amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.006
- Πόντοι
- 22.785
γιατι γελας;;;
γιατι γελας;;;
Το θεμα με αφορα δηλαδη για να μπω???? Η με θελετε με σκυμενο το κεφαλι να κανω οτι μου λεει ο αντρας μου??γιατι γελας;;;
Το θεμα με αφορα δηλαδη για να μπω???? Η με θελετε με σκυμενο το κεφαλι να κανω οτι μου λεει ο αντρας μου??
γιατι κοπελα μου τα ερωτιματικα;;;;Το θεμα με αφορα δηλαδη για να μπω???? Η με θελετε με σκυμενο το κεφαλι να κανω οτι μου λεει ο αντρας μου??
..Αν ειναι να σατηριζεις πηγαινε γραφε μονο για γαμησια!...δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες man!
Ειθε ο Κυριος να μας χαριζει υγεια και να μας δινει δυναμη να αντιμετωπιζουμε τα προβληματα μας. Με τη δυναμη του Σταυρου σου Κυριε σωσε μας. Καλο ξημερωμα να εχουμε!
σε ένα δημόσιο φόρουμ θα μπαίνω όπου θέλω και θα γράφω όπου θέλωδεν μπαινει η αλλη και μαλακιζεσαι εδω;;;
αυτο τωρα που ποσταρες τι ηταν;;; μαγκια;;; εξυπναδα:;;
σε ένα δημόσιο φόρουμ θα μπαίνω όπου θέλω και θα γράφω όπου θέλω
ήταν ότι τραβάει η όρεξή σου
αν δεν σου αρέσει μπορείς να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς και ελπίζεις να με μπανάρει κανένας χριστιανός
ναι όπως και πάρα πολλές άλλες λέξεις του ελληνικού λεξιλογιουβλεπω οτι το μαλακιζεσαι ξερεις μια χαρα πως γραφεται
ναι όπως και πάρα πολλές άλλες λέξεις του ελληνικού λεξιλογιου
θέλεις κάτι άλλο?
γιατί να σε βρίσω? Δεν κατάλαβαμην με βρισεις
θα βαλω τα κλαματα
δεν έχω κανένα σεβασμό για κάποιον που ποστάρει εικονίσματα και ψαλμωδίες σε ένα σαιτ για μπουρδέλαδεν εχω καμια αντιρηση να αμφισβητησεις αυτα που σεβομαι και αποδεχομαι
δικαιωμα σου
το να προσβαλλεις ομως δειχνει οτι δεν μπορεις να σεβαστεις
και αυτο ειναι δικο σου προβλημα..και ειναι μεγαλο θεμα..το βρισκεις παντα μπροστα