Επισκέπτης
Μην ασχολείστε ρε με τον πετράν.
Μου έχει εξομολογηθεί πως είχε σεξουαλικές σχέσεις πριν παντρευτεί.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..
Μα αυτό είναι το θέμα μας, τέκνον Μεξικανικό έδεσμα. Ποιμήν στην κυριολεξία είναι εκεινος που θα αναζητήσει και θα θεραπεύσει τα απολωλότα πρόβατα με τον ζήλο του και την προσευχή του.
εδω εχει και μετα ..
Λοιπον η εκκλησια μας ειναι ο στηλοβατης της κενωνιας τελος.
Δεν ξέρω για την εκκλησία,αλλά σε ότι αφορά τη θρησκεία η θέση μου είναι ξεκάθαρη.
Είμαι τέρμα άθρησκος, όμως καταλαβαίνω πως η κάθε θρησκεία εκτός από πρέζα μπορεί να είναι αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους.
Κι όταν λέμε θρησκεία, εννοούμε κάθε θρησκεία.
Ως εκεί το σέβομαι και δε θέλω να προκαλώ τον οποιονδήποτε πάνω σ'αυτό το θέμα.
Και στην τελική, επειδή ακριβώς η θρησκεία δεν είναι κάτι χειροπιαστό μπορεί στην τελική να είμαι εγώ ο λάθος κι όλοι αυτοί οι σωστοί..
ειναι τοσο προσωπικο θεμα η πιστη που δεν χωρα δημοσια συζητηση. Τα της εκκλησιας ειναι γνωστα σε ολους, αλλοι κλεινουν τα ματια αλλοι τα αφηνουν μισανοιχτα και αλλοι τα κλεινουν τελειως. οπως σε καθε θεμα.
Μπα! Πως το παθες?Δεν ξέρω για την εκκλησία,αλλά σε ότι αφορά τη θρησκεία η θέση μου είναι ξεκάθαρη.
Είμαι τέρμα άθρησκος, όμως καταλαβαίνω πως η κάθε θρησκεία εκτός από πρέζα μπορεί να είναι αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους.
Κι όταν λέμε θρησκεία, εννοούμε κάθε θρησκεία.
Ως εκεί το σέβομαι και δε θέλω να προκαλώ τον οποιονδήποτε πάνω σ'αυτό το θέμα.
Και στην τελική, επειδή ακριβώς η θρησκεία δεν είναι κάτι χειροπιαστό μπορεί στην τελική να είμαι εγώ ο λάθος κι όλοι αυτοί οι σωστοί..
ΟΚ, αυτό το "δεν ξέρω για την εκκλησία" ήταν λάθος διατύπωση.
Φυσικά και ξέρω, όπως όλοι ξέρουμε. Όταν ένα τέτοιο μαγαζί όπως η εκκλησία επιτρέπει παγανιστικές τελετές στους κόλπους της στο όνομα του χριστιανισμού, καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει..
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Πργο-γαμιαιες?....ΠΟΣΤΑΡΕ 300 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ....πως περιμενει μετα να παει καλα η ομαδα του αμα αυτος αμαρτανει σκληρα????Μην ασχολείστε ρε με τον πετράν.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..
Η εμπορευματοποιηση με ενοχλει οχι το μυστηριο κι ας ειναι παγανιστικο η οτι ειναι. το χρημα που βγαζουν σε μια θρησκεια που εκπροσωπει την απολυτη ΑΓΑΠΗ, το ανιδιοτελες.
Τα κλασικά, πιστεύω στον θεό και την Θρησκεία αλλα οχι στην εκκλησία και τους παπάδες.
Κλισε.
Άγιε κάνε ότι μπορείς για τον αμαρτωλό..
Δεν κοίταξα το τόπικ καθόλου αλλα είμαι σίγουρος οτι θα παίζει πολύ αυτή η άποψη. Το να πιστεύεις στον θεό απλά για να μπορέσεις να αντέξεις το γεγονός της ανυπαρξίας μας για να μπορέσεις να αντιμετωπισεις την ιδέα του θανάτου δεν είναι σωστό. Το θέμα είναι να ακολουθήσεις τους "κανονες" του χριστιανισμού.Ντεζαβού.
ΜΑΧΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑ λεμε.....Εδώ ρε αγάπη,αυτό το υπόδειγμα ο Λίλης έφαγε γκαφρα απ'την μπαουγκάρα..
ΜΑΧΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑ λεμε.....
Δεν κοίταξα το τόπικ καθόλου αλλα είμαι σίγουρος οτι θα παίζει πολύ αυτή η άποψη. Το να πιστεύεις στον θεό απλά για να μπορέσεις να αντέξεις το γεγονός της ανυπαρξίας μας για να μπορέσεις να αντιμετωπισεις την ιδέα του θανάτου δεν είναι σωστό. Το θέμα είναι να ακολουθήσεις τους "κανονες" του χριστιανισμού.
Αυτό ούτε να το συζητάτε. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά.
Αλλά λίγο αργότερα όμως, γιατί αυτή την στιγμή είμαι λίγο απασχολημένος. [size=3pt]Γράφω κάτι κριτικές που πρέπει να αναρτήσω στον παρόντα.[/size]