Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Επισης ξεχασα να προσθεσω πως η πουτσα για να εχει πραγματικα καποια δυναμη θα πρεπει ο κατοχος της να ξερει να την χειριζεται σωστα......
Αν βγαλεις ενα τεραστιο ποσοστο, λοιπον, οσων αγνοουν αυτη τη "λεπτομερεια" τι μενει????
Μη το προσθετεις.
Το μουνι χανει την οποια δυναμη του εχει μπροστα σε μια πουτσα, και αυτο γιατι στις 99 απο τις 100 περιπτωσεις, εξαρταται απο την πουτσα ;)
Οσο για τα λεφτα που δινουμε στις πουτανες, δεν σημαινει κατι αυτο.
Εγω προσωπικα το εκανα και το κανω απο χομπι. Δεν μου ελειπε το σεξ οταν πηγαινα στις πουτανες, δεν μου λειπει και τωρα.
Το θεμα ειναι οτι το μουνι φαινεται απο 100000 μετρα μακρυα οταν ειναι αγαμητο ( και η πουτσα φαινεται αλλα δεν κανει τοσο μπαμ ). Κανει κρα και απλα γελας με την φαση, γιατι οταν θελει μια γυναικα πουτσο χανει τα αυγα και τα πασχαλια, θα μπορουσε να γαμηθει και με τον χειροτερο βλακα.
Και η ανωτεροτητα του πουτσου εδω φαινεται. Στην απελπισια της αγαμησιας, ο αντρας, αντι να ριξει τον εαυτο του τοσο χαμηλα και να ριξει ενα mercy fuck σε μια μπαζολα, δινει το κατιτις του παραπανω και εχει γαμησει μια μουναρα εμφανισιακα. Ενω η γυναικα με τι γαμηθηκε? Με τον γυφτο, τον αλβανο, τον βρωμιαρη και τον σκουρατζο.