Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατί δεν πας σε ένα αστυνομικό τμήμα να πεις
"Γαμώ τον θεό σου";
να δούμε μετά ποιός είναι γαιλατζί άθεος καραγκιοζάκο.
βασικα οταν γραφεις κανενα μηνυμα στο ιντερνετ καλο θα ειναι να μην τρεμεις ολοκληρος απο την τσαντιλα γιατι αυτο ειναι εναντια στην υγεια σου. ακομη και πληκτρολογωντας λεξεις οπως η 'καραγκιοζακος' δεν φευγουν οι τοξινες και τα συσσωρευμενα επι μακρον (οπως φαινεται) συμπλεγματα σου.
κατα τα αλλα πηγαινε εσυ στο τμημα και πες 'γαμω τη μανα σου' και αμεσως μετα προσπαθησε να πας στη γωνια να δεις αν ερχομαι.

και κουλαρε αμα θες να ανταλλαξουμε καμια αποψη γιατι σε βλεπω να τραγουδας μονος σου.

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ δεν ειπε οτι τα επικροτει,ειπε οτι ισχυουν....ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ....
Και εγω γιαλατζι αθεος ειμαι????ηρεμα ;) ;) ;) ;)
ναι ισχυουν. αυτο λεω κι εγω. δεν ειναι ομως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κατοχυρωμενα οπως και να το κανουμε απ τη στιγμη που εχουν θεσπιστει και κατοχυρωθει απο θεουσες και μονο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βασικα οταν γραφεις κανενα μηνυμα στο ιντερνετ καλο θα ειναι να μην τρεμεις ολοκληρος απο την τσαντιλα γιατι αυτο ειναι εναντια στην υγεια σου. ακομη και πληκτρολογωντας λεξεις οπως η 'καραγκιοζακος' δεν φευγουν οι τοξινες και τα συσσωρευμενα επι μακρον (οπως φαινεται) συμπλεγματα σου.
κατα τα αλλα πηγαινε εσυ στο τμημα και πες 'γαμω τη μανα σου' και αμεσως μετα προσπαθησε να πας στη γωνια να δεις αν ερχομαι.

και κουλαρε αμα θες να ανταλλαξουμε καμια αποψη γιατι σε βλεπω να τραγουδας μονος σου.
ο χατζηαβάτης προσβάλλεται που τον λέμε καριαγκιοζάκο....
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συ δεν ειπε οτι τα επικροτει,ειπε οτι ισχυουν....ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ....
Και εγω γιαλατζι αθεος ειμαι????ηρεμα ;) ;) ;) ;)
αστονα ρε.....
είναι από αυτούς που νομίζει ότι κυβερνάει με 3 %...............

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΩΖΕΙ ;

Όλοι οι άνθρωποι ρωτούν ποια θρησκεία σώζει. Υπάρχουν τόσες θρησκείες, τόσες εκκλησίες, τόσες αιρέσεις, τόσες θρησκευτικές οργανώσεις, που ο κάθε άνθρωπος δικαιολογημένα δε γνωρίζει ποια πρέπει να ακολουθήσει για να σωθεί.

Αλήθεια είναι ότι το κάθε κράτος έχει την κρατούσα θρησκεία του, την οποία υποστηρίζει και στηρίζεται σ'αυτή. Οι άνθρωποι δε διδάσκονται, ούτε κατηχούνται στη θρησκεία του κράτους τους, ούτε ενδιαφέρονται να μάθουν τη διδασκαλία της εκκλησίας τους. Όλοι γνωρίζουν ότι ανάλογα με τη χώρα που γεννήθηκε ο καθένας άνθρωπος, έχει και το θρήσκευμά του. Αν γεννήθηκε σε ορθόδοξο κράτος, γίνεται Ορθόδοξος, αν γεννήθηκε σε καθολικό, γίνεται Καθολικός, αν σε προτεσταντικό, γίνεται Προτεστάντης και το ίδιο συμβαίνει με τους Μουσουλμάνους, Βουδιστές και Ινδουιστές.

Ποια θρησκεία σώζει; Καμία.

Σώζει μόνο ο Χριστός ο Οποίος στηρίζεται στη γνώση και επίγνωση και καλεί τον άνθρωπο να πιστεύσει και να δεχθεί την αλήθεια του Ευαγγελίου.

Όταν απέστειλε τους μαθητές Του τους είπε: "Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς και ιδού εγώ είμαι μεθ'υμών πάσας τας ημέρας, έως της συντελείας του αιώνος, Αμήν". Ματθαίος κη':19

Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός κατέβηκε από τους ουρανούς και "έλαβε δούλου μορφή γενόμενος, όμοιος με τους ανθρώπους και ευρεθείς κατά το σχήμα ως άνθρωπος εταπείνωσεν Εαυτόν γενόμενος υπήκοος μέχρι θανάτου, θανάτου δε σταυρού". Φιλλιπησίους β:7-8 Ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε και πλήρωσε την αμαρτία κάθε ανθρώπου όλων των αιώνων και όλων των εποχών. Η σωτηρία του ανθρώπου εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον Ιησού Χριστό.

Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος είπε επάνω σ'ένα κήρυγμά του: "Δεν μπορεί να πεις Χριστέ μου σώσε με; Πες Του το και θα σε σώσει". Ο απόστολος Πέτρος λέει απολογούμενος ενώπιον των αρχιερέων και Φαρισαίων: "Και δεν υπάρχει δι ουδενός άλλου η σωτηρία, διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, δια Του Οποίου πρέπει να σωθώμεν". Πράξεις δ':12

Η Εκκλησία οποιουδήποτε δόγματος, είναι το Σώμα του Χριστού, το σύνολο του λαού του Θεού που λατρεύουν τον Κύριο εν πνεύματι και αληθεία.  Η Εκκλησία είναι ο "στύλος και το εδραίωμα της αληθείας". Κρατάει τις παραδόσεις των αποστόλων και εκτελεί όλες τις τελετές που ο Κύριός της Ιησούς Χριστός την έχει διατάξει δια του Ευαγγελίου.

Είναι πολύ απαραίτητο να ανήκει ο χριστιανός σε κάποια εκκλησία, να βαπτισθεί εν ύδατι, να βαπτισθεί εν Πνεύματι Αγίω, να κοινωνάει κάθε Κυριακή και να λατρεύει το Σωτήρα του, Ιησού Χριστό, "με ψαλμούς και ύμνους και ωδές πνευματικές". Η εκκλησία αυτή καθ'εαυτή δεν μπορεί να σώσει κανέναν. Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός σώζει κάθε άνθρωπο και τον προσθέτει στην εκκλησία Του. Σε μερικές περιπτώσεις, όταν η εκκλησία κάνει αντίθετα από το Ευαγγέλιο, μπορεί να οδηγήσει την ψυχή στην πλάνη και στην απώλεια.

Δέξου τον Κύριο Ιησού Χριστό και ακολούθα το Ευαγγέλιό Του και θα σωθείς.

ο ιησους σωζει

Επισκέπτης
Να εισαι σιγουρος οτι ξερω οτι πολλες φορες γινομαι προκλητικος αλλα ετσι ειμαι φτιαγμενος,δεν το κανω για να προσβαλλω.....

Και εγω ρε φιλε ετσι ακριβως ειμαι.Οποτε τι μου ζητας τα ρεστα...

και στο συγκεκριμενο θεμα επειδη θεωρω οτι ειναι μια τοσο απλη κατατσαση που απλουστερη δεν γινεται (για το θεμα των θρησκειων λεω)και απλα θελουν καποιοι να συντηρουν μια κοροιδια σε βαθος χρονου,αισθανομαι πολυ οργισμενος.....με την
κατασταση ομως και οχι με τους ανθρωπους,....

Και ο stavros51 τα ιδια λεει αλλα τα λεει με ωραιο τροπο και τεκμηριωμενο και οχι χλευαζοντας και βγαζωντας αναρθρες κραυγες κατα αντιθετων αποψεων.

και σου ξαναλεω οτι με πολλους εχω διαφωνησει αλλα μονο με εσενα και κατι αλλους εχω ''αρπαχτει''που το μονο που κανουν ειναι ''κριτικη''και χαρακτηρισμοι προσωπικοι.....

Επειδη τυχαινει να ειναι και οι "αλλοι" συνομιλιτες σου οπως λες :

Να εισαι σιγουρος οτι ξερω οτι πολλες φορες γινομαι προκλητικος αλλα ετσι ειμαι φτιαγμενος,δεν το κανω για να προσβαλλω.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ισχυουν. αυτο λεω κι εγω.

που το είπες ρε; απλά είπες ότι επειδή γράφουμε ό,τι ισχύει είμαστε γιαλαντζί.....
Και στην τελική άλλος έχει τη μήτρα της μάνας του και άλλος την Παναγία. Εσύ τι ζόρι τραβάς;

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που το είπες ρε; απλά είπες ότι επειδή γράφουμε ό,τι ισχύει είμαστε γιαλαντζί.....
Και στην τελική άλλος έχει τη μήτρα της μάνας του και άλλος την Παναγία. Εσύ τι ζόρι τραβάς;
μ αρεσει που σαι μπρουταλ αγορι αλλα δεν εισαι ο τυπος μου. συνεχιζεις μονος σου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Μέχρι τώρα όταν βλέπω παπά στο δρόμο πιάνω τ'αρχίδια μου, από σήμαρα θα πιάνω τον κώλο μου!
:2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Την ρωσιδα την νοιαζει το κατω κεφαλι να κυβερναει ουτοσιαλως :2funny:
αυτό το "ουτοσιάλως" είναι φαντάζομαι γλώσσα τουυ κάτω κεφαλιού.......
με το πάνω κεφάλι σημαίνει "με αυτό το σίελο"
πάλι ελλιπής λίπανση μικρέ;

Επισκέπτης
αυτό το "ουτοσιάλως" είναι φαντάζομαι γλώσσα τουυ κάτω κεφαλιού.......
με το πάνω κεφάλι σημαίνει "με αυτό το σίελο"
πάλι ελλιπής λίπανση μικρέ;

Τι θελει να πει ο ποιτης?

Αν θελει να τον γαμησω δεν εχει παρα να το πει στα ισια  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην τσακωνεστε παιδια

ο ιησους σωζει

Stories

Νέο!