Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
είναι πραγματικά απιστευτο πώς μπορεί κάποιος να σε βγάλει από τα ρούχα σου......
Επίσης είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς κάποιοι μπόρεσαν και κατάφεραν το καλύτερο παιδί του σάιτ να βρίζει μάνες.....

αυτά για τους ψευτοηθικολόγους και τους φαρισαίους της κοινωνίας.......

Οταν δεν υπάρχει κανένας σεβασμός το πράγμα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
Και μετά φταίει ο αληταράς, ο υβριστής ο αθυρόστομος..........

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τωρα εσυ ρε αληταρα περσονα πας να εξισωθεις με τον dimitrios1000?
αυτος οντως βγηκε απο τα ρουχα του και ειναι καλο παιδι με προτερο εντιμο βιο αλλα εσυ ολοι ξερουμε τι σκατοπουστας αληταρας εισαι :grin:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
δημητριε ο λογος σου εχει κερδισει συμπαθειες εδω μεσα.η μεταστροφη σου προβληματιζει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα εσυ ρε αληταρα περσονα πας να εξισωθεις με τον dimitrios1000?
αυτος οντως βγηκε απο τα ρουχα του και ειναι καλο παιδι με προτερο εντιμο βιο αλλα εσυ ολοι ξερουμε τι σκατοπουστας αληταρας εισαι :grin:
οι σκατόπουστες αληταράδες δεν πέφτουν από τον ουρανό........
κάποιος τους καλλιεργεί.....

Υ.Γ.
Ο Δημήτριος είναι ο ΜΟΝΟΣ από εδώ μέσα που με πρωτογνώρισε αυτοπροσώπως.
τα λοιπά είναι προσωπικά δεδομένα. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
διαφωνώ με τη στάση σου....
Στη μαλακία δεν γυρίζεις πλάτη.
την καταπολεμάς.
Ποιητική αδεία  ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ?
Και μου λές να συνεχίσω ?

Το μουνι της μάνας του  άλλου τυγχάνει μεγαλυτέρου σεβασμού απο το πρόσωπο της Παναγίας ... και το διόρθωσαν ενω το αλλο πόστ παραμένει άθικτο ?

Δε συνεχίζω με τέτοιους συνομιλητές ...

Καλημέρα ... κι ευχαριστώ !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιητική αδεία  ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ?

Το μουνι της μάνας του  άλλου τυγχάνει μεγαλυτέρου σεβασμού απο το πρόσωπο της Παναγίας ... και το διόρθωσαν ενω το αλλο πόστ παραμένει άθικτο ?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
η εκκλησια σας ειναι πολυ απλα η καλυτερη επιχειρηση στην Ελλαδα ανεκαθεν, τεραστια κερδη απο το εμποριο πιστης το οποιο πουλαει και τεραστιες εκτασεις γης που κατεχει. Γιατι ρε τραγοπαπαδες κυκλοφορειτε με λιμο φορατε χρυσα σκατα οτι θελετε πανω σας και δεν βοηθατε φτωχους; γιατι ρε πουστηδες ολοι εισαι φορτογκες και χοντροι απο την καλη μασα; αυτα ελεγε ο Χριστος να κανατε;

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιητική αδεία  ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ?

Το μουνι της μάνας του  άλλου τυγχάνει μεγαλυτέρου σεβασμού απο το πρόσωπο της Παναγίας ... και το διόρθωσαν ενω το αλλο πόστ παραμένει άθικτο ?

εχουν πολυ γελιο τελικα οι θεουσες και βεβαια εχουν διαβασμενο το μαθημα τους και εχουν τελειωμενο και το χομγουερκ τους και κινδυνευεις να μην τους πιανεις πουθενα.
βαφτιζουν (χριστιανοι γαρ) οπως γουσταρουν ο,τι γουσταρουν και το αποκαλουν στο εξης 'ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ'.
και γιατι παρακαλω το προσωπο της παναγιας να απολαμβανει μεγαλυτερου σεβασμου απο το μουνι της μανας μου (που, κοιταξτε μια ομορφια που εφερε στην πλαση) ;;;;;;;;;;;;;;
και γιατι παρακαλω να διορθωθει το μηνυμα με τους στιχους του τραγουδιου ;;;;;;;;;;;;;;
γιατι δεν μαζευεστε (οι θεουσες) με την κυρια λουκα οξω απ το σπιτι του στιχουργου μαζι με τις καμερες απ τα μεσημεριαναδικα για να δει καμια ασπρη μερα και ο ανθρωπος (ο στιχουρχος) απο τα μετεπειτα δικαιωματα που θα εισπραξει απο την Α.Ε.Π.Ι. ;;;;;;;; ολα για παρτη σας τα θελετε ;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν τα βάζεις όλα, όμως!

Δεν ήταν δικιά μου η έκφραση.

Ήταν του μαρούλια, με την οποία (εν μέρει) συμφώνησα.

Η έννοια "φόβος" (για την οποία μπορείς να διαβάσεις τι έχω γράψει σε σχέση με τη θρησκεία, αν θέλεις μπορώ να σου δώσω τα link) είναι κάπως σχετική με την έννοια "τρομαγμένος", αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Επιβεβαίωσα (εν μέρει, το ξαναλέω) αυτό που είπε ο μαρούλιας, αλλά δεν το τοποθέτησα εγώ με αυτές τις λέξεις.

Επομένως (για να καταλήξω) το:δεν ισχύει, εγώ το επανέλαβα, αλλά ακριβώς ένα post πιο πριν το είπε άλλος.
Αυτό μόνο.

Κάπου σε χάνω ρε Σταύρο. Ο μαρούλιας έκανε μια τοποθέτηση και στο κομμάτι εκείνο συμφώνησες. Άρα συμφωνείς με τις λέξεις που έβαλε ο μαρούλιας.
Καλά γάμησε το. Στο γράψιμο και με τόσα πόστ χάνει η μάνα το παιδί....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν εβρισα τα θεια copy paste τους στιχους ενος τραγουδιου εκανα!!!
πω πω αδερφε τεραστιοι στιχοι....πρεπει μερικοι να καταλαβουν οτι αυτα που μπορει να ειναι  για αυτους''θεια''για μας ειναι ενα ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ η μαλλον μια αιτια για να διασκεδαζουμε και να γελαμε οπως στο θεατρο και στον κινηματογραφο....

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρτε το χαμπαρι οπως εχετε εσεις δικαιωμα να κοροιδευετε και να χλευαζετε οτι ειναι αξιο κοροιδιας και χλευασμου κατα την γνωμη ΣΑΣ ,ετσι και εμεις εχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.......

Χωνεψτε το και αποφασιστε να ζησετε την υπολοιπη ζωη σας με αυτο!!!!!!!!

Ο Τ Ι θεωρω ΓΕΛΟΙΟ  θα το κοροιδευω.....

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.......

Δεν γινεται απλουστερο.....Αλλοιως ξεκινηστε ΕΠΙΣΗΜΑ τους διωγμους κατα των ΑΠΙΣΤΩΝ....Και αφηστε κατα μερους την δηθεν ανωτεροτητα .....

Τ  Ε  Λ  Ο  Σ......

Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τωρα που την ξανακοιταζω, μουναρα εγινε η λουκα τελευταια. και το μαλλι της και το μπογιατισμα της και το νυχακι της (αυτο δεν φαινεται στη φωτογραφια) και το ντυσιματακι της (ουτε αυτο φαινεται) και τα αναλογα αξεσουαρ (ουτε αυτα φαινονται) της κλπ κλπ
γι αυτο την εβγαλε γκομενα ο ψιψινακης

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ που θα μου υπαγορεψει το πως θα αντιληφθω τα πραγματα γυρω μου και πως θα συμπεριφερθω απεναντι τους.....

ΚΑΝΕΝΑΣ.......

ΤΙΠΟΤΑ.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βαφτιζουν (χριστιανοι γαρ) οπως γουσταρουν ο,τι γουσταρουν και το αποκαλουν στο εξης 'ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ'.

μάγκα... Είναι νομικά κατοχυρωμένο σε όλες τις πολιτισμένες νομικά χώρες να διώκεται ο κάθε μαλάκας που βρίζει τα θεία οιασδήποτε θρησκείας.
Και δεν στο λέει αυτό εάνς χριστιανός.
Στο λέω εγώ που είμαι άθεος.
Τώρα είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει αυτό είναι ο νόμος....
κανείς χριστινός δεν το βάφτισε ούτε το λέει αυθαίρετα.

Επισκέπτης
τωρα που την ξανακοιταζω, μουναρα εγινε η λουκα τελευταια. και το μαλλι της και το μπογιατισμα της και το νυχακι της (αυτο δεν φαινεται στη φωτογραφια) και το ντυσιματακι της (ουτε αυτο φαινεται) και τα αναλογα αξεσουαρ (ουτε αυτα φαινονται) της κλπ κλπ
γι αυτο την εβγαλε γκομενα ο ψιψινακης

μαλακια με την Λουκα τραβας ρε "ενηλικα"?Ουστ ρε ξοφλημενο ανθρωπακι  :2funny:  :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Εγω ξερω οτι κανεις δε βριζει κατι το οποιο πιστευει οτι δεν υπαρχει...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγω ξερω οτι κανεις δε βριζει κατι το οποιο πιστευει οτι δεν υπαρχει...
Ακριβως,γελαει ομως με τις αστειες ιστοριες που ακουει και με τα παραμυθακια που κυκλοφορουν και λεγονται θρησκειες....
πιστευω να εχει αυτο το δικαιωμα και να μην διωκεται ποινικα για αυτο......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Ακριβως,γελαει με τις αστειες ιστοριες που ακουει και με τα παραμυθακια που κυκλοφορουν και λεγονται θρησκειες....
πιστευω να εχει αυτο το δικαιωμα και μην διωκεται ποινικα αυτο......
Εγω γελαω με αυτους που το παιζουν αθεοι και καθονται και βριζουν Παναγιες και Χριστους..
Ειναι σα να κατσω εγω τωρα και να βρισω φαντασματα..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
η που τουλαχιστον φαινονται ΣΕ ΑΥΤΟΝ παραμυθακια....Αν εχει το δικαιωμα να ΚΡΙΝΕΙ.....
Η μηπως δεν το εχει??????

Επισκέπτης
Εγω γελαω με αυτους που το παιζουν αθεοι και καθονται και βριζουν Παναγιες και Χριστους..

Εγω παλι γελαω με τους αθεους που ασχολουνται και με το παραπανω με τα θρησκευτικα θεματα κανωντας καθε προσπαθεια να τα χλευασουν και να "ξυπνυσουν" και καλα τους αλλους  :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να δικαιολογεις καμμια φορα το βρισιμο ,με την εννοια πως σιγουρα δεν ειναι σωστο ,αλλα καμμια φορα ειναι μια αντιδραση σπασμωδικη και στιγμιαια οταν αισθανεσαι πολυ αδικημενος ,πιεσμενος κλπ....
Κατ΄αρχας δεν αρνειτε κανεις ουι υπηρξε αυτη η μαρια και οτι ειχε γιο εκεινο τον τυπο,απλα τα υπολοιπα που τους προσαπτουν αρνουνται και περιγελουν....
Τα περι γιων του θεου ,τα περι κρινων και αλλα....
Αρα ενα υπαρκτο προσωπο που θεωρεις οτι εχει κοροιδεψει και εξαπατησει εχεις το ''δικαιωμα ''να το βρισεις συμφωνα με αυτα που λες.....
Δηλ.εναν κοινο απατεωνα του κοινου πονικου δικαιου δεν θα τον βρισεις????και αν το κανεις θα εισαι τοσο ''κακος''???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγω παλι γελαω με τους αθεους που ασχολουνται και με το παραπανω με τα θρησκευτικα θεματα κανωντας καθε προσπαθεια να τα χλευασουν και να "ξυπνυσουν" και καλα τους αλλους  :2funny:
εγω παλι γελαω με τον καθε κομπλεξικο που ενω στην ουσια δεν εχει να πει τιποτα γιατι και δεν ξερει και δεν μπορει,προσπαθει να δικαιολογησει την υπαρξη του νομιζοντας οτι κανει κριτικη.....
Αλλα ετσι ειναι η ζωη.....και οι μαλακες εχουν το ρολο της σε αυτη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom