Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παλι γελαω με τον καθε κομπλεξικο που ενω στην ουσια δεν εχει να πει τιποτα γιατι και δεν ξερει και δεν μπορει,προσπαθει να δικαιολογησει την υπαρξη του νομιζοντας οτι κανει κριτικη.....
Αλλα ετσι ειναι η ζωη.....και οι μαλακες εχουν το ρολο της σε αυτη....

τσιμπισες αμεσως ρε ψαρακα? :2funny: :2funny: :2funny:
Ενω εσυ πετας τις χιπικες φιλοσοφιες σου νομιζωντας οτι ισοπεδωνεις τα παντα και αντιδρας στο συστημα ενω εισαι απλα ενας ΜΑΛΑΚΑΣ γραφικος που διασκεδαζει κοσμο
Η κριτικη μου σε ενοχλει ομως ρε στοκο ε?Οπως σε ενοχλει κομπλεξαρα δηθεν προοδευτικε χιπη η δικη μου κριτικη ετσι και οι παπαριες που γραφεις μπορουν να ενοχλουν αλλους που πιστευουν σε κατι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Να δικαιολογεις καμμια φορα το βρισιμο ,με την εννοια πως σιγουρα δεν ειναι σωστο ,αλλα καμμια φορα ειναι μια αντιδραση σπασμωδικη και στιγμιαια οταν αισθανεσαι πολυ αδικημενος ,πιεσμενος κλπ....
Κατ΄αρχας δεν αρνειτε κανεις ουι υπηρξε αυτη η μαρια και οτι ειχε γιο εκεινο τον τυπο,απλα τα υπολοιπα που τους προσαπτουν αρνουνται και περιγελουν....
Τα περι γιων του θεου ,τα περι κρινων και αλλα....
Αρα ενα υπαρκτο προσωπο που θεωρεις οτι εχει κοροιδεψει και εξαπατησει εχεις το ''δικαιωμα ''να το βρισεις συμφωνα με αυτα που λες.....
Δηλ.εναν κοινο απατεωνα του κοινου πονικου δικαιου δεν θα τον βρισεις????και αν το κανεις θα εισαι τοσο ''κακος''???
Oχι οτι εχει καμια ουσιωδη διαφορα,αλλα γιατι δε βριζουν κατι αλλο αμα πιεζονται?
Και γιατι δε βριζουν τη Μαρια και τον Ιησου και λενε Παναγια και Χριστο?
Κι ελπιζω να ξερεις τη διαφορα της Παναγιας με τη Μαρια και το Χριστος με το Ιησους..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ενω εσυ πετας τις χιπικες φιλοσοφιες σου νομιζωντας οτι ισοπεδωνεις τα παντα και αντιδρας στο συστημα ενω εισαι απλα ενας ΜΑΛΑΚΑΣ γραφικος που διασκεδαζει κοσμο
Η κριτικη μου σε ενοχλει ομως ρε στοκο ε?Οπως σε ενοχλει κομπλεξαρα δηθεν προοδευτικε χιπη η δικη μου κριτικη ετσι και οι παπαριες που γραφεις μπορουν να ενοχλουν αλλους που πιστευουν σε κατι
εχω ποτε εγω κανει κριτικη σε αυτα που λες?????
Εγω παραθετω τις δικες μου αποψεις και κατι ροιδα σαν και σενα ''δηθεν''θιγμενοι πεταγονται και αρχιζουν τους χαρακτηρισμους και τις παπαριες....
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τις αποψεις του αλλου και μου αρεσει να υπαρχουν αντιθεσεις και αυτο ειναι υγεια....ειναι πολλα παιδια απο εδω που εχουμε εντελως αντιθετες αποψεις αλλα μενουμε παντα σε κοσμια επιπεδα γιατι δεν ειναι κομπλεξικοι σαν εσενα που τους ενδιαφερει μονο να ''προσβαλλουν΄΄τον αλλο χωρις στην ουσια να λενε τιποτα....
αλλα ειπαμε και εσεις ακομα χρειαζεστε....Η φυση ισορροπει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω παραθετω τις δικες μου αποψεις και κατι ροιδα σαν και σενα ''δηθεν''θιγμενοι πεταγονται και αρχιζουν τους χαρακτηρισμους και τις παπαριες....
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τις αποψεις του αλλου και μου αρεσει να υπαρχουν αντιθεσεις και αυτο ειναι υγεια....ειναι πολλα παιδια απο εδω που εχουμε εντελως αντιθετες αποψεις αλλα μενουμε παντα σε κοσμια επιπεδα γιατι δεν ειναι κομπλεξικοι σαν εσενα που τους ενδιαφερει μονο να ''προσβαλλουν΄΄τον αλλο χωρις στην ουσια να λενε τιποτα....
αλλα ειπαμε και εσεις ακομα χρειαζεστε....Η φυση ισορροπει....
άρα άμα σε αρχίσω τώρα στις χριστοπαναγίες προφανώς και ΔΕΝ θα προσβληθείς.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης

Εσυ  ρε  χιπη με την μηδενικη αξιοπρεπεια πριν δεν ελεγες οτι δικαιωμα σου να γελας και να χλευαζεις κατι που δεν γουσταρεις?Για καποιους αυτα ομως μπορει να ειναι πολυ σημαντικα...Και οταν κριτικαρα τις δικες σου αποψεις αμεσως αρπακτηκες...Αλλα ειπαμε...κομπλεξικος χιπης εισαι  :2funny: Η εποχη σας ομως παει περασε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ  ρε  χιπη με την μηδενικη αξιοπρεπεια πριν δεν ελεγες οτι δικαιωμα σου να γελας και να χλευαζεις κατι που δεν γουσταρεις?Για καποιους αυτα ομως μπορει να ειναι πολυ σημαντικα...Και οταν κριτικαρα τις δικες σου αποψεις αμεσως αρπακτηκες...Αλλα ειπαμε...κομπλεξικος χιπης εισαι  :2funny: Η εποχη σας ομως παει περασε
εγώ έχω πιο ωραίο τίτλο...
είμαι σεσημασμένος φλώρος.... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πες τις δικες σου αποψεις οποιες και αν ειναι ,και εγω θα τις σεβαστω απολυτα ,χωρις ουτε να σε κραξω ουτε οτιδηποτε αλλο....
Αλλα δεν γινεται αυτο γιατι δεν σε ενδιαφερει να ακουστουν οι αποψεις σου παρα μονο να κανεις τζογο και να δημιουργησεις κοντρες διαδυκτιακες,γιατι ρε κακομοιρη να ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν δεν ειχαμε τετοια καλωδιακη αποσταση θα σκεφτοσουνα πολυ καλα καθε μαλακισμενη κουβεντα πριν την ξεστομισεις.....
Σε προκαλω λοιπον, μπορεις χωρις χαρακτηρισμους να αφησεις τις αποψεις σου να υπαρχουν διπλα στις δικες μου η σε οποιουδηποτε αλλου διαφωνεις ?????

Δεν νομιζω.........

Επισκέπτης
Πες τις δικες σου αποψεις οποιες και αν ειναι ,και εγω θα τις σεβαστω απολυτα ,χωρις ουτε να σε κραξω ουτε οτιδηποτε αλλο....

Εσυ σεβεσαι τις αποψεις των πιστων?Μονο να χλευαζεις συνεχως σε εχω δει και να παραληρεις με ενα χιπικο μονολογο ισοπεδωνοντας καθε πιστευω και αξια  :uglystupid:

Αλλα δεν γινεται αυτο γιατι δεν σε ενδιαφερει να ακουστουν οι αποψεις σου παρα μονο να κανεις τζογο και να δημιουργησεις κοντρες διαδυκτιακες,

Ακομα ρε μαμαλουκο δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι την πλακα μου κανω εδω μεσα και σπαω πλακα με τους ψαρακες που αρπαζονται?
Τις αποψεις μου τις κραταω για τα ατομα που πιστευω οτι αξιζουν σαν ατομα και οχι για το καθε αγαμητο ρεμαλι που μπαινει εδω μεσα

γιατι ρε κακομοιρη να ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν δεν ειχαμε τετοια καλωδιακη αποσταση θα σκεφτοσουνα πολυ καλα καθε μαλακισμενη κουβεντα πριν την ξεστομισεις.....

Ωπα αγριεψε ο χιπης!Η βια δεν ειναι στο στοιχειο σας ρε...Μην σκισεις κανενα καλτσον προσεχε μονο ετσι?

Σε προκαλω λοιπον, μπορεις χωρις χαρακτηρισμους να αφησεις τις αποψεις σου να υπαρχουν διπλα στις δικες μου η σε οποιουδηποτε αλλου διαφωνεις ?????

Δεν νομιζω.........

Οταν θα σταματησεις να χλευαζεις σαν την κακογαμημενη ελεινιδα χιπισα εδω και εκει πουλωντας πνευμα...ισως

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αντε προσκυνα καμμια εικονα ρε γραφικε τυπε και συρσου με τα γονατα εκει στην Τηνο για να  κανει η χαρη της καλα τον αναπηρο εγκεφαλο σου.....
κοιτα μονο οπως θα σερνεσαι στα 4 μην παθεις κανενα...ατυχημα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
αντε προσκυνα καμμια εικονα ρε γραφικε τυπε και συρσου με τα γονατα εκει στην Τηνο για να  κανει η χαρη της καλα τον αναπηρο εγκεφαλο σου.....
κοιτα μονο οπως θα σερνεσαι στα 4 μην παθεις κανενα...ατυχημα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Τοσο ειναι το μυαλο σου που νομιζεις οτι ειμαι θρησκοληπτος....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τοσο ειναι το μυαλο σου που νομιζεις οτι ειμαι θρησκοληπτος....
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν εισαι.....
Σου εξηγησα πραγματικα τι πιστευω ειλικρινα για σενα....
Για καποιους λογους που δεν ξερω αισθανεσαι οτι εχεις απορριφθει εξω και οτι δεν σου δινει σημασια κανεις και μπαινεις εδω ανωνυμα οχι για να πεις κατι ,απλα για να γαυγισεις και να σου δωσουμε προσοχη.....(και το καταφερνεις...)
Αν δεν ειναι ετσι μαγκα προσεξε το και προσπαθησε να το διορθωσεις γιατι να εισαι σιγουρος οτι αυτο δειχνεις.....
Αν ειναι ετσι ,συνεχισε....πας πολυ καλα!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν εισαι.....
Σου εξηγησα πραγματικα τι πιστευω ειλικρινα για σενα....
Για καποιους λογους που δεν ξερω αισθανεσαι οτι εχεις απορριφθει εξω και οτι δεν σου δινει σημασια κανεις και μπαινεις εδω ανωνυμα οχι για να πεις κατι ,απλα για να γαυγισεις και να σου δωσουμε προσοχη.....(και το καταφερνεις...)
Αν δεν ειναι ετσι μαγκα προσεξε το και προσπαθησε να το διορθωσεις γιατι να εισαι σιγουρος οτι αυτο δειχνεις.....
Αν ειναι ετσι ,συνεχισε....πας πολυ καλα!!!!!!!!!!

Καλα εισαι και ψυχολογος τωρα...Εγω μαγκα σου εξηγησα τον χαβαλε μου κανω και οταν δω κατι που δεν μου αρεσει θα το κριτικαρω...Αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι και ο τροπος σου πολλες φορες ειναι προκλητικος για καποιος που μπορει να πιστευουν σε αλλα πραγματα απο οτι εσυ...

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μάγκα... Είναι νομικά κατοχυρωμένο σε όλες τις πολιτισμένες νομικά χώρες να διώκεται ο κάθε μαλάκας που βρίζει τα θεία οιασδήποτε θρησκείας.
Και δεν στο λέει αυτό εάνς χριστιανός.
Στο λέω εγώ που είμαι άθεος.
Τώρα είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει αυτό είναι ο νόμος....
κανείς χριστινός δεν το βάφτισε ούτε το λέει αυθαίρετα.
ε ψιτ !!!!
μαγκα..  :boobies: :boobies:

και δεν μας λες ;

ποιος το κατοχυρωσε αυτο ; οι αθεοι ;

κι αμα τα λες αυτα και θεωρεις εαυτον αθεο εγω σε θεωρω γιαλαντζι αθεο.
τωρα ειτε σ αρεσει ειτε δε σ αρεσει εισαι γιαλαντζι αθεος. ξερεις τι ειναι αυτο ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο ασπρούλης θρησκόληπτος..... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Αυτουνού όσες αβασκανίες και να του κάνεις δεν ξεκολλάει απ τις πουτάνες.....και δη τις ρωσσίδες.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλα εισαι και ψυχολογος τωρα...Εγω μαγκα σου εξηγησα τον χαβαλε μου κανω και οταν δω κατι που δεν μου αρεσει θα το κριτικαρω...Αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι και ο τροπος σου πολλες φορες ειναι προκλητικος για καποιος που μπορει να πιστευουν σε αλλα πραγματα απο οτι εσυ...
Να εισαι σιγουρος οτι ξερω οτι πολλες φορες γινομαι προκλητικος αλλα ετσι ειμαι φτιαγμενος,δεν το κανω για να προσβαλλω.....και στο συγκεκριμενο θεμα επειδη θεωρω οτι ειναι μια τοσο απλη κατατσαση που απλουστερη δεν γινεται (για το θεμα των θρησκειων λεω)και απλα θελουν καποιοι να συντηρουν μια κοροιδια σε βαθος χρονου,αισθανομαι πολυ οργισμενος.....με την κατασταση ομως και οχι με τους ανθρωπους,....
και σου ξαναλεω οτι με πολλους εχω διαφωνησει αλλα μονο με εσενα και κατι αλλους εχω ''αρπαχτει''που το μονο που κανουν ειναι ''κριτικη''και χαρακτηρισμοι προσωπικοι.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Με το Δημητριο για παραδειγμα εχουμε ξοδεψει νυχτες συζητωντας και διαφωνοντας για το συγκεκριμενο θεμα και δεν εχουμε αλλαξει ποτε ουτε μια προσβλητικη εκφραση ο ενας για τον αλλο.....Πως εξηγειται αυτο?????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ε ψιτ !!!!
μαγκα..  :boobies: :boobies:

και δεν μας λες ;

ποιος το κατοχυρωσε αυτο ; οι αθεοι ;

κι αμα τα λες αυτα και θεωρεις εαυτον αθεο εγω σε θεωρω γιαλαντζι αθεο.
τωρα ειτε σ αρεσει ειτε δε σ αρεσει εισαι γιαλαντζι αθεος. ξερεις τι ειναι αυτο ;
Ρε συ δεν ειπε οτι τα επικροτει,ειπε οτι ισχυουν....ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ....
Και εγω γιαλατζι αθεος ειμαι????ηρεμα ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom