foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Nα γραφεις οτι θελεις αλλα μετα μην μιλατε γiα τρολλαρισμα και spam!.....
ειδες το link με τις εκπομπες του πατερ κονανου;;
Nα γραφεις οτι θελεις αλλα μετα μην μιλατε γiα τρολλαρισμα και spam!.....
εδώ που τα λέμε πού αλλού θα ήταν πιο αναγκαία αυτά τα ποσταρίσματα παρά στο άνδρο της αμαρτίας ;)δεν έχω κανένα σεβασμό για κάποιον που ποστάρει εικονίσματα και ψαλμωδίες σε ένα σαιτ για μπουρδέλα
δεν έχω κανένα σεβασμό για κάποιον που ποστάρει εικονίσματα και ψαλμωδίες σε ένα σαιτ για μπουρδέλα
ορισμένοι εδώ μέσα αλλά και αλλού βρίζουν την εκκλησία επιμένοντας μάλιστα ότι είναι δικαιωμα τους
φυσικά το δικαίωμα αυτό το στερούν από την αντίπαλη πλευρά υποστηρίζοντας μετα μανίας τους μπαμπουίνους που προσβάλονται επειδή κάποιος γύρισε μια ταινία με θέμα τον προφήτη τους...
αρρωστεια κυριε μου
η οποία επιστημονικά έχει ονομαστεί φασισμός...
βασικά δεν έβρισα την εκκλησίαορισμένοι εδώ μέσα αλλά και αλλού βρίζουν την εκκλησία επιμένοντας μάλιστα ότι είναι δικαιωμα τους
φυσικά το δικαίωμα αυτό το στερούν από την αντίπαλη πλευρά υποστηρίζοντας μετα μανίας τους μπαμπουίνους που προσβάλονται επειδή κάποιος γύρισε μια ταινία με θέμα τον προφήτη τους...
βασικά δεν έβρισα την εκκλησία
στον ηλίθιο που μόλις έγραψε οτι η παναγία έχει φεισμπουκ τα χώνω
εκτός αν νομίζει πως πράττει καλά
άδικο έχω γαμώ την τρέλα μου?ελα σωπα τωρα, τι θα πουν οι μιουτσουαλ
άδικο έχω γαμώ την τρέλα μου?
βασικά δεν έβρισα την εκκλησία
στον ηλίθιο που μόλις έγραψε οτι η παναγία έχει φεισμπουκ τα χώνω
εκτός αν νομίζει πως πράττει καλά
τελικά και η παραμικρή αρχιδοφαγούρα έχει την εξήγηση τηςMoυ την εσπασες και ας μην σε ξερω!
όχι δεν πράττει καθόλου καλά.. κατά την γνω΄μη μου όμως δεν είναι δουλειά κάποιου ο οποίος δεν ασπάζεται τα πιστεύω αυτά να στηλιτεύσει ...
όμως τα πιστεύω του άλλου, μεταξύ αυτών και η όποια θρησκευτική πίστη (εφόσον η άσκηση της δεν περιορίζει τα δικαιώματα των υπολοίπων) πρέπει να είναι σεβαστή από όλους (ακόμη και αυτούς που δεν έχουν τα ίδαι πιστεύω)...
τουλάχιστον εγώ αυτό πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω...
στους αιωνας των αιωνων αμην
λες να ζήσω τόσο πολύ
δεν έχω κανένα σεβασμό για κάποιον που ποστάρει εικονίσματα και ψαλμωδίες σε ένα σαιτ για μπουρδέλα