skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Όσο ζω μπορώ να ελπίζω πάντως!!!
Σε τί?
Όσο ζω μπορώ να ελπίζω πάντως!!!
Λοιπόν ο πάπιας παρά το γνωστό και συνεχιζόμενο φεθρικό παρόν του έχει δίκιο. Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει ένας παπάρας και χωρίς να αναφέρει παρουσιάζει τη κάθε μαλακία. Ουκ ολίγες φορές γίνονται συζητήσεις χωρίς αντικείμενο, ενώ τόσα άλλα όπως η υποβάθμιση του κέντρου Αθηνών και η δημοκοπική πολιτική είναι γεγονός
εστειλε και φωτος ο παπιο-βουβουζελαςβουβουζέλα έστειλες e-mail στο φόκους ή είναι ακροδεξιό για σένα?
Σε εμένα δεν ανοίγει τίποτα πάντως!!!πάντως οι ίδιοι οι αλβανοί δεν αρνούνται αυτά που ο ΠάΠιας από συνήθεια αμφισβητεί!
μάλλον κι αυτοί παπάρηδες είναι....ε Λεονόρο?
τυπε αν φοραγε και τη φανελα της εθνικης θα ηταν ο λιλας!εστειλε και φωτος ο παπιο-βουβουζελας
καλά ρε τύπε!εστειλε και φωτος ο παπιο-βουβουζελας
μπες απο το γουγλη ρε παπαρα αμα δεν εχεις λογαριασμο ΦΜΣε εμένα δεν ανοίγει τίποτα πάντως!!!
Αρά το γκρουπ διαγράφηκε ή δεν υπάρχει!!!
πάντως οι ίδιοι οι αλβανοί δεν αρνούνται αυτά που ο ΠάΠιας από συνήθεια αμφισβητεί!
μάλλον κι αυτοί παπάρηδες είναι....ε Λεονόρο?
η παπια δεν ειναι εθνικι ρε τυπετυπε αν φοραγε και τη φανελα της εθνικης θα ηταν ο λιλας!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ελά που έχω.μπες απο το γουγλη ρε παπαρα αμα δεν εχεις λογαριασμο ΦΜ
Πάντως εγώ που έχω fb, με βγάζει στην αρχική σελίδα...μπες απο το γουγλη ρε παπαρα αμα δεν εχεις λογαριασμο ΦΜ
Δεν υπάρχει ρε το γκρουπ,κάποιος πουλάει φίδια!!!Πάντως εγώ που έχω fb, με βγάζει στην αρχική σελίδα...
Δεν υπάρχει ρε το γκρουπ,κάποιος πουλάει φίδια!!!
James μαζέψου!!!
Ελά που έχω.
Οπότε προλάβανε κ το έσβησαν με αναφορές διάφοροι ή δεν υπήρξε ποτέ.
Μπορεί να έχει φάει σβήσιμο ...Δεν υπάρχει ρε το γκρουπ,κάποιος πουλάει φίδια!!!
James μαζέψου!!!
Aυτό σκέφτηκα κ εγώ!!!Μπορεί να έχει φάει σβήσιμο ...
Μάλον ο James το είχε κρατήσει σε κατάλογο...