Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην ασχολείστε ρε με τον πετράν.
Μου έχει εξομολογηθεί πως είχε σεξουαλικές σχέσεις πριν παντρευτεί.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.173
Πόντοι
25.467
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..

Μα αυτό είναι το θέμα μας, τέκνον Μεξικανικό έδεσμα. Ποιμήν στην κυριολεξία είναι εκεινος που θα αναζητήσει και θα θεραπεύσει τα απολωλότα  πρόβατα με  τον ζήλο του και την προσευχή του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..

εδω εχει και μετα ..
Λοιπον η εκκλησια μας ειναι ο στηλοβατης της κενωνιας τελος.

Επισκέπτης
Μα αυτό είναι το θέμα μας, τέκνον Μεξικανικό έδεσμα. Ποιμήν στην κυριολεξία είναι εκεινος που θα αναζητήσει και θα θεραπεύσει τα απολωλότα  πρόβατα με  τον ζήλο του και την προσευχή του.

Άγιε κάνε ότι μπορείς για τον αμαρτωλό..

Επισκέπτης
εδω εχει και μετα ..
Λοιπον η εκκλησια μας ειναι ο στηλοβατης της κενωνιας τελος.

Δεν ξέρω για την εκκλησία,αλλά σε ότι αφορά τη θρησκεία η θέση μου είναι ξεκάθαρη.
Είμαι τέρμα άθρησκος, όμως καταλαβαίνω πως η κάθε θρησκεία εκτός από πρέζα μπορεί να είναι αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους.
Κι όταν λέμε θρησκεία, εννοούμε κάθε θρησκεία.
Ως εκεί το σέβομαι και δε θέλω να προκαλώ τον οποιονδήποτε πάνω σ'αυτό το θέμα.
Και στην τελική, επειδή ακριβώς η θρησκεία δεν είναι κάτι χειροπιαστό μπορεί στην τελική να είμαι εγώ ο λάθος κι όλοι αυτοί οι σωστοί..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ξέρω για την εκκλησία,αλλά σε ότι αφορά τη θρησκεία η θέση μου είναι ξεκάθαρη.
Είμαι τέρμα άθρησκος, όμως καταλαβαίνω πως η κάθε θρησκεία εκτός από πρέζα μπορεί να είναι αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους.
Και στην τελική, επειδή ακριβώς η θρησκεία δεν είναι κάτι χειροπιαστό μπορεί στην τελική να είμαι εγώ ο λάθος κι όλοι αυτοί οι σωστοί..

ειναι τοσο προσωπικο θεμα η πιστη που δεν χωρα δημοσια συζητηση. Τα της εκκλησιας ειναι γνωστα σε ολους, αλλοι κλεινουν τα ματια αλλοι τα αφηνουν μισανοιχτα και αλλοι τα κλεινουν τελειως. οπως σε καθε θεμα.

Επισκέπτης
ειναι τοσο προσωπικο θεμα η πιστη που δεν χωρα δημοσια συζητηση. Τα της εκκλησιας ειναι γνωστα σε ολους, αλλοι κλεινουν τα ματια αλλοι τα αφηνουν μισανοιχτα και αλλοι τα κλεινουν τελειως. οπως σε καθε θεμα.

ΟΚ, αυτό  το "δεν ξέρω για την εκκλησία" ήταν λάθος διατύπωση.
Φυσικά και ξέρω, όπως όλοι ξέρουμε. Όταν ένα τέτοιο μαγαζί όπως η εκκλησία επιτρέπει παγανιστικές τελετές στους κόλπους της στο όνομα του χριστιανισμού, καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μπα! Πως το παθες?
Θαυμα! Θαυμα! Ειδες οτι πρεπει να σεβομαστε κατ' ελαχιστον αυτα που πιστευουν οι αλλοι?
Ειναι δικαιωμα σου να εισαι αθεος οπως λες. Και αυτο ομως ειναι μια σταση ζωης.
Συνεπως θες δεν θες και εσυ κατηγοριοποιησαι καπου.
Το να εισαι φανατικος αθεος ομως ειναι αντιστοιχο με το εισαι φανατικος με μια θρησκεια.
Δεν πρεπει να βριζεις αυτα που πιστευουν καποιοι αλλοι και να τα λοιδωρεις.
Γιατι δεν ξερεις πως εχουν τα πραγματα.
Εγω π.χ. δεν ειμαι θρησκοληπτος ουτε πηγαινω στην Εκκλησια.
Μονο Πασχα, Χριστουγεννα οπως ολοι οι καλοι Χριστιανοι.
Λεω ομως μεσα μου. "Καλη ειναι αυτη η θρησκεια, κανω και κανα σταυρο στα δυσκολα γιατι πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι ακομα και οι εγωιστες εχουν το φοβο του θανατου, μεταφυσικες ανησυχιες κτλ. Οποτε εαν βρεθεις καποτε στο κρεββατι του πονου δεν θα παρακαλεσεις τον θεο? Σιγουρα θα λυγισεις και θα καταλαβεις ποσο ασημαντος εισαι. Ετσι το βλεπω εγω και με αυτη την εννοια πιστευω σε μια θρησκεια. Ηπια με ερωτηματα ΚΑΙ πιστευε ΚΑΙ ερευνα.
Οσον αφορα τους παπαδες οι συντριπτικη πλειοψηφια ειναι απατεωνες. Η Εκκλησια αυτη καθεαυτη δεν προσφερει τιποτα κατ'εμε. Στην πραγματικοτητα δεν θα χρειαζονταν ναοι η τζαμια η εγω δεν ξερω τι αλλο γιατι ο θεος υποτιθεται πως βρισκεται παντου. Εταιρια ειναι που αποφερει κερδη στην ουσια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΟΚ, αυτό  το "δεν ξέρω για την εκκλησία" ήταν λάθος διατύπωση.
Φυσικά και ξέρω, όπως όλοι ξέρουμε. Όταν ένα τέτοιο μαγαζί όπως η εκκλησία επιτρέπει παγανιστικές τελετές στους κόλπους της στο όνομα του χριστιανισμού, καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει..

δεν με νοιαζουν ολα αυτα, που εχουν ενα συμβολισμο στο κατω κατω. Η εμπορευματοποιηση με ενοχλει οχι το μυστηριο κι ας ειναι παγανιστικο η οτι ειναι. το χρημα που βγαζουν σε μια θρησκεια που εκπροσωπει την απολυτη ΑΓΑΠΗ, το ανιδιοτελες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606
ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣ..
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Πργο-γαμιαιες?....ΠΟΣΤΑΡΕ 300 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ....πως περιμενει μετα να παει καλα η ομαδα του αμα αυτος αμαρτανει σκληρα????  :sunglasses:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα κλασικά, πιστεύω στον θεό και την Θρησκεία αλλα οχι στην εκκλησία και τους παπάδες.
Κλισε.

Επισκέπτης
Η εμπορευματοποιηση με ενοχλει οχι το μυστηριο κι ας ειναι παγανιστικο η οτι ειναι. το χρημα που βγαζουν σε μια θρησκεια που εκπροσωπει την απολυτη ΑΓΑΠΗ, το ανιδιοτελες.

Εδώ ρε αγάπη,αυτό το υπόδειγμα ο Λίλης έφαγε γκαφρα απ'την μπαουγκάρα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.173
Πόντοι
25.467
Άγιε κάνε ότι μπορείς για τον αμαρτωλό..

Αυτό ούτε να το συζητάτε. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά.

Αλλά λίγο αργότερα όμως, γιατί αυτή την στιγμή είμαι λίγο απασχολημένος. [size=3pt]Γράφω κάτι κριτικές που πρέπει να αναρτήσω στον παρόντα.[/size]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν κοίταξα το τόπικ καθόλου αλλα είμαι σίγουρος οτι θα παίζει πολύ αυτή η άποψη. Το να πιστεύεις στον θεό απλά για να μπορέσεις να αντέξεις το γεγονός της ανυπαρξίας μας για να μπορέσεις να αντιμετωπισεις την ιδέα του θανάτου δεν είναι σωστό. Το θέμα είναι να ακολουθήσεις τους "κανονες" του χριστιανισμού.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.173
Πόντοι
25.467
Δεν κοίταξα το τόπικ καθόλου αλλα είμαι σίγουρος οτι θα παίζει πολύ αυτή η άποψη. Το να πιστεύεις στον θεό απλά για να μπορέσεις να αντέξεις το γεγονός της ανυπαρξίας μας για να μπορέσεις να αντιμετωπισεις την ιδέα του θανάτου δεν είναι σωστό. Το θέμα είναι να ακολουθήσεις τους "κανονες" του χριστιανισμού.

Σωστό αυτό που γράφετε, αλλά φρονώ ότι πρέπει να προβώ σε μία παρατήρηση.

Το να είναι, ή τουλάχιστον να δηλώνει κανείς ένθεος δεν έχει να κάνει μόνον με την χριστιανική θρησκεία και συνεπώς να ακολουθεί τους κανόνες της. Ένθεος είναι όποιος πιστεύει στην ύπαρξη θείου. Συνεπώς ένθεοι είναι και οι μουσουλμάνοι και οι ινδουϊστές και οι δωδεκαθεϊστές κ.λ.π.

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Αυτό ούτε να το συζητάτε. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά.

Αλλά λίγο αργότερα όμως, γιατί αυτή την στιγμή είμαι λίγο απασχολημένος. [size=3pt]Γράφω κάτι κριτικές που πρέπει να αναρτήσω στον παρόντα.[/size]

και άγιος και αμαρτωλός ε;  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom