Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οι απαντήσεις είναι για λίγους κι εκλεκτούς , και δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνεσαι σ αυτούς !

Διαπιστώνω ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και απομακρύνεσαι από τη χριστιανική θεωρία!

Βρε, ο θεός δε λέει ότι έχει χώρο για όλους, και ακόμα και οι αμαρτωλοί μπορούν να σωθούν?

Εμένα γιατί μ' αφήνεις στην απ' έξω με αναπάντητες τις απορίες μου?

Με τις απορίες που έχω, πως θα συνεχίσω να ζω?

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γιατί αναλώνεστε σε συζητήσεις όπου όλοι ξέρετε ότι στο τέλος το μόνο που θα πετύχετε είναι ο καθένας να προσκολληθεί ακόμη πιο φανατικά στις απόψεις του; Δεν υπάρχει περίπτωση να πείσετε ο ένας τον άλλο, για τον απλό λόγο ότι  οι μεν επιχειρηματολογούν με γνώμονα τη ΛΟΓΙΚΗ, ενώ οι δε με γνώμονα την ΠΙΣΤΗ σε ένα ΔΟΓΜΑ. Από τη στιγμή λοιπόν που η ανθρώπινη λογική έχει τα πεπερασμένα όριά της και δεν μπορεί να δώσει κατηγορηματική απάντηση σε όλα τα ανθρώπινα ζητήματα, οι δογματικοί κάθε είδους θα μπορούν να αρθρώνουν αντίλογο.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι καθαρά προσωπικό. Σε κοινωνικό επίπεδο βέβαια, όπου τόσο διαφορετικοί άνθρωποι πρέπει να συνυπάρξουμε όσο το δυνατόν αρμονικότερα, αλλοίμονο εαν πορευόμαστε δογματικά με γνώμονα μια και μοναδική "αλήθεια": αυτό αποτελεί την απαρχή κάθε ολοκληρωτισμού. Επομένως ο ορθολογισμός είναι ο μόνος αποδοτικός δρόμος, άρα κάθε σύγχρονο κράτος πρέπει να είναι αυστηρά ΚΟΣΜΙΚΟ. Στο Ελλάντα βέβαια είμαστε ακόμη πολύ πίσω και σε αυτό το θέμα.

Βέβαια, κατά τη γνώμη μου, οι θρησκείες είναι φτηνά υποκατάστατα της ατελούς γνώσης του ανθρώπου για τη ζωή και τον κόσμο όπου ζει, δημιουργήματα της φαντασίας του που ικανοποιούν τη ματαιοδοξία του να ξέρει και να έχει γνώμη για όλα. Το τι συμβαίνει μετά θάνατον, ποιο είναι το νόημα και ο σκοπός της ζωής κλπ είναι θέματα που τροφοδοτούν ανθρώπινες φοβίες που τόσο αποδοτικά εκμεταλλεύονται οι λογής-λογής νταβάδες της ψυχής και της ανθρώπινης αδυναμίας.

Αλλά και από τη στιγμή που δεν μπορώ να κατοχυρώσω τη γνώμη μου ορθολογικά 100% (π.χ. να κάνω ένα πείραμα που να αποδεικνύει ότι ο Θεός δεν υπάρχει, καθώς κάθε δόγμα δεν μπορεί να ελεγχθεί επιστημονικά...), οφείλω να αναγνωρίσω ότι πολλοί θα διαλέξουν το δρόμο της πίστης και γι' αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, αρκεί και αυτοί να μην ασχολούνται με εμένα για τους αντίστοιχους λόγους....       

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
αγαπητέ όταν αρχίσουν οι παραθέσεις στίχων για θεία κτλ αρχίζουν τα δύσκολα και στην κατανόηση και στο πως θα το πάρει κανείς....
σου θυμίζω τι έγινε και με τα σκίτσα του Μωάμεθ.......

προσφάτως με έκαναν μιούτ γιατί θεωρήθηκε ότι έβρισα άλλο μέλος γράγοντας το εξής
"Δεν έβρισα τη μάνα σου, έβρισα τη μήτρα που σε πέταγε, για να είμαστε ακριβολόγοι"
Η συγκεκριμένη φράση έγινε ολόκληρο θέμα στο σάιτ. Ενας διαπληκτισμός 2 νικς στο ιντερνετ και έγινε σφαγή πάνω στον τρόπο που ειπώθηκε.
Φαντάσου τι γίνεται όταν παραθέτεις τραγούδια με βλασφημίες...........

αυτό που για σένα δεν αποτελεί ευθιξία για άλλον μπορεί να είναι αιτία πολέμου.
Αλλο τώρα εάν συμφωνώ ή όχι μαζί σου.......

Επί της ουσίας τώρα, το να βρίζεις έτσι αέρα πατέρα ό,τι κινείται σε τραγούδι είναι εναντίον της αισθητικής μου...
Το τραγούδι λ.χ. των going through ελλάδα συγγνώμη, νομίζω ότι αποτελεί κορυφαία έκφραση αντίδρασης με όσο μπινελίκι χρειάζεται, με πολλά κιλά ειρωνείας και με αλήθειες που δεν αμφισβητούνται ούτε από αυτούς που εκθέτουν...........
Ενταξει λοιπον το πιασαμε το υπονοουμενο.Απο την αλλη βεβαια τοσα εχω πει και εχω γραψει τωρα βρηκανε
να με λογοκρινουν.Τελοσπαντων απλα μερικες φορες τα ορια που θετουμε εμεις οι ιδιοι δεν ειναι και
πολυ σωστα.Οσο για το μπινελικι που εριξες με την μητρα δυστυχως δεν ηταν πολυ πετυχημενο απο την
αποψη οτι δεν καλυψες καλα τα "ιχνη" σου, με αποτελεσμα να φαινεται ξεκαθαρα οτι εβριζες την μανα του
αλλου.Απο την αλλην και γω που ημουν "καλυμενος" μιας και ηταν στιχοι απο τραγουδι παλι τα @@ μου πηρα
:P.

Ερευνητικέ,

Μπήκα στο site που λες, αλλά μου έδωσε την εντύπωση του εγκαταλειμένου.  Μια ανακοίνωση που έχουν, είναι από το 2002.
Δεν μπόρεσα να κατεβάσω κανένα Mp3.
Δεν βρήκα τα λόγια.  Παρά τούτο, δεν αμφιβάλλω σε αυτό που λες, ότι είναι λόγια τραγουδιού.

Θα είδες, ότι εγώ δεν επενέβην (σα mod) στο ποστ σου.  Και θα έχεις αντιληφθεί ότι είμαι πολύ "ελαστικός" σε θέματα εκφράσεων, ύβρεων, προσβολών, κλπ, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείται ένα γενικά ψηλό επίπεδο στην κουβέντα (κατά την κρίση μου πάντα).  Είμαι απόλυτος μόνο όταν διακυβεύεται η ασφάλεια του site.

Για τα νομικίστηκα που γράφετε οι υπόλοιποι σε επόμενο ποστ.
Οντως ειναι εγκαταλειμενο το site.Αυτο δεν αναιρει την υπαρξη τους ομως καθως και την υπαρξη του τραγουδιου.
Δεν βρηκες ειπες το τραγουδι, αν δεις στο site αριστερα εχει κατι ανθρωπακια με ροπαλα,επελεξε το
3ο και θα βγεις στα mp3.Εκει θα βρεις το τραγουδι εκκλησια που δυστυχως δεν μπορεις να κατεβασεις
αλλα μπορεις να δεις τους στιχους.Αν ενδιαφερεσαι μπορω να το ανεβασω καπου για να το κατεβασεις,για
να ξερεις παντως ειναι πανκ συγκροτημα.
Οσο για το γεγονος οτι δεν ησουνα εσυ ο "κοφτης"... δεν σου ζητησα εξηγεις αλλα ουτε κατηγορησα εσενα
προσωπικα.Ο αντισθενης την εκανε τη δουλεια απλα εδωσα σε σενα το link επειδη μου το ειχες ζητησει.

Aυτό είδες εσύ ?
Κοίτα τηλ που έχουν στην πρώτη σελίδα ...

[glow=red,2,300]"(Για περισσότερες πληροφορίες στο 0937558505 ή 0942643435)"[/glow]

Ξέρεις απο πότε έχει καταργηθεί ο κωδικός 09 ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι αυτό που είπα. Τέτοια τραγούδια τα ακούνε οι εμπαθείς και οι δημιουργοί τους ... ;)

Επειδη εισαι λιγο χαζουλικο αγορι, σαν πιστος και εσυ, το 09 καταργηθηκε τον γεναρη του 2003 και ο
stavros51 ειπε οτι το site φαινεται νεκρο απο το 2002.Τετοια τραγουδια ακουνε οσοι γουσταρουν εσυ που
δεν γουσταρεις πηγαινε στο ichthus nusic festival.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεί και να' μαι χαζούλικο (ως πιστός) όπως λές ...
Εσύ πάντως είσαι εμπαθέστατος και βλάσφημος !
Δικαίωμά σου ...
Δικαίωμά μου !
Ναι ξερω ειμαι καθαρμα και θα καω στην κολαση.Ποτε θα καταλαβουν ολοι οι πιστοι οτι κολαση ειναι αυτο που ζουμε?:P
Δικαιωμα μου ναι αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου η παραπληροφορηση περι αλλαγης απο 09 σε 69. :cheesy:

Επισκέπτης
Ναι ξερω ειμαι καθαρμα και θα καω στην κολαση...

Και πάλι δικό σου πρόβλημα είναι αυτό και όχι δικό μου !

Τώρα , αν αρέσκεσαι στο να αυτοχαρακτηρίζεσαι ως κάθαρμα , τι να πώ ?
Και ο αυτοπροσδιορισμός , στα ατομικά δικαιώματα εντάσσεται ... οπότε πάω πάσο !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οσο για το μπινελικι που εριξες με την μητρα δυστυχως δεν ηταν πολυ πετυχημενο απο την
αποψη οτι δεν καλυψες καλα τα "ιχνη" σου, με αποτελεσμα να φαινεται ξεκαθαρα οτι εβριζες την μανα του
αλλου.Απο την αλλην και γω που ημουν "καλυμενος" μιας και ηταν στιχοι απο τραγουδι παλι τα @@ μου πηρα
:P.

Εγώ προσωπικά όταν βρίζω το κάνω στεγνά. Να το καταλαβαίνει ο άλλος.
Αλλιώς κινδυνεύω να αυτοχαρακτηριστώ μαλακοπίτουρας. Η το έχεις ή δεν το έχεις το μπινελίκι. Αν δεν το έχεις δεν το ρίχνεις με κανέναν πλάγιο τρόπο.

Επισκέπτης
Δικαιωμα μου ναι αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου η παραπληροφορηση περι αλλαγης απο 09 σε 69. :cheesy:

Μεγάλη παραπληροφόρηση έκανα ...  :idiot:
Ίσα ίσα  ...  έδωσα ένα επιπλέον έτος ζωής ,  στο "κεκοιμημένο" σαιτ που παρέθεσες !
Αντί να μου πείς Μπράβο ...  :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
1personanongrata το θεμα ειναι οτι αν οντως θες να βρισεις ναι τοτε καντο στεγνα χωρις πολλα πολλα και οτι γινει(warned,muted,banned delete post).Αν απο την αλλη θες να πεις κατι που θα μεινει αλλα ειναι κατι μεταξυ βρισιας και κοινωνικου σχολιου τοτε το κανεις με "τεχνη" ωστε και το μηνυμα να κανει μπαμ και να μην κανει κρα ;)

dimitrios1000 δεν του εδωσες κανενα χρονο ζωης γιατι το site σταματησε την ενημερωση το 2002.Και το 2015 να αλλαζανε τα 09 σε 69 παλι το 2002 θα ειχε κλεισει.

Επισκέπτης
dimitrios1000 δεν του εδωσες κανενα χρονο ζωης γιατι το site σταματησε την ενημερωση το 2002.Και το 2015 να αλλαζανε τα 09 σε 69 παλι το 2002 θα ειχε κλεισει.

Εμένα είπες χαζό ... εσύ όμως δεν καταλαβαίνεις .

Η επισήμανση που έγινε απο εμένα για το 09 και το 69 , ως αρχικά ψηφία κινητού τηλεφώνου , είχαν ως σκοπό να ενισχύσουν το επιχείρημα του Σταύρου , οτι το σαιτ είναι κλειστό ...

Δε μπόρεσες να το καταλάβεις ούτε αυτό ?
Έλεος !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom