα χωρίς μόχθο και χωρίς δουλειά και σε όποιον αρέσει αυτό το πράγμα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ"
αυτό μόνο τα λέει όλα
διαβασα μια σελιδα απο το συμποσιο του πλατωνα.Αυτος ειναι φιλοσοφος τωρα?μαλλον για πουστρακι το κοβω . αισχρο βιβλιο .επρεπε να απαγορευεται
διαβασα μια σελιδα απο το συμποσιο του πλατωνα.Αυτος ειναι φιλοσοφος τωρα?μαλλον για πουστρακι το κοβω . αισχρο βιβλιο .επρεπε να απαγορευεται
έχετε και θάρρητα.
γκασμάς, στο χωριό σου
δεν λογίζω.
Νταξ;
Γαμάτος λαός. Ας τον συγκρίνουμε με τον δικό μας τώρα που βρισκόμαστε στα σκατά σαν χώρα και ας αποδεκτούμε να μας γαμήσει γιατι μας γαμάει με στυλ. εξαιρετικός τρόπος σκέψης σκιουρακι ..με συγκινεις
εσυ θεωρεις φυσιολογικα αυτα που γραφει δλδ?....είπε ο νεος123 στο μπουρδελα μια νύχτα απρίλη με φεγγάρι![]()
![]()
![]()
![]()
η γυναίκα του άλλου στην διαφήμιση του Kerrygold light εισαι?
να σε πάω εγώ στο πάρτυ του Και συ techno Βρούτε. Ο άνδρας σου έχει ν' αρμέξει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι τυποςeri
ό,τι λέω, δεν το λέω επειδή το διαπίστωσα ή το εμπνεύστηκα κατά την κρίση του 2009
έχω κατάλάβει τι ράτσα του Νεοέλληνα εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια
και πίστεψε με δε βάζω όλους τους Έλληνες στο ίδιο καλάθι,
έχω τρελό ρατσισμό μέσα μου για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού μας, αν γινόταν θα τους ξεπάστρευα αύριο πρωί...
δεν μπαίνουν όλοι οι Έλληνες στο ίδιο καλάθι
εγώ το γαμήσι το τρώω από μικρό παιδί
για μένα όταν λές "μας γαμάνε οι Γερμανοί"
στ αυτιά μου αντηχεί "τους γαμάνε οι Γερμανοί"
eri
ό,τι λέω, δεν το λέω επειδή το διαπίστωσα ή το εμπνεύστηκα κατά την κρίση του 2009
έχω τρελό ρατσισμό μέσα μου για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού μας, αν γινόταν θα τους ξεπάστρευα αύριο πρωί...
εσυ θεωρεις φυσιολογικα αυτα που γραφει δλδ?
eri
εσυ θεωρεις φυσιολογικα αυτα που γραφει δλδ?
πληροφορικη ειμαι στην ασοεε.Επισης σε τετοια θεματα εχεις βεβαρημενο ιστορικορε μεγάλε, ΑΣΟΕΕ είσαι, ας τον Πλάτωνα ήσυχο και πες μας για τον Κέινς.![]()
δεν περιμενα και καμια σοβαρη απαντηση απο σεναΔεν νομίζω να θεωρείς οτι θα μιλήσω σοβαρα μαζί σου ;![]()
![]()
![]()
![]()
DEAD MAN POSTINGεγω ζω και τσαταρω στο μπου παντως![]()
πληροφορικη ειμαι στην ασοεε.Επισης σε τετοια θεματα εχεις βεβαρημενο ιστορικο![]()
την λατρεία μου στον [size=30pt]ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΦΡΟΥΝΤ[/size] υπαινίσσεσαι?
DEAD MAN POSTING;)