Νέα

Η Ελλάδα ολοένα και φτωχότερη σε μυαλά και επιστημονικό δυναμικό...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνετε αυτην την δραματικη διανοητικη αποστράγγιση που υφίσταται η χώρα;

• Είναι αναμφίβολα αρνητικη και καταστροφική

Ψήφοι: 14 26,4%
  • Είναι σε λογικά και ελεγχόμενα πλαίσια για να κινδυνολογούμε

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπορεί να δράσει και θετικά για την χωρα μακροπροθεσμα

Ψήφοι: 3 5,7%
  • Είναι οργανωμένο σχέδιο ηθικης και πνευματικής εξόντωσης του εθνους μας

Ψήφοι: 14 26,4%
  • Είναι στα πλαίσια του πανγερμανισμου και του νεου γερμανικου ραιχ,ενα νεο παιδομαζωμα εγκεφαλων

Ψήφοι: 2 3,8%
  • Είναι σχεδιο έμμεσων οικονομικών αντιμέτρων

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι λογική συνέπεια για μια χώρα που βρίθει από επιστημονες αλλα πασχει απο βιομηχανια και πεδια ε

Ψήφοι: 20 37,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης

eri θέλω να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό αλλά δε θέλω να ανοίξω νέο θέμα γιατί άνοιξα ήδη 2-3 αυτές τις μέρες και θα μ έχει βάλει στο μάτι ο κακός μοντ

άνοιξε μου ένα θέμα για τον εθελοντισμό σε παρακαλώ...
ταιριάζει και σε γυναίκα

Επισκέπτης
Καλά....

Τώρα το πήρε αυτή χαμπάρι το brain drain.

Εδώ ολόκληρος Περσόνας είχε μετακομίσει στο Χαλουμόνησο εδώ και καιρό.

Αυτόματα έπεσε το επιστημονικό δυναμικό της χώρας στο - 50%.

Το άλλο 50% είχε φύγει με τον Δημητράκη.

ας μείνει ο μπόλντης και φύγετε όλοι οι άλλοι  :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τύπε το ευρώ δεν είναι ταυλανδέζικο νόμισμα
ήρθε για να μείνει

αλήθεια, είναι δυνατό να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να χτυπηθεί το ευρώ;

και λέγεται κάτι τέτοιο, πριν ακόμη δοκιμασθεί το τιτανοτεράστιο αυτό νόμισμα σε δύσκολες συνθήκες με μεγάλο πληθωρισμό, κλπ;
ναι νομιζεις οτι ο γερμανος και ο γαλλος θεωρει τον ευατο του ισο με ελληνα :2funny:

εξαλλου πρακτικα δεν νομιζει να γινεται μια πλουσια χωρα να εχει το ιδιο νομισμα με μια φτωχη για πολυ καιρο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
eri θέλω να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό αλλά δε θέλω να ανοίξω νέο θέμα γιατί άνοιξα ήδη 2-3 αυτές τις μέρες και θα μ έχει βάλει στο μάτι ο κακός μοντ

άνοιξε μου ένα θέμα για τον εθελοντισμό σε παρακαλώ...
ταιριάζει και σε γυναίκα

αν ανοιξω θρεντ για τον εθελοντισμο θα είναι κάπως έτσι
"ψάχνω εθελοντη για τα βυζιά μου" .
Κατανοεις οτι δεν είναι ότι καλύτερο να μου ζητάς να ανοίξω θρεντ έτσι; αχαχαχαχαχαχαχ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το 4ο Ραιχ έχει ξεκινήσει ήδη

και είναι οικονομικής φύσεως

απ την αρχή της κρίσης προσωπική μου άποψη ήταν ότι όλα είναι παιχνίδι για να περάσει η πολιτική ένωση

επόμενα βήματα που προβλέπω είναι:

κοινή δημοσιονομική πολιτική (αυτό που "τρέχει" τώρα
κοινός προυπολογισμός
συγκεντρωτισμός και ενίσχυση της εξουσίας του ευρωκοινοβουλίου
εκλογή του ανώτατου άρχοντα απευθείας από το λαό
γλωσσική ένωση (σε 50-60 χρόνια)
πλήρης κατάργηση των συνόρων (σε 70-80 χρόνια)

σε καμιά 100άρα θα χουμε γίνει Αμερική

αν φυσικά μέχρι τότε δεν έχουν έρθει οι εξωγήινοι...

ναι μόνο που αυτό που περιγράφεις δεν είναι προσπάθεια πολιτικής ενοποίησης αλλά ιμπεριαλισμός (για να θυμόμαστε και την αλέκα που θα μας λείψει :grin: )

ταπεινή μου άποψη, η γερμανία δεν θα πετύχει αυτό που θέλει (αν υποθέσουμε ότι αυτός είναι ο σκοπός της) και η ένωση θα διαλυθεί, από εκεί και πέρα αν ζούμε ακόμα κάνουμε τον σταυρό μας μην αρχίσει να εξοπλίζεται  γιατί θα μας πάρει πάλι ο διάολος (αυτό είναι ένα από τα λίγα καλά που προσέφερε η ένωση, έστρεψε το ενδιαφέρον της γερμανίας στον "οικονομικό πόλεμο" και γλιτώσαμε από τους κανονικούς, οι γερμανοί είναι αποδεδειγμένα βάρβαροι και μεγαλομανείς)

Επισκέπτης
συμφωνω....και οπως τα προηγουμενα ετσι κι αυτο θα το τσακισει ο αγγλοαμερικανος...... :grin:

προσωπικά η δήθεν κρίση του ευρώ μου φαίνεται αστεία, παρά τη σοβαρότητα για τη χώρα μας και τη λιτότητα εν γένει στην Ευρώπη (που πάντα υπήρχε λιτότητα)

για μένα κρίση είναι να κλείσουν 50 μεγάλες Τράπεζες στη Γερμανία και στη Γαλλία, να ανέβει ο πληθωρισμός στο 25 %, η ανεργία στο Βορρά στο 30 %, κλπ

το μόνο που είδαμε μέχρι τώρα είναι κάποια κρίση χρεών σε μικρές χώρες, δλδ τίποτα

ό,τι άλλο έχει ακουστεί, πχ εκτεθειμένες τράπεζες σε τοξικά, κλπ

προήλθε από Αμερική μεριά...

Επισκέπτης
ναι νομιζεις οτι ο γερμανος και ο γαλλος θεωρει τον ευατο του ισο με ελληνα :2funny:

εξαλλου πρακτικα δεν νομιζει να γινεται μια πλουσια χωρα να εχει το ιδιο νομισμα με μια φτωχη για πολυ καιρο

πιστεύεις ότι ο Νεουορκέζος θεωρεί τον ευατό του ίσο με τον αράπη της Καρολίνας ή της Αλαμπάμα;

ξέρετε τι σκηνικά παίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με διακρίσεις, ρατσισμούς, κλπ;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ναι μόνο που αυτό που περιγράφεις δεν είναι προσπάθεια πολιτικής ενοποίησης αλλά ιμπεριαλισμός (για να θυμόμαστε και την αλέκα που θα μας λείψει :grin: )

ταπεινή μου άποψη, η γερμανία δεν θα πετύχει αυτό που θέλει (αν υποθέσουμε ότι αυτός είναι ο σκοπός της) και η ένωση θα διαλυθεί, από εκεί και πέρα αν ζούμε ακόμα κάνουμε τον σταυρό μας μην αρχίσει να εξοπλίζεται  γιατί θα μας πάρει πάλι ο διάολος (αυτό είναι ένα από τα λίγα καλά που προσέφερε η ένωση, έστρεψε το ενδιαφέρον της γερμανίας στον "οικονομικό πόλεμο" και γλιτώσαμε από τους κανονικούς, οι γερμανοί είναι αποδεδειγμένα βάρβαροι και μεγαλομανείς)
ποιος ειναι ο σκοπος της γερμανιας?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά....

Τώρα το πήρε αυτή χαμπάρι το brain drain.

Εδώ ολόκληρος Περσόνας είχε μετακομίσει στο Χαλουμόνησο εδώ και καιρό.

[size=30pt]Αυτόματα έπεσε το επιστημονικό δυναμικό της χώρας στο - 50%.
[/size]
Το άλλο 50% είχε φύγει με τον Δημητράκη.
Ωφείλουμε επίσης να αναφέρουμε οτι μόλις, περίπου, "σταμάτησε" να ποστάρει στο μπουτελειακομ βάρεσε κανόνι η Τζύμπρος  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πιστεύεις ότι ο Νεουορκέζος θεωρεί τον ευατό του ίσο με τον αράπη της Καρολίνας ή της Αλαμπάμα;

ξέρετε τι σκηνικά παίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με διακρίσεις, ρατσισμούς, κλπ;
ναι και εκει γαμιεται ο ρατσισμος.παρολαυτα η αμερικη αποικηθηκε εξ αρχης απο πολλες φυλες. Δεν ειναι οπως την ευρωπη.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το 4ο Ραιχ έχει ξεκινήσει ήδη

και είναι οικονομικής φύσεως

απ την αρχή της κρίσης προσωπική μου άποψη ήταν ότι όλα είναι παιχνίδι για να περάσει η πολιτική ένωση

επόμενα βήματα που προβλέπω είναι:

κοινή δημοσιονομική πολιτική (αυτό που "τρέχει" τώρα
κοινός προυπολογισμός
συγκεντρωτισμός και ενίσχυση της εξουσίας του ευρωκοινοβουλίου
εκλογή του ανώτατου άρχοντα απευθείας από το λαό
γλωσσική ένωση (σε 50-60 χρόνια)
πλήρης κατάργηση των συνόρων (σε 70-80 χρόνια)

σε καμιά 100άρα θα χουμε γίνει Αμερική

αν φυσικά μέχρι τότε δεν έχουν έρθει οι εξωγήινοι...

για ρωτα εναν γαλλο να σου πει αν θελει ενωση με γερμανο....για βρετανο δε το συζηταμε...ουτε με γαλλο θελει και ουτε με γερμανο...και ανα ρχισουμε να μιλαμε για κατι βελγια ,ολλανδιες ,δανοι,αυστριακοι κλπ ...αυτοι ισως  να θελουν ....τα γερμανικα φυλα δηλαδη.....ισπανοι παντως που ξερω,ουτε να ακουν για γερμανους....οι Ιταλοι εχουν τα γνωστα θεματα στον βορρα με τους αυστριακους εδω και ετη......εμεις τα δικα μας ,τα βλεπουμε...η κυβερνηση θελει ενωση πολιτικη κατα οπως δειχνει, χωρις να το εχουν εξηγησει ποτε στον λαο .......
Θα πρπει πρωτα να εξαφανιστει η ιστορια της ευρωπης πρωτα, και μετα ισως κατι γινει .....αλλα δε βλεπω κανεναν να κανει πισω σε αυτο......

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96

Πριν το ευρω ειχαμε το δολλάριο . Για εσωτερικη κατανάλωση ηταν οι δραχμουλες . κατα τα αλλα αν εισαι απο την κατω ραχουλα κοντοπαναγιας ή θα κατσεις να γινεις βοσκός ή θα πας να σπουδασεις και να δουλέψεις στην Αθήνα . Η κατω ραχουλά κοτοπαναγιας δεν γινεται brain drained αφου ετσι και αλλιως δεν μπορει να αξιοποιησει τα brains .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom