Νέα

Η ειδωλολατρία ξαναρχεται ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πόσες φορές τoν μήνα θυσιάζεις( :cum:) στο όνομα του θεού σου;;; :2funny:
Αν υπολογησεις οτι την πέζω κατα μεσο ωρο μια φορα την ημερα ,και αν εχω γαμησει εγω παλι θα την πέξω δεν μπορω δεν αντεχω χωρις θυσια κιολας, ε ειναι περιπου 20-25 το μηνα....

Ο ΑΥΝΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αν υπολογησεις οτι την πέζω κατα μεσο ωρο μια φορα την ημερα ,και αν εχω γαμησει εγω παλι θα την πέξω δεν μπορω δεν αντεχω χωρις θυσια κιολας, ε ειναι περιπου 20-25 το μηνα....

Ο ΑΥΝΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ  :rockon: :rockon: :rockon:
Γίνεται πάνω από μία φορά;;; :think:

Δεν νομίζω!!! :rolleyes:

Δεν θυσίαζω πολύ συχνά,2-3 την εβδομάδα,λες να μην μου ανοίξες τις πόρτες του παραδείσου;;; :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γίνεται πάνω από μία φορά;;; :think:

Δεν νομίζω!!! :rolleyes:

Δεν θυσίαζω πολύ συχνά,2-3 την εβδομάδα,λες να μην μου ανοίξες τις πόρτες του παραδείσου;;; :2funny:
2-3 φορες??????????  :tickedoff: :tickedoff:  αντιχρηστε  :tickedoff:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
λοιπόν,στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια δεν συναντουμε σε κανενα σημειο τις λεξεις ειδωλολατρης, ειδωλολατρεια.
οι Ελληνες δεν προσκυνουσαν αγαλματα....

Οι Έλληνες κατασκεύαζαν αγάλματα όχι για να τα προσκυνούν αλλά για να καλλιεργούν την αίσθηση του ωραίου διά μέσου της τιμής την οποία απέδιδαν στους θεούς τους αλλά και σε εξέχουσες προσωπικότητες. Τι πάει να πει άγαλμα στην ελληνική γλώσσα; Να τι μας λένε τα λεξικά: πάν εφ’ ω τις αγάλλεται, τιμή, ευφροσύνη, δόξα. Αγάλλω θα πει χαίρομαι, τέρπομαι, ευφραίνομαι, κοσμώ. Που βρίσκεται την ειδωλολατρία στ’ αγάλματα ψευταράδες πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας;

Τι ήσαν τα Παναθήναια; Με το πρόσχημα της αλλαγής του πέπλου του αγάλματος της θεάς Αθηνάς στον Παρθενώνα , οι Αθηναίοι τελούσαν αγώνες πάσης φύσεως: αθλητικούς ψυχαγωγικούς, πνευματικούς και επιστημονικούς για νέους και ηλικιωμένους. Ποιά σχέση έχουν όλ’ αυτά με την ειδωλολατρία μισέλληνες πατέρες;

Όταν ο Έλληνας ποιητής αρχίζει το ποίημά του με την προσφώνηση: φίλε Δία, τον πατέρα των θεών και των ανθρώπων, πώς να προσκυνήσει αυτόν τον φίλο του και πόσο μάλλον τα παιδιά του φίλου του;

Ωστόσο άπαντες οι Νεοέλληνες γνωρίζουν «άριστα» ότι οι πρόγονοί τους ήσαν ειδωλολάτρες! Κι αυτό χάριν της λωτοφαγίας. Οι πατέρες της εκκλησίας επιτελούν , εκ του ασφαλούς, το «θεάρεστο» αυτό έργο της κατασυκοφάντησης του Αρχαίου Κόσμου, αφού γνωρίζουν ότι απευθύνονται σ’ ανθρώπους που αγνοούν συστηματικά την ιστορία των προγόνων τους.

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
η τρελα παει στα βουνα!!  :bounce:

Αυτές ήταν οι θρησκευτικές συνήθειες των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ προγόνων..

Το ίδιο αστεία θα φαινόταν και η χριστιανική θρησκεία σε κάποιον τρίτο με τον ΕΝΑΝ μεν θεό αλλά με καμμιά 50/αριά παρατρεχάμενους (χριστούς, παναγίες, χερουβείμ, αρχάγγελους και αγγελάκια, άγιους χώρια τα διαόλια)
και τελετές που τρώνε και πίνουν ευλογημένα (!!!) ψωμιά και κρασιά,και διαβάζουν μυθολογίες των Εβραϊκού λαού...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αυτές ήταν οι θρησκευτικές συνήθειες των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ προγόνων..

Το ίδιο αστεία θα φαινόταν και η χριστιανική θρησκεία σε κάποιον τρίτο με τον ΕΝΑΝ μεν θεό αλλά με καμμιά 50/αριά παρατρεχάμενους (χριστούς, παναγίες, χερουβείμ, αρχάγγελους και αγγελάκια, άγιους χώρια τα διαόλια)
και τελετές που τρώνε και πίνουν ευλογημένα (!!!) ψωμιά και κρασιά,και διαβάζουν μυθολογίες των Εβραϊκού λαού...

αυτα γινονταν πριν 2500 χρονια

τωρα ο ανθρωπος εχει παει στο διαστημα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι αυτοι δεν εχουν κατι υπερφυσικες δυναμεις και ετσι
και μπορουν να αναστηθουν οταν πεθανουν?
κατι τετοια σκηνικα δεν παιζουν με αυτους?

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αναγνωρίστηκε ως θρήσκευμα στη Βρετανία ένα κελτικό θρησκευτικό δόγμα που δοξάζει τη φύση με την ονομασία δρυϊδισμός, το Σάββατο (2/10).

getafix.jpg

Αυτές είναι θρησκείες!!
Πάμε να μαζέψουμε γκι!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

χαχαχαχαχχα το χαρτι των αμαρτιων. Μου θυμησε κατασκηνωση κατηχητικου (ναι πηγα και τετοιες και ηταν μαρτυριο) στην τριτη δημοτικου , που ειχαν φερει εναν τραγο να μας εξομολογησει. Μας ειχαν βαλει να γραψουμε σε ενα χαρτι τι αμαρτιες ειχαμε κανει. Και δεν εβρισκε κανενας τιποτα να γραψει. Στο τελος μας ειχαν πει πεντεξι αμαρτιες εκει , τις γραψαμε και τις απαγγειλαμε του τραγου. Μας συγχωρεσε ναουμ στο ονομα του πατρος και του υιου και της περιστερας και ολα καλα και αγια μετα. Για αρκετο καιρο βεβαια πιστευα οτι οντως ειχα κανει αυτες τις αμαρτιες.

*Και μια λεξη που μου ειχε κανει εντυπωση και μου ειχε μεινει απο τοτε : προσωποτριχοβαψιματα. Αμαρτημα μεγα :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
χαχαχαχαχχα το χαρτι των αμαρτιων. Μου θυμησε κατασκηνωση κατηχητικου (ναι πηγα και τετοιες και ηταν μαρτυριο) στην τριτη δημοτικου , που ειχαν φερει εναν τραγο να μας εξομολογησει. Μας ειχαν βαλει να γραψουμε σε ενα χαρτι τι αμαρτιες ειχαμε κανει. Και δεν εβρισκε κανενας τιποτα να γραψει. Στο τελος μας ειχαν πει πεντεξι αμαρτιες εκει , τις γραψαμε και τις απαγγειλαμε του τραγου. Μας συγχωρεσε ναουμ στο ονομα του πατρος και του υιου και της περιστερας και ολα καλα και αγια μετα. Για αρκετο καιρο βεβαια πιστευα οτι οντως ειχα κανει αυτες τις αμαρτιες.

*Και μια λεξη που μου ειχε κανει εντυπωση και μου ειχε μεινει απο τοτε : προσωποτριχοβαψιματα. Αμαρτημα μεγα :2funny:

...Και η συμμετοχή σου σε μια ΑΝΔΡΙΚΗ πορνοσελίδα του διαδικτύου ΑΜΑΡΤΙΑ είναι...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
...Και η συμμετοχή σου σε μια ΑΝΔΡΙΚΗ πορνοσελίδα του διαδικτύου ΑΜΑΡΤΙΑ είναι...
μπα η συμμετοχη της σε μια ανδρική πορνοσελίδα ειναι ισως και η μοναδική επικοινωνία της με ανδρες

Επισκέπτης
μπα η συμμετοχη της σε μια ανδρική πορνοσελίδα ειναι ισως και η μοναδική επικοινωνία της με ανδρες

Γνωριζομαστε? Πολυ σιγουρος ειστε για  το ποιον μου. Το ιδιο θα μπορουσα να πω και για σας. ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ομως... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom