You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ορθόδοξα Χριστούγεννα στην Ταϊβάν ( 3 βίντεο από το μπλογκ Άρωμα Ασίας ) ( )
Ορθόδοξα Χριστούγεννα σε μια γωνιά της Νέας Ζηλανδίας μετά από 40 χρόνια! ( Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ) ( )
Χριστούγεννα για τα ορφανά της Γουατεμάλας ! Αξιοθαύμαστο : ομάδα 70.000 ανθρώπων της Γουατεμάλας σκέφτεται την ένταξή της στην Ορθόδοξη Εκκλησία ! ( )
Χριστούγεννα στην Άπω Ανατολή ( Χονγκ Κονγκ, Ταϊλάνδη, Ινδία )( )
Πρόγραμμα εικοσαετούς μνημοσύνου π.Κοσμά Γρηγοριάτη- Προσκυνητική εκδρομή στη Κωνσταντινούπολη ( Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης ) ( )
Δράμα χωρίς τέλος : 1.568 νεκροί, 31.656 κρούσματα από χολέρα στη Ζιμπάμπουε , 13 νεκροί και 1.334 κρούσματα στη Νότια Αφρική: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ! ( )
Καλή Χρονιά και ευλογημένη! 2009 ευχές από τους … ανάπηρους πολέμου της Σιέρρα Λεόνε ! Βοηθήστε να τους φτιάξουμε σπιτάκια ! ( )
Ορθόδοξα Χριστούγεννα σε μια γωνιά της Νέας Ζηλανδίας μετά από 40 χρόνια! ( Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ) ( )
Χριστούγεννα για τα ορφανά της Γουατεμάλας ! Αξιοθαύμαστο : ομάδα 70.000 ανθρώπων της Γουατεμάλας σκέφτεται την ένταξή της στην Ορθόδοξη Εκκλησία ! ( )
Χριστούγεννα στην Άπω Ανατολή ( Χονγκ Κονγκ, Ταϊλάνδη, Ινδία )( )
Πρόγραμμα εικοσαετούς μνημοσύνου π.Κοσμά Γρηγοριάτη- Προσκυνητική εκδρομή στη Κωνσταντινούπολη ( Άγιος Κοσμάς Αιτωλός Θεσσαλονίκης ) ( )
Δράμα χωρίς τέλος : 1.568 νεκροί, 31.656 κρούσματα από χολέρα στη Ζιμπάμπουε , 13 νεκροί και 1.334 κρούσματα στη Νότια Αφρική: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ! ( )
Καλή Χρονιά και ευλογημένη! 2009 ευχές από τους … ανάπηρους πολέμου της Σιέρρα Λεόνε ! Βοηθήστε να τους φτιάξουμε σπιτάκια ! ( )
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βρε παιδια τι παθατε με τα παπαδαρια??? Χεστηκαν ολοι αυτοι αν εχετε αναγκες εσεις η οχι.. Η μασα να πεφτη και ολα ενταξη... Τωρα που θα τους καιμε και τους νεκρους θα τους πω εγω.. Μασα γιοκ απο κει...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Αν με αξίωνε ο Θεός να βρεθώ δίπλα στο κοριτσάκι κάπως έτσι θα του μιλούσα: «Παιδάκι μου, να είσαι χαρούμενη, που το σώμα σου γέμισε μώλωπες από πάνω έως κάτω. Ξέρεις, και του Χριστού το σώμα, το γύμνωσαν και το ατίμασαν. Με φτυσίματα, με κολαφισμούς, με ραβδισμούς, με αγκαθωτό στεφάνι, με καρδιά. Ολόκληρος ο Χριστός μας ήταν μία πληγή. Και τον κάρφωσαν πάνω στο σταυρό, σαν κακούργο. Ανάμεσα σε ληστές «και μετά ανόμως ελογίσθη». Μοιάζεις του Χριστού. Έζησες τα παθήματά Του. Και ο απ. Παύλος έλεγε: «Χαίρω εν τοις παθήμασί μου ... τα στίγματα του Κυρίου εν τω σώματί μου βαστάζω». Όμως, παιδάκι μου, την ψυχή κάνεις δεν μπορεί να στη λερώσει. Όπως και του Χριστού μας. Η ψυχή του ήταν αψεγάδιαστη, άμωμη, ένθεη. Μόνο εμείς με τα λάθη μας και τις αμαρτίες μας λερώνουμε την ψυχή μας... Ξέρεις χαρά μου, πως και της αγίας Μαρκέλλας κακοποίησαν το σώμα. Και ποιός λες; Ο πατέρας της. Της έκοψε τα μέλη και τα στήθη και τα πέταξε στη θάλασσα. Και όλοι σήμερα τιμούμε και δοξάζουμε την Αγία. Ολόκληρη η Χίος την πανηγυρίζει ως προστάτη της. Αλλά και όλες τις αγίες, που βίωσαν ξεφτιλισμούς και μαρτύρια».
Αυτά περίπου θα έλεγα στο κοριτσάκι.
Το εξοργιστικό είναι πως το συγκεκριμένο κορίτσι είχε βιασθεί και από παπά:
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.ethnikoi.org/kinita.jpg[/img[/URL]]
Παιδια,κατεβαστε μια εικονα να βρειτε την υγεια σας,να σας φυλαει η Μεγαλοχαρη.
Πασα νοσος και πασα μαλακια θεραπευεται αμεσα.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.biblionet.gr/images/covers/b114428.jpg[/img[/URL]]
[quote]· Ο παρών Κανών διορίζει ότι όποιος κάμη μαλακίαν, τεσσαράκοντα ημέρας να μη μεταλαμβάνη, απερνώντας αυτάς με ξηροφαγίαν, ήτοι με ψωμί μόνον και νερόν, και κάμνωντας καθ' ημέραν μετανοίας εκατόν.
· Η μαλακία είναι η κοινή και ψοχόλεθρος πανούκλα οπού φθείρει και απολλύει τους περισσοτέρους ανθρώπους του κόσμου, και μάλιστα τους αθλίους νέους, κατά της οποίας όσα και αν ειπή τινας, έχωντας σκοπόν να εκριζώση από τον κόσμον τοιούτον φοβερόν και θεομίσητον κακόν, ποτέ δεν ήθελαν νομισθούν μάταια και περιττά.
· Καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διατί
Α΄ κιτρινίζουσι,
Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,
Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,
Δ΄ χάνουσι την φωνήν,
Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,
ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,
Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,
Η΄ τρέμει το σώμα των,
Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνονται άνανδροι ωσάν γυναίκες,
Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,
ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ' ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και
ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.[/quote]
[URL unfurl="true"]http://periplousekdoseis.blogspot.com/2007/06/blog-post_8117.html[/URL]
[quote]· Ο παρών Κανών διορίζει ότι όποιος κάμη μαλακίαν, τεσσαράκοντα ημέρας να μη μεταλαμβάνη, απερνώντας αυτάς με ξηροφαγίαν, ήτοι με ψωμί μόνον και νερόν, και κάμνωντας καθ' ημέραν μετανοίας εκατόν.
· Η μαλακία είναι η κοινή και ψοχόλεθρος πανούκλα οπού φθείρει και απολλύει τους περισσοτέρους ανθρώπους του κόσμου, και μάλιστα τους αθλίους νέους, κατά της οποίας όσα και αν ειπή τινας, έχωντας σκοπόν να εκριζώση από τον κόσμον τοιούτον φοβερόν και θεομίσητον κακόν, ποτέ δεν ήθελαν νομισθούν μάταια και περιττά.
· Καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διατί
Α΄ κιτρινίζουσι,
Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,
Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,
Δ΄ χάνουσι την φωνήν,
Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,
ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,
Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,
Η΄ τρέμει το σώμα των,
Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνονται άνανδροι ωσάν γυναίκες,
Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,
ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ' ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και
ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.[/quote]
[URL unfurl="true"]http://periplousekdoseis.blogspot.com/2007/06/blog-post_8117.html[/URL]
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ειναι λεει και μερικοι που την κανουν καλα την δουλεια τους σαν Παπαδες...
Χαζοι ειναι να μην την κανουν??? Τοσα λεφτα εισπρατουν καθε λιγο απο τον καθε εναν...
αν ημουν εγω στη θεση τους Αγια θα ημουν τωρα.... με τοσα χρηματα...
Υπαρχουν λεει και μοναχοι που ειναι φτωχοι και κοιτανε μονο το κοσμο... εχετε δει εσεις ποτε σας τα βιβλιαρια τραπεζων τους?? Η τι περιουσιες εχει ο καθενας?? Βρε παιδια ξυπνατε με τους καθε αγιους... και αγιες... ας ειναι καλα τα φραγκα που τους ακουμπατε οποτε τους εχετε αναγκη...
Χαζοι ειναι να μην την κανουν??? Τοσα λεφτα εισπρατουν καθε λιγο απο τον καθε εναν...
αν ημουν εγω στη θεση τους Αγια θα ημουν τωρα.... με τοσα χρηματα...
Υπαρχουν λεει και μοναχοι που ειναι φτωχοι και κοιτανε μονο το κοσμο... εχετε δει εσεις ποτε σας τα βιβλιαρια τραπεζων τους?? Η τι περιουσιες εχει ο καθενας?? Βρε παιδια ξυπνατε με τους καθε αγιους... και αγιες... ας ειναι καλα τα φραγκα που τους ακουμπατε οποτε τους εχετε αναγκη...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.ethnikoi.org/kinita.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μην ξεχνας και τις πολιτιμες πετρες επανω....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Το μεγαλυτερο Κομπλεξ των Ελληνων απο κει μεσα ξεκιναει μη το ενα μη το αλλο κανονες παντου... Και ομως υπαρχη και κοσμος και τα πιστευη ολα αυτα το 2009... ναι υπαρχη δυστυχως
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Το μεγαλυτερο Κομπλεξ των Ελληνων απο κει μεσα ξεκιναει μη το ενα μη το αλλο κανονες παντου... Και ομως υπαρχη και κοσμος και τα πιστευη ολα αυτα το 2009... ναι υπαρχη δυστυχως
Τι θεμα ειναι αυτο που πιασατε βρε κοριτσια????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μα δεν μπορω να διαβαζω για αγιους και Ιερους κανονες... Στην εποχη μας... Ποτε ζησανε αυτοι οι αγιοι πια πριν ποσα χρονια.... οι καινουργιοι αγιοι που ειναι.. και βγαζουν λεφτα στο ονομα τους ο καθε Παπας... η μια εικονα κλαιη η αλλη ματωνη η αλλη ιδρωνη.. τι ειναι αυτα ρε παιδια.. επειχηρηση ειναι με πολυ καλους συμβουλους.. αυτο ειναι...Τι θεμα ειναι αυτο που πιασατε βρε κοριτσια????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Μα δεν μπορω να διαβαζω για αγιους και Ιερους κανονες... Στην εποχη μας... Ποτε ζησανε αυτοι οι αγιοι πια πριν ποσα χρονια.... οι καινουργιοι αγιοι που ειναι.. και βγαζουν λεφτα στο ονομα τους ο καθε Παπας... η μια εικονα κλαιη η αλλη ματωνη η αλλη ιδρωνη.. τι ειναι αυτα ρε παιδια.. επειχηρηση ειναι με πολυ καλους συμβουλους.. αυτο ειναι...
Ειπα κι εγω......Για μια στιγμη τρομαξα πωs εκανα λαθοs στο site
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οχι καρδουλα μου σωστο θρεντ μπηκες... οταν με πνιγη κατι θα το πω δεν μπορω..Ειπα κι εγω......Για μια στιγμη τρομαξα πωs εκανα λαθοs στο site
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Εγω προτιμω να τα αφηνω μακρυα αυτα τα θεματα.....δεν τα καταλαβαινω ουτε βεβαια τα πιστευω οποτε εδω ειμαι μια χαραοχι καρδουλα μου σωστο θρεντ μπηκες... οταν με πνιγη κατι θα το πω δεν μπορω..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παμε σε αλλο θρεντ να μιλησουμε για κατι πιο ευχαριστο....Εγω προτιμω να τα αφηνω μακρυα αυτα τα θεματα.....δεν τα καταλαβαινω ουτε βεβαια τα πιστευω οποτε εδω ειμαι μια χαρα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
ελα στο η δε γυνη να φοβειταιΠαμε σε αλλο θρεντ να μιλησουμε για κατι πιο ευχαριστο....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ελα στο η δε γυνη να φοβειται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8