Νέα

Η Ελλάδα ολοένα και φτωχότερη σε μυαλά και επιστημονικό δυναμικό...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνετε αυτην την δραματικη διανοητικη αποστράγγιση που υφίσταται η χώρα;

• Είναι αναμφίβολα αρνητικη και καταστροφική

Ψήφοι: 14 26,4%
  • Είναι σε λογικά και ελεγχόμενα πλαίσια για να κινδυνολογούμε

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπορεί να δράσει και θετικά για την χωρα μακροπροθεσμα

Ψήφοι: 3 5,7%
  • Είναι οργανωμένο σχέδιο ηθικης και πνευματικής εξόντωσης του εθνους μας

Ψήφοι: 14 26,4%
  • Είναι στα πλαίσια του πανγερμανισμου και του νεου γερμανικου ραιχ,ενα νεο παιδομαζωμα εγκεφαλων

Ψήφοι: 2 3,8%
  • Είναι σχεδιο έμμεσων οικονομικών αντιμέτρων

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι λογική συνέπεια για μια χώρα που βρίθει από επιστημονες αλλα πασχει απο βιομηχανια και πεδια ε

Ψήφοι: 20 37,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εκτιμήσεις του καναπέ :grin:

να κυριαρχεί :think:
το πραγματοποιει τωρα παντως.Σερνει ολη την ευρωπη .Αλλα οπως ειπες καλυτερα οικονομικος πολεμος,τουλαχιστον δεν μας σκοτωνουν

Επισκέπτης
ναι μόνο που αυτό που περιγράφεις δεν είναι προσπάθεια πολιτικής ενοποίησης αλλά ιμπεριαλισμός (για να θυμόμαστε και την αλέκα που θα μας λείψει :grin: )

ταπεινή μου άποψη, η γερμανία δεν θα πετύχει αυτό που θέλει (αν υποθέσουμε ότι αυτός είναι ο σκοπός της) και η ένωση θα διαλυθεί, από εκεί και πέρα αν ζούμε ακόμα κάνουμε τον σταυρό μας μην αρχίσει να εξοπλίζεται  γιατί θα μας πάρει πάλι ο διάολος (αυτό είναι ένα από τα λίγα καλά που προσέφερε η ένωση, έστρεψε το ενδιαφέρον της γερμανίας στον "οικονομικό πόλεμο" και γλιτώσαμε από τους κανονικούς, οι γερμανοί είναι αποδεδειγμένα βάρβαροι και μεγαλομανείς)

εφόσον έχω εγώ και οι διπλανοί μου μια δουλειά για να ζούμε, και δεν προσβάλλονται οι στοιχειώδεις ελευθερίες, δε με ενοχλούν ιδιαίτερα τα όποια σχέδια των "κακών" Γερμανών

έχω βιώσει πολύ χειρότερα σχέδια, αυτά των ντόπιων συνδικαλιστών, που με απολυτήρια δημοτικού μου κλέβαν το γάλα και το ψωμί...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εφόσον έχω εγώ και οι διπλανοί μου μια δουλειά για να ζούμε, και δεν προσβάλλονται οι στοιχειώδεις ελευθερίες, δε με ενοχλούν ιδιαίτερα τα όποια σχέδια των "κακών" Γερμανών

έχω βιώσει πολύ χειρότερα σχέδια, αυτά των ντόπιων συνδικαλιστών, που με απολυτήρια δημοτικού μου κλέβαν το γάλα και το ψωμί...
να μην ζεις με την λογικη "απο το χειρότερα καλη και η παναγιώταινα". Ειναι φθηνή και ανάξια λύση.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

γαμησε τα ,ουτε την χωρα σου μπορεις να αγαπησεις (και να θες δλδ)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν εγώ λέω οι έλληνες που μεταναστευουν τώρα στο εξωτερικό να μεταλαμπαδεύσουν την σάπια νοοτροπία των τελευταίων δεκαετιών στις χώρες που πηγαίνουν και να τις γαμήσουν εκ των έσω, ή κανείς ή όλοι μαζί :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μαν εγώ λέω οι έλληνες που μεταναστευουν τώρα στο εξωτερικό να μεταλαμπαδεύσουν την σάπια νοοτροπία των τελευταίων δεκαετιών στις χώρες που πηγαίνουν και να τις γαμήσουν εκ των έσω, ή κανείς ή όλοι μαζί :rockon:
καλο θα ηταν ,ομως οταν πας μεταναστης εσυ προσαρμοζεσαι στην νοοτροπια της χωρας και οχι το αντιθετο.+ πολλες χωρες σου προσφερουν τοσα που γινεσαι πιο φανατικος και απο τους ντοπιους

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
να μην ζεις με την λογικη "απο το χειρότερα καλη και η παναγιώταινα". Ειναι φθηνή και ανάξια λύση.

έχει δίκιο ο παίκτης.

ενώ έχετε μια ντόπια ελίτ που σας δυναστεύει από την εποχή του Πετρόμπεη, σας ντοπάραν τώρα οτι οι γερμανοί θέλουν να σας πάρουν τα αυθαίρετα και τα νησιά σας (στα οποία έτσι κι αλλιώς κάνουν ήδη πιο φθηνές διακοπές από σας).

κάντε πρωθυπουργό τον Καμμένο, τέτοια βόδια είσθε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
έχει δίκιο ο παίκτης.

ενώ έχετε μια ντόπια ελίτ που σας δυναστεύει από την εποχή του Πετρόμπεη, σας ντοπάραν τώρα οτι οι γερμανοί θέλουν να σας πάρουν τα αυθαίρετα και τα νησιά σας (στα οποία έτσι κι αλλιώς κάνουν ήδη πιο φθηνές διακοπές από σας).

εσυ γτ γυρισες(?) πισω ,αφου ηταν ταμαμ η γερμανια λες

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
έχει δίκιο ο παίκτης.

είμαστε όλα αυτά, αλλά είμαστε καλύτεροι από εσάς :shit:

Επισκέπτης

τι ν αγαπήσω ρε φίλε; τους τεμπέληδες; τους σιχαμένους; τους κλέφτες;

ποιους να φοβηθώ τους Γερμανούς;
τι να φοβηθώ; μη με βάλουν να δουλεύω;

στο χωριό που μεγάλωσα ο καθένας άξιζε στη δουλειά ίσα με 10 Γερμανούς

ωστόσο τους προτιμώ από τα δικά μας σιχάματα, τους δήθεν.

Ξέρεις τι τραγούδια μαθαίνουν οι Γερμανοί στα παιδιά τους στα σχολεία;

"wer nur den lieben langen Tag, ohne Plag, ohne Arbeit verplempert, wer das mag, der gehört nicht zu uns"

δλδ

"όποιος σπαταλά την ωραία μέρα χωρίς μόχθο και χωρίς δουλειά και σε όποιον αρέσει αυτό το πράγμα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ"

αυτό μόνο τα λέει όλα    

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έχει δίκιο ο παίκτης.

τα έχετε και τα είστε να τα πεις στα παιδιά και τα εγγόνια σου που έχετε και θάρρητα. Αν μου επιτρέπει η αυτού εξοχότης τζει ο γερμανόφιλος, γκασμάς, στο χωριό σου (θεσσαλονίκη κοινώς λαζογερμανός ..αν λοιπον μου επιτρέπει, θα διαφωνήσω και θα πω ότι γουστάρω στον αγαπημένο μου σκιουράκι, θα σε γράψω στα αρχίδια μου για την άποψη σου και θα σου πω να πας στην γερμανια να ζήσεις αν δεν σου αρεσει ο τοπος που ζεις. Δεν θέλω έτσι κι αλλιως να μου ρουφαν το αίμα.
Απο άνθρωπο που έχει χεσμένη την χώρα του στις δύσκολες στιγμές απόψεις δεν λογίζω. Νταξ; η τα θες πιο χύμαδιο για να τα πιάσεις ;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

"όποιος σπαταλά την ωραία μέρα χωρίς μόχθο και χωρίς δουλειά και σε όποιον αρέσει αυτό το πράγμα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ"

αυτό μόνο τα λέει όλα     
ναι ρε συμφωνω μαζι σου

ΥΓ ωραιο

Επισκέπτης

"wer nur den lieben langen Tag, ohne Plag, ohne Arbeit verplempert, wer das mag, der gehört nicht zu uns"

δλδ

αυτό μόνο τα λέει όλα    

ναι ρε φιλαράκι καλά τα λες. αλλά απο την άλλη οι γερμανίδες είναι βρομιάρες και δεν πιάνουνε μια μπροστά στα ελληνικά ξεφτιλόμουνα.

εδώ μπορεί να είμαστε σιχάματα τεμπέληδες και ότι άλλο λες αλλα τουλάχιστον στο γαμίσι έχουμε τα πρωτεία η έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.

Επισκέπτης
ναι ρε φιλαράκι καλά τα λες. αλλά απο την άλλη οι γερμανίδες είναι βρομιάρες και δεν πιάνουνε μια μπροστά στα ελληνικά ξεφτιλόμουνα.

εδώ μπορεί να είμαστε σιχάματα τεμπέληδες και ότι άλλο λες αλλα τουλάχιστον στο γαμίσι έχουμε τα πρωτεία η έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.

μάλλον είσαι μικρός και δεν πρόλαβες το RTL τύπε  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

δεν φανταζομαι να το λες κυριολεκτικα ,μιας και ειναι πολυ καθαροι οι γερμανοι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

δλδ

αυτό μόνο τα λέει όλα    

Γαμάτος λαός. Ας τον συγκρίνουμε με τον δικό μας τώρα που βρισκόμαστε στα σκατά σαν χώρα και ας αποδεκτούμε να μας γαμήσει γιατι μας γαμάει με στυλ. εξαιρετικός τρόπος σκέψης σκιουρακι ..με συγκινεις

Επισκέπτης
σκέψου να δούλευαν όλη μέρα σαν τα σκυλιά σωκράτης και πλάτωνας στα χωράφια :tooth:

γεροί μαλάκες κι αυτοί

ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος της εποχής τους

είχαν από 150 δούλους ο καθένας και μας φλώμωσαν στις παπαριές...

Διογένης και Τίμων ο μισάνθρωπος, μετά απ αυτούς το χάος  :rockon:  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom