μάστα...
ΜΕΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ!!!
1) Ποστάρω κατι το οποίο χαρακτηρίζω γεγονός και ανοίγω ένα διάλογο...
2) Αν κάποιος το αμφισβητήσει, παραθέτω διάφορες συναφείς απόψεις για να μεταθέσω τη συζήτηση...
3) Αν δεν πιάσει κι αυτό, ζητώ από τον ερωτώντα να αποδείξει την ανυπαρξία της δικης μου θέσης, την οποία εγώ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ!
Όποιος θέλει να συζητήσει σ' αυτό το πλαίσιο, ας πάει στο μεμακο! Διέυθυνση ΜΙΝΣΚ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ:
μεμα
τις προσημειώσεις τις βρήκες; ΟΧΙ!!!
τη διακήρυξη του αλβανικού κόμματος την βρήκες; ΟΧΙ!!!
αλλά σου φταίει ο ΠΠ!
μάλλον έχει δίκιο ο σκα, ως προς το ένα σκέλος!
το άλλο μάλλον μου το χρεώνει για να κρατήσει τις ισορροπίες!
μην τον πουν αριστερό τα εθνίκια!
δεν πειράζει...
καλα συνεχισε τις κωλοτουμπες,
οποτε σε στριμοχνω το γυρνας στο Μινσκ, που εσυ συγκεκριμενα εχεις δει και φωτο μου αλλα το κανεις αβαβα για να παιζεις με τα αλλα παιδακια στην ομαδα των αναρχοηληθιων του σαϊτ!
σημ. Εχω ποσταρει το αυθεντικο κειμενο της συμφωνιας που γραφει αναλυτικα τις εγγυησεις και ολες τις λεπτομερειες! Αλλα εσυ σαν κοινος συκοφαντης που εισαι, κανεις οτι δεν το ξερεις!
Εχω ποσταρει και την αναλυση των συμφωνιων απο το εγκριτο capital.gr το οποιο επισης κανεις οτι δεν το εχεις δει!
Και συνεχιζεις να μας λες τη ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ οτι δηλαδη δεν παιζουνε εγγυησεις, και λες εξυπναδουλες για υποθηκοφυλακια και παπαριες!
Το ποσο γελοιος συκοφαντης εισαι, τοχουνε παρει πρεφα ολοι!
Ενα καραγκιοζακι εισαι που το παιζει καποιος , και δεν αμφισβητει τελικα τα αυτονοητα αλλα τα αυταποδεικτα!
Εσυ εισαι αυτος που πρεπει να απολογηθει για τις εκατομμυρια μαλακιες που εχεις πει και εχεις προκαλεσει εδω μεσα, κανενας αλλος!
Υ.Γ. Εσενα σε ποια διευθυνση σε βρισκουμε? ΣΚΟΠΙΑ?