neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το πραγματοποιει τωρα παντως.Σερνει ολη την ευρωπη .Αλλα οπως ειπες καλυτερα οικονομικος πολεμος,τουλαχιστον δεν μας σκοτωνουνεκτιμήσεις του καναπέ
να κυριαρχεί
το πραγματοποιει τωρα παντως.Σερνει ολη την ευρωπη .Αλλα οπως ειπες καλυτερα οικονομικος πολεμος,τουλαχιστον δεν μας σκοτωνουνεκτιμήσεις του καναπέ
να κυριαρχεί
ναι μόνο που αυτό που περιγράφεις δεν είναι προσπάθεια πολιτικής ενοποίησης αλλά ιμπεριαλισμός (για να θυμόμαστε και την αλέκα που θα μας λείψει )
ταπεινή μου άποψη, η γερμανία δεν θα πετύχει αυτό που θέλει (αν υποθέσουμε ότι αυτός είναι ο σκοπός της) και η ένωση θα διαλυθεί, από εκεί και πέρα αν ζούμε ακόμα κάνουμε τον σταυρό μας μην αρχίσει να εξοπλίζεται γιατί θα μας πάρει πάλι ο διάολος (αυτό είναι ένα από τα λίγα καλά που προσέφερε η ένωση, έστρεψε το ενδιαφέρον της γερμανίας στον "οικονομικό πόλεμο" και γλιτώσαμε από τους κανονικούς, οι γερμανοί είναι αποδεδειγμένα βάρβαροι και μεγαλομανείς)
να μην ζεις με την λογικη "απο το χειρότερα καλη και η παναγιώταινα". Ειναι φθηνή και ανάξια λύση.εφόσον έχω εγώ και οι διπλανοί μου μια δουλειά για να ζούμε, και δεν προσβάλλονται οι στοιχειώδεις ελευθερίες, δε με ενοχλούν ιδιαίτερα τα όποια σχέδια των "κακών" Γερμανών
έχω βιώσει πολύ χειρότερα σχέδια, αυτά των ντόπιων συνδικαλιστών, που με απολυτήρια δημοτικού μου κλέβαν το γάλα και το ψωμί...
γαμησε τα ,ουτε την χωρα σου μπορεις να αγαπησεις (και να θες δλδ)εφόσον έχω εγώ και οι διπλανοί μου μια δουλειά για να ζούμε, και δεν προσβάλλονται οι στοιχειώδεις ελευθερίες, δε με ενοχλούν ιδιαίτερα τα όποια σχέδια των "κακών" Γερμανών
έχω βιώσει πολύ χειρότερα σχέδια, αυτά των ντόπιων συνδικαλιστών, που με απολυτήρια δημοτικού μου κλέβαν το γάλα και το ψωμί...
γαμησε τα ,ουτε την χωρα σου μπορεις να αγαπησεις (και να θες δλδ)
καλο θα ηταν ,ομως οταν πας μεταναστης εσυ προσαρμοζεσαι στην νοοτροπια της χωρας και οχι το αντιθετο.+ πολλες χωρες σου προσφερουν τοσα που γινεσαι πιο φανατικος και απο τους ντοπιουςμαν εγώ λέω οι έλληνες που μεταναστευουν τώρα στο εξωτερικό να μεταλαμπαδεύσουν την σάπια νοοτροπία των τελευταίων δεκαετιών στις χώρες που πηγαίνουν και να τις γαμήσουν εκ των έσω, ή κανείς ή όλοι μαζί
να μην ζεις με την λογικη "απο το χειρότερα καλη και η παναγιώταινα". Ειναι φθηνή και ανάξια λύση.
εσυ γτ γυρισες(?) πισω ,αφου ηταν ταμαμ η γερμανια λεςέχει δίκιο ο παίκτης.
ενώ έχετε μια ντόπια ελίτ που σας δυναστεύει από την εποχή του Πετρόμπεη, σας ντοπάραν τώρα οτι οι γερμανοί θέλουν να σας πάρουν τα αυθαίρετα και τα νησιά σας (στα οποία έτσι κι αλλιώς κάνουν ήδη πιο φθηνές διακοπές από σας).
κάντε πρωθυπουργό τον Καμμένο, τέτοια βόδια είσθε.
έχει δίκιο ο παίκτης.
ενώ έχετε μια ντόπια ελίτ που σας δυναστεύει από την εποχή του Πετρόμπεη, σας ντοπάραν τώρα οτι οι γερμανοί θέλουν να σας πάρουν τα αυθαίρετα και τα νησιά σας (στα οποία έτσι κι αλλιώς κάνουν ήδη πιο φθηνές διακοπές από σας).
νομιζεις....το πραγματοποιει τωρα παντως.Σερνει ολη την ευρωπη .Αλλα οπως ειπες καλυτερα οικονομικος πολεμος,τουλαχιστον δεν μας σκοτωνουν
γαμησε τα ,ουτε την χωρα σου μπορεις να αγαπησεις (και να θες δλδ)
εγω ζω και τσαταρω στο μπου παντωςνομιζεις....
έχει δίκιο ο παίκτης.
ναι ρε συμφωνω μαζι σουτι ν αγαπήσω ρε φίλε; τους τεμπέληδες; τους σιχαμένους; τους κλέφτες;
ποιους να φοβηθώ τους Γερμανούς;
τι να φοβηθώ; μη με βάλουν να δουλεύω;
στο χωριό που μεγάλωσα ο καθένας άξιζε στη δουλειά ίσα με 10 Γερμανούς
ωστόσο τους προτιμώ από τα δικά μας σιχάματα, τους δήθεν.
Ξέρεις τι τραγούδια μαθαίνουν οι Γερμανοί στα παιδιά τους στα σχολεία;
"όποιος σπαταλά την ωραία μέρα χωρίς μόχθο και χωρίς δουλειά και σε όποιον αρέσει αυτό το πράγμα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ"
αυτό μόνο τα λέει όλα
τι ν αγαπήσω ρε φίλε; τους τεμπέληδες; τους σιχαμένους; τους κλέφτες;
"wer nur den lieben langen Tag, ohne Plag, ohne Arbeit verplempert, wer das mag, der gehört nicht zu uns"
δλδ
"όποιος σπαταλά την ωραία μέρα χωρίς μόχθο και χωρίς δουλειά και σε όποιον αρέσει αυτό το πράγμα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ"
αυτό μόνο τα λέει όλα
ναι ρε συμφωνω μαζι σου
ΥΓ ωραιο
ναι ρε φιλαράκι καλά τα λες. αλλά απο την άλλη οι γερμανίδες είναι βρομιάρες και δεν πιάνουνε μια μπροστά στα ελληνικά ξεφτιλόμουνα.
εδώ μπορεί να είμαστε σιχάματα τεμπέληδες και ότι άλλο λες αλλα τουλάχιστον στο γαμίσι έχουμε τα πρωτεία η έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.
δεν φανταζομαι να το λες κυριολεκτικα ,μιας και ειναι πολυ καθαροι οι γερμανοιναι ρε φιλαράκι καλά τα λες. αλλά απο την άλλη οι γερμανίδες είναι βρομιάρες και δεν πιάνουνε μια μπροστά στα ελληνικά ξεφτιλόμουνα.
εδώ μπορεί να είμαστε σιχάματα τεμπέληδες και ότι άλλο λες αλλα τουλάχιστον στο γαμίσι έχουμε τα πρωτεία η έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.
τι ν αγαπήσω ρε φίλε; τους τεμπέληδες; τους σιχαμένους; τους κλέφτες;
"wer nur den lieben langen Tag, ohne Plag, ohne Arbeit verplempert, wer das mag, der gehört nicht zu uns"
δλδ
αυτό μόνο τα λέει όλα
σκέψου να δούλευαν όλη μέρα σαν τα σκυλιά σωκράτης και πλάτωνας στα χωράφια