Νέα

Η ειδωλολατρία ξαναρχεται ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
χαχαχαχαχχα το χαρτι των αμαρτιων. Μου θυμησε κατασκηνωση κατηχητικου (ναι πηγα και τετοιες και ηταν μαρτυριο) στην τριτη δημοτικου , που ειχαν φερει εναν τραγο να μας εξομολογησει. Μας ειχαν βαλει να γραψουμε σε ενα χαρτι τι αμαρτιες ειχαμε κανει. Και δεν εβρισκε κανενας τιποτα να γραψει. Στο τελος μας ειχαν πει πεντεξι αμαρτιες εκει , τις γραψαμε και τις απαγγειλαμε του τραγου. Μας συγχωρεσε ναουμ στο ονομα του πατρος και του υιου και της περιστερας και ολα καλα και αγια μετα. Για αρκετο καιρο βεβαια πιστευα οτι οντως ειχα κανει αυτες τις αμαρτιες.

*Και μια λεξη που μου ειχε κανει εντυπωση και μου ειχε μεινει απο τοτε : προσωποτριχοβαψιματα. Αμαρτημα μεγα :2funny:

Είναι το προγραμματάκι που τούς έχουν περάσει οι παπάδες στον έγκέφαλο.
Δεν το άναβαθμίζουν και συχνά!!!!!!!!!!!!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είναι το προγραμματάκι που τούς έχουν περάσει οι παπάδες στον έγκέφαλο.
Δεν το άναβαθμίζουν και συχνά!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην είσαι κακός...τώρα έχουνε ξεκινήσει και οι on line εξομολογήσεις! :2funny:

Επισκέπτης
Άμα θέλετε εξομολόγηση εγώ είμαι εδώ...15 χρόνια στο Αγ. όρος έκανα :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Μην είσαι κακός...τώρα έχουνε ξεκινήσει και οι on line εξομολογήσεις! :2funny:

Αγαπημένε gatto μετά απο αυτά ακολουθεί το , όλοζώντανη είναι η θρησκεία μας  :2funny: :2funny: καί όταν τον έγκέφαλο του άνθρώπου τον έχει τσουρουφλήσει η θρησκεία,τότε έχει άπαντήσεις για όλα...  :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως  ο Παγανισμός , δεν έχει σχέση  με  το  12θεο.

ο σημερινός παγανισμός

γιατί σαν θεότητες, αυτές από τις οποίες προήλθε το 12θεο έχουν απόλυτη σχέση με τις (πιο) αρχαίες παγανιστικές θεότητες οι οποίες υποτίιιιθεται, λέμε τώρα, ότι λατρεύονται στο σημερινό ευρωπαϊκό παγανισμό...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτα γινονταν πριν 2500 χρονια

τωρα ο ανθρωπος εχει παει στο διαστημα!

γι'αυτόν ακριβώς το λόγο φαίνεται αστεία η θρησκεία γενικά, όχι όποια μας βολεύει (είτε χριστιανισμός είτε 12θεο είτε οποιαδήποτε)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχχα το χαρτι των αμαρτιων. Μου θυμησε κατασκηνωση κατηχητικου (ναι πηγα και τετοιες και ηταν μαρτυριο) στην τριτη δημοτικου , που ειχαν φερει εναν τραγο να μας εξομολογησει. Μας ειχαν βαλει να γραψουμε σε ενα χαρτι τι αμαρτιες ειχαμε κανει. Και δεν εβρισκε κανενας τιποτα να γραψει. Στο τελος μας ειχαν πει πεντεξι αμαρτιες εκει , τις γραψαμε και τις απαγγειλαμε του τραγου. Μας συγχωρεσε ναουμ στο ονομα του πατρος και του υιου και της περιστερας και ολα καλα και αγια μετα. Για αρκετο καιρο βεβαια πιστευα οτι οντως ειχα κανει αυτες τις αμαρτιες.

*Και μια λεξη που μου ειχε κανει εντυπωση και μου ειχε μεινει απο τοτε : προσωποτριχοβαψιματα. Αμαρτημα μεγα :2funny:

θυμάμαι στα 13 μου σε θερινή κατασκήνωση της Μητρόπολης Χαλκίδος στη Δάφνη Ευβοίας τον τραγόπαπα που μας εξομολογούσε τότε, πόσο επέμενε στα σεξουαλικά αμαρτήματα και στο αν παίζαμε το πουλάκι μας και πότε ....

ένας γηραλαίος ανώμαλος που ζήταγε απο παιδάκαι να του μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους φανατασιώσεις ονειρώξεις και σκέψεις ....

τον σιχανομουνα ....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
οι ελληνες αν επιβιωσαμε σαν εθνος το χρωσταμε στη θρησκεια μας το χριστιανισμο. αφηστε τις μαλακιες λοιπον που θα ντυνοματσε με προβιες και θα παντρευομαστε στον ολυμπο. αυτα τα κανουν καποιοι τρελαρες που δεν εχουν με τι να γεμισουν τα κενα της υπαρξης τους. αν εχεις πιστη στον ενα και μοναδικο θεο τον ιησου χριστο μας δεν εχεις αναγκη κανεναν αλλο. αντε κανα στουντιακι μονο

Όχι απαραίτητα. Άλλωστε, επί τουρκοκρατίας, αφήνανε τα μοναστήρια να κάνουνε μια χαρά τη δουλειά τους. Το ότι υπάρχουμε σαν κράτος ωφείλεται περισσότερο πιστεύω στην παρηκμασμένη τότε Οθωμανική αυτοκρατορία, αλλά και στην επιθυμία των Άγγλων και ειδικότερα του υπ. εξ. Κάννινγκ (εξού και Πλ. Κάνιγγος), που μέσω της βοήθειάς των με δάνεια ήθελαν να ελέγξουν αυτό το στρατηγικό σημείο που ονομάζεται Ελλάδα (και βρίσκεται πλησίον της Ανατολής).

Και όσο καταγέλαστο είναι οι "προβιές" που φοράνε όταν παντρεύονται, άλλο τόσο είναι η ενδυμασία μπομπονιέρας που φορά η νύφη !! Που πα μαρί έτσι σα τη Ραπουνζέλ ;;

Επισκέπτης
Αντιθέτως, είναι απολύτως φυσιολογικό, την εποχή των αλμάτων σε κάθε τομέα των επιστημών, να πιστεύουμε ότι θα αναστηθούν οι νεκροί, πως ο Μωυσής πήρε πλάκες χαραγμένες με Θείες εντολές, πως διάνοιξε με το ραβδί του την Ερυθρά θάλασσα, πως το νερό έγινε κρασί από τον Ναζωραίο, πως περπάτησε πάνω στο νερό και τις λοιπές πίπες..

Έχει πολλά ωραία ο Χριστιανισμός ...
1)Τον Κάιν που σκότωσε τον αδελφό του.
2)Τον Αυνάν που μας άφησε τον ... ορισμό ...
3)Το Λωτ που γάμησε και γκάστρωσε και τις δύο του κόρες.
4)Τον Αβραάμ που ήταν νταβάς της γυναίκας του, αλλά επειδή στην Αίγυπτο απαγορευόταν να πουλάς τη γυναίκα σου, όχι όμως την αδελφή σου, έλεγε όταν εξέδιδε τη γυναίκα του ότι είναι ... αδελφή του.
5)Τον Ισαάκ , επίσης νταβά της γυναίκας του.
6)Μην ξεχνάς ότι κατά το χριστιανικό γάμο , ο ιερέας εύχεται στο γαμπρό να αγαπά την γυναίκα του όπως οι ... Αβραάμ και Ισαάκ. Οπότε έχει την ευχή της εκκλησίας να τη βγάλει στο κλαρί , αφού οι δύο ανωτέρω ήταν νταβατζήδες των γυναικών τους.

Τέλος μην ξεχνάς πως ότι γράφει η Παλαιά Διαθήκη,
έχει απόλυτη θειική ισχύ,
την οποία απέκτησε αφού επικυρώθηκε όταν άλειψαν το κείμενο με αίμα τράγων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom