1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μετά το τελευταίο ποστ του σταύρος όχι........Λές να μην μπορώ ?
Σταύρε;
Ξέρεις ποιανού ζώου η φωνή δεν έχει ηχώ;
μετά το τελευταίο ποστ του σταύρος όχι........Λές να μην μπορώ ?
Ξέρεις ποιανού ζώου η φωνή δεν έχει ηχώ;
περίμενε να ρθω σπίτι να δεις τι γέλιο θα σε πιάσει......Αν είναι αυτού που νομίζω με πιάνει νευρικό από τώρα
μετά το τελευταίο ποστ του σταύρος όχι........
Καλά λές ...
Δεν είναι ώρα για σοβαρότητες ...!
δεν κάμει κακό που και που να απαντάμε σοβαρά.Καλά λές ...
Δεν είναι ώρα για σοβαρότητες ...!
Εγώ βλέπω ότι τα ερωτήματά μου μένουν αναπάντητα....
και υπεκφυγή μέσω ρατσισμού.Και θα παραμείνουν ...
Οι απαντήσεις είναι για λίγους κι εκλεκτούς , και δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνεσαι σ αυτούς !
Οι απαντήσεις είναι για λίγους κι εκλεκτούς , και δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνεσαι σ αυτούς !
πρόβατον απολωλός αυτός εστί.Διαπιστώνω ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και απομακρύνεσαι από τη χριστιανική θεωρία!
Ενταξει λοιπον το πιασαμε το υπονοουμενο.Απο την αλλη βεβαια τοσα εχω πει και εχω γραψει τωρα βρηκανεαγαπητέ όταν αρχίσουν οι παραθέσεις στίχων για θεία κτλ αρχίζουν τα δύσκολα και στην κατανόηση και στο πως θα το πάρει κανείς....
σου θυμίζω τι έγινε και με τα σκίτσα του Μωάμεθ.......
προσφάτως με έκαναν μιούτ γιατί θεωρήθηκε ότι έβρισα άλλο μέλος γράγοντας το εξής
"Δεν έβρισα τη μάνα σου, έβρισα τη μήτρα που σε πέταγε, για να είμαστε ακριβολόγοι"
Η συγκεκριμένη φράση έγινε ολόκληρο θέμα στο σάιτ. Ενας διαπληκτισμός 2 νικς στο ιντερνετ και έγινε σφαγή πάνω στον τρόπο που ειπώθηκε.
Φαντάσου τι γίνεται όταν παραθέτεις τραγούδια με βλασφημίες...........
αυτό που για σένα δεν αποτελεί ευθιξία για άλλον μπορεί να είναι αιτία πολέμου.
Αλλο τώρα εάν συμφωνώ ή όχι μαζί σου.......
Επί της ουσίας τώρα, το να βρίζεις έτσι αέρα πατέρα ό,τι κινείται σε τραγούδι είναι εναντίον της αισθητικής μου...
Το τραγούδι λ.χ. των going through ελλάδα συγγνώμη, νομίζω ότι αποτελεί κορυφαία έκφραση αντίδρασης με όσο μπινελίκι χρειάζεται, με πολλά κιλά ειρωνείας και με αλήθειες που δεν αμφισβητούνται ούτε από αυτούς που εκθέτουν...........
Οντως ειναι εγκαταλειμενο το site.Αυτο δεν αναιρει την υπαρξη τους ομως καθως και την υπαρξη του τραγουδιου.Ερευνητικέ,
Μπήκα στο site που λες, αλλά μου έδωσε την εντύπωση του εγκαταλειμένου. Μια ανακοίνωση που έχουν, είναι από το 2002.
Δεν μπόρεσα να κατεβάσω κανένα Mp3.
Δεν βρήκα τα λόγια. Παρά τούτο, δεν αμφιβάλλω σε αυτό που λες, ότι είναι λόγια τραγουδιού.
Θα είδες, ότι εγώ δεν επενέβην (σα mod) στο ποστ σου. Και θα έχεις αντιληφθεί ότι είμαι πολύ "ελαστικός" σε θέματα εκφράσεων, ύβρεων, προσβολών, κλπ, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείται ένα γενικά ψηλό επίπεδο στην κουβέντα (κατά την κρίση μου πάντα). Είμαι απόλυτος μόνο όταν διακυβεύεται η ασφάλεια του site.
Για τα νομικίστηκα που γράφετε οι υπόλοιποι σε επόμενο ποστ.
Aυτό είδες εσύ ?
Κοίτα τηλ που έχουν στην πρώτη σελίδα ...
[glow=red,2,300]"(Για περισσότερες πληροφορίες στο 0937558505 ή 0942643435)"[/glow]
Ξέρεις απο πότε έχει καταργηθεί ο κωδικός 09 ???
Είναι αυτό που είπα. Τέτοια τραγούδια τα ακούνε οι εμπαθείς και οι δημιουργοί τους ... ;)
Επειδη εισαι λιγο χαζουλικο αγορι, σαν πιστος και εσυ...
...εσυ που δεν γουσταρεις πηγαινε στο ichthus nusic festival.
Ναι ξερω ειμαι καθαρμα και θα καω στην κολαση.Ποτε θα καταλαβουν ολοι οι πιστοι οτι κολαση ειναι αυτο που ζουμε?Μπορεί και να' μαι χαζούλικο (ως πιστός) όπως λές ...
Εσύ πάντως είσαι εμπαθέστατος και βλάσφημος !
Δικαίωμά σου ...
Δικαίωμά μου !
Ναι ξερω ειμαι καθαρμα και θα καω στην κολαση...
Οσο για το μπινελικι που εριξες με την μητρα δυστυχως δεν ηταν πολυ πετυχημενο απο την
αποψη οτι δεν καλυψες καλα τα "ιχνη" σου, με αποτελεσμα να φαινεται ξεκαθαρα οτι εβριζες την μανα του
αλλου.Απο την αλλην και γω που ημουν "καλυμενος" μιας και ηταν στιχοι απο τραγουδι παλι τα @@ μου πηρα
.
Δικαιωμα μου ναι αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου η παραπληροφορηση περι αλλαγης απο 09 σε 69.
dimitrios1000 δεν του εδωσες κανενα χρονο ζωης γιατι το site σταματησε την ενημερωση το 2002.Και το 2015 να αλλαζανε τα 09 σε 69 παλι το 2002 θα ειχε κλεισει.