rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τα τυπικά:να ψάχνω κανένα γκομενάκι!!!
Σε πάω με χίλια και σένα
Αν καποτε ζοριστω να με βοηθησεις ομως... ;) Μην με ΞΕΧΑΣΕΙΣ
Τα τυπικά:να ψάχνω κανένα γκομενάκι!!!
ειπα και το πρωι αλλα απαντηση δε πηρα. η ουσια δεν ειναι αν γενικα οι αλβανοι αξιζουν εκρπωσοπησης αλλα αν οι συγκεκριμενοι αλβανοι τη διακαιουνται.
τι λετε φιλοι μου πολιτες του κοσμου?
η γνωστή μετατόπιση του θέματος!
από την υποτιθέμενη "διακήρυξη του αλβανικού κόμματος" (που δεν υπάρχει)
περάσαμε σε ένα γκρουπ του fb μετά από γουγλάρισμα δυο ημερών!
μέτρια τα καταφέρνετε φασιστάκια....
ας είναι καλά ο μεμακος που ψάχνει ρωσίδια στο fb!!!
αερολογία μπορεί να είναι το συγκεκριμένο δημοσίευμα σ αυτό το μπλογκ.
μην νομίζεις όμως ότι δεν είναι στα σχέδια.....
θυμάσαι τον Οδυσσέα Τσενάι?
μεγάλωσε πλέον και σπουδάζει στο Αμέρικα!
αμέτρητα μπλογκς στο νετ τον θέλουν αρχηγό του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα.
το είχα ακούσει και στις ειδήσεις!
πάρε ένα ακραίο δημοσίευμα και δες και τα μη ακραία εσύ!
....."Η οικογένεια Τσενάι είναι γνωστή ως οικογένεια Τσάμηδων (Τούρκων) από το Φίερε." http://[URL unfurl="true"]www.omada-epsilon.com/images/epsiloney/Politiki/tsenai2.png[/img[/URL]]
....."«Νιώθω Αλβανός, είμαι περήφανος γι' αυτό και δεν θέλω να είμαι σημαιοφόρος»"
....."Η CIA τον ετοιμάζει και τον στέλνει Ελλάδα, για να ιδρύσει το κόμμα γκέι αλβανοφώνων. Ο γκέι Αλβανός σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη."
[/quote]
Ενδιαφέρεσαι δηλαδή;!
8 μέλη έχει,μπες κ εσύ να γίνετε λαός!!!
για πες μας εδυ που καταλαβες ρε βλημα, το λινκ απο το σερτσ του γουγλη που σου εβαλα, πως το μεταφραζεις στο καμμενο μυαλουδακι σου?Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:ο james κ Μέμος κράτησανε στην αρχειοθήκη το γκρουπ,εν το μεταξύ σβήστηκε από αναφορές εθνικοφρόνων που προσβλήθηκαν,στην συνέχεια το γκρουπ ξανα φτιάχτηκε κ μπαίνεις μόνο με αίτημα μέλους!!!
Όσοι ξέρετε από FB καταλάβατε!!!
Ακόμα κ στο FB ταραχή είστε ρε γμτ!!!
σε αυτο εχεις δικιο αλλα οταν την αφησα το πρωι ειχαμε ενα επιπεδοεδώ κατέρρευσε όλη η βάση της συζήτησης, εσύ εκεί έμεινες;;;
αφού βρίσκουν πελάτες οι φιδέμπορες τι να πω; ΑΓΟΡΑΣΤΕ!!!
εδώ κατέρρευσε όλη η βάση της συζήτησης, εσύ εκεί έμεινες;;;
αφού βρίσκουν πελάτες οι φιδέμπορες τι να πω; ΑΓΟΡΑΣΤΕ!!!
ΠάΠια μόνο σκόνη ξέρεις να κάνεις και να θάβεις θέματα!
ας ξαναποστάρω το "ζουμί" του θέματος:
ΠάΠια μόνο σκόνη ξέρεις να κάνεις και να θάβεις θέματα!
ας ξαναποστάρω το "ζουμί" του θέματος:
τι κατέρευσε?σε αυτο εχεις δικιο αλλα οταν την αφησα το πρωι ειχαμε ενα επιπεδο
αλλα προφανως και δε θελει κανεις να δωσει σοβαρη απαντηση
αντε καλο βρισιμο τοτενες
3) αντεγραψε το λινκ ενω ηταν ηδη συνδεδεμενος στον λογαριασμο του οποτε δε δουλευει για τους αλλους , και αρα τον πινει ο παπιας(παλι)Η ουσία πάντως είναι η εξής:
Αφού το λινκ του fb δεν ανοίγει ως τέτοιο, συμβαίνει ένα από τα δύο:
α) Κράτησες το λινκ σε αρχείο από προηγούμενη στιγμή, οπότε έχουμε δίκιο εγώ και ο παπάς ή
β) Γουγλάρισες το ζήτημα της δημιουργίας αλβ. κόμμ. και σε έβγαλε σε αυτό, οπότε έχει δίκιο ο πάπιας...
τι κατέρευσε?
το αν υπάρχει όντως γραμμένο αυτό που ως "μανιφέστο ίδρυσης κόμματος" αναφέρουν διάφορα μπλογκς?
το θέμα είναι αυτό που πολύ σωστά έθεσες!
αλλά τον ηλίθιο του δείχνεις το φεγγάρι και κοιτά το ΄δαχτυλο!
(κι είναι τόσο ηλίθιος και βλέπει απλά τη μύτη του, όλο και κάποιος "δικός του" θα βρεθεί να τον οδηγήσει στο...δάχτυλο)
3) αντεγραψε το λινκ ενω ηταν ηδη συνδεδεμενος στον λογαριασμο του οποτε δε δουλευει για τους αλλους , και αρα τον πινει ο παπιας(παλι)
πιες ενα χαπακι να ηρεμησεις ρε παπαρα[size=20pt]που είναι αυτο το μανιφεστο ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ;;;
στα μπλογκς μονάχα!!!
[/size]
[size=20pt]που είναι αυτο το μανιφεστο ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ;;;
στα μπλογκς μονάχα!!!
[/size]
εγω φιλε μου ειπα οτι σαν Νικος δε θα ηθελα να εχουν οι αλβανοι εκπροσωπο πουθενατι κατέρευσε?
το αν υπάρχει όντως γραμμένο αυτό που ως "μανιφέστο ίδρυσης κόμματος" αναφέρουν διάφορα μπλογκς?
το θέμα είναι αυτό που πολύ σωστά έθεσες!
αλλά τον ηλίθιο του δείχνεις το φεγγάρι και κοιτά το ΄δαχτυλο!
(κι είναι τόσο ηλίθιος και βλέπει απλά τη μύτη του, όλο και κάποιος "δικός του" θα βρεθεί να τον οδηγήσει στο...δάχτυλο)
βρε παπαρα, βαλε αλβανικο κομμα στην ελλαδα στο γουγλη και πατα το λινκ που θα σου βγαλει ο γουγλης στααποτελεσματα, εκει θα σε παει! [ποιος το αντεγραψε?Δεν κατάλαβες τί λέμε, και αυτό που λες μπάζει: η σελίδα έχει φάει μπανάρισμα και δεν βγαίνει πλέον. Οπότε το λινκ είναι αντιγραμμένο από καιρό....
(Γουστάρω πάντως αν συμβαίνει αυτό... δείχνει ότι γίνεται ποιοτική δουλειά!)
Η ουσία πάντως είναι η εξής:
Αφού το λινκ του fb δεν ανοίγει ως τέτοιο, συμβαίνει ένα από τα δύο:
α) Κράτησες το λινκ σε αρχείο από προηγούμενη στιγμή, οπότε έχουμε δίκιο εγώ και ο παπάς ή
β) Γουγλάρισες το ζήτημα της δημιουργίας αλβ. κόμμ. και σε έβγαλε σε αυτό, οπότε έχει δίκιο ο πάπιας...
Αν φτάσουν τα πράγματα να ζοριστείς εσύ,εγώ δεν θα υπάρχω καν!!!Σε πάω με χίλια και σένα
Αν καποτε ζοριστω να με βοηθησεις ομως... ;) Μην με ΞΕΧΑΣΕΙΣ
παλίκαρε!Δεν κατάλαβες τί λέμε, και αυτό που λες μπάζει: η σελίδα έχει φάει μπανάρισμα και δεν βγαίνει πλέον. Οπότε το λινκ είναι αντιγραμμένο από καιρό....
(Γουστάρω πάντως αν συμβαίνει αυτό... δείχνει ότι γίνεται ποιοτική δουλειά!)