You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η δύναμη της πούτσας !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 157
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Amjik το alter ego του Βόθρου είσαι ρε συ; Και ιερόδουλη και O.Y.K.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Οι μάχες των φύλων ήταν έντονες τις τελευταίες ημέρες στο forum. Ίσως αυτό με επηρρεάσε και το έγραψα αυτό, αλλά από την άλλη δεν αναιρώ -ταυτόχρονα- την άποψή μου. Η erinal το είπε αυτό με στυλ "whatever" κατά τη γνώμη μου, άρα απάντησα και εγώ έτσι. Χαβαλέ στον χαβαλέ.
Κατά τα άλλα, βλέπω μια λογική στο post σου και συμφωνώ μαζί σου.
εγώ το εννοώ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Όχι απαραίτητα φίλε. Ψιλο-μητρομανής 40άρα που γνώρισα πριν ένα χρόνο δεν γούσταρε τις πολύ μεγάλες μπούτσες. Την πάσαρα σε φιλαράκια (μόνη της μου το πρότεινε) και το πρώτο που με ρώταγε για τον καθένα πριν πάει μαζί του ήταν αν είχε μεγάλη μπούτσα. Για όσους είπα ότι είχαν (έχουμε ρίξει παρείστικα μαμίσια μαζί και ξέρω τα προσόντα τους) τους έριξε Χ. Όσοι είχαν μπούτσα στα φυσιολογικά πλαίσια ή και μικρότερη τη μάμησαν. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν γουστάρει μεγάλες μπούτσες μου είπε ότι την πονάνε και δεν το φχαριστιέται.
εγω απο ολα τα παραπανω συγκρατησα τα εξης
1. εισαι βοριοελλαδιτης (παω στοιχημα οτι εκτος απο μπουτσα λες και γκαβλα)
2. προφανως εχεις μεγαλη μπουτσα γιαυτο την εκανες πασα
κερατουκληηηηηηηη εισαι και μαρτυριαρης ε??????
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δε με επιασες... ;)
Σαφως και δεν με ενδιαφερει.
Για συγκεκριμενα ατομα μιλουσα ;)
και τα συγκεκριμένα κακώς σε απασχολούν πως βλέπουν το θέμα. Εκτός και αν παίζει κάτι που δεν ξέρω ..
εγώ το εννοώ
που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα
τζεν-γκα τζεν-γκα τζεν-γκα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλημερες!!!!!σορρυ γ το οφ τοπικ αλλα θελω μια βοηθεια!!!χτες το βραδυ ανοιχτηκε ενα θεμα με μια κοπελιτσα που θελει να κανει δωρο στον γκομενο ενα κολ γκερλ!!!και τωρα δε το βρισκω πουθενα!!!ουτε στην αναζητηση!!!κ το παθαινω συχνα...ξερει κανεις κατι;;;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
καλημερες!!!!!σορρυ γ το οφ τοπικ αλλα θελω μια βοηθεια!!!χτες το βραδυ ανοιχτηκε ενα θεμα με μια κοπελιτσα που θελει να κανει δωρο στον γκομενο ενα κολ γκερλ!!!και τωρα δε το βρισκω πουθενα!!!ουτε στην αναζητηση!!!κ το παθαινω συχνα...ξερει κανεις κατι;;;
καλημερα και σε σενα.....Το θεμα εκλεισε και συχωνευτηκε...μπορειs να εισαι ησυχη...εκεινη βρηκε φιλη για τον φιλο τηs...κι εγω βρηκα φιλη για τον φιλο τηs φιληs μου....Φασκελοκουκουλωστα δλδ....Ο ...χρυσοs και η φιλια μαs εφεραν ακομα πιο κοντα γι αλλη μια φορα...
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
χαχαχαπου-τσα που-τσα που-τσα που-τσα
τζεν-γκα τζεν-γκα τζεν-γκα
μπουτσα ,οπως μπουτανα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε παιδια!!εμεις στο κοσμοπολιταν δε τα εχουμε!!!με τι συγχωνευτηκε κ εκλεισε?? α!!βρηκε???φιουυυ!!!τωρα μπορω να πιω καφε!!τακτοποιηθηκες κ συ??τωρα θα νααψω κ τσιγαρακι ξαλαφρωμενη...καλημερα και σε σενα.....Το θεμα εκλεισε και συχωνευτηκε...μπορειs να εισαι ησυχη...εκεινη βρηκε φιλη για τον φιλο τηs...κι εγω βρηκα φιλη για τον φιλο τηs φιληs μου....Φασκελοκουκουλωστα δλδ....Ο ...χρυσοs και η φιλια μαs εφεραν ακομα πιο κοντα γι αλλη μια φορα...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ρε παιδια!!εμεις στο κοσμοπολιταν δε τα εχουμε!!!με τι συγχωνευτηκε κ εκλεισε?? α!!βρηκε???φιουυυ!!!τωρα μπορω να πιω καφε!!τακτοποιηθηκες κ συ??τωρα θα νααψω κ τσιγαρακι ξαλαφρωμενη...
Μαλλον τελικα εσειs στο κοσμοπολιταν δεν εχετε τιποτα.....Φταιει πιθανον οτι συνηθιζετε ακομα να διαβαζετε το "Αρλεκιν"....Μοιαζει σαν εχειs ακομα χαρτη στην εποχη του gps....Ισωs και ο εκδοτηs που το γραφει να το παρει αποφαση και να παρει επιτελουs συνταξη....Ακομα γραφει απο την εποχη του Tριστανου και τηs Ιζολδηs...Νυσαφι πια....
Ευτυχωs τουλαχιστον δεν σαs απαγορεψε το τσιγαρο και τον καφε...
Κατι ειναι κι αυτο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.649
- Πόντοι
- 22.785
χαθηκες... γιατι δεν ερχεσαι στο στεκι;;;Μαλλον τελικα εσειs στο κοσμοπολιταν δεν εχετε τιποτα.....Φταιει πιθανον οτι συνηθιζετε ακομα να διαβαζετε το "Αρλεκιν"....Μοιαζει σαν εχειs ακομα χαρτη στην εποχη του gps....Ισωs και ο εκδοτηs που το γραφει να το παρει αποφαση και να παρει επιτελουs συνταξη....Ακομα γραφει απο την εποχη του Tριστανου και τηs Ιζολδηs...Νυσαφι πια....
Ευτυχωs τουλαχιστον δεν σαs απαγορεψε το τσιγαρο και τον καφε...
Κατι ειναι κι αυτο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
χαθηκες... γιατι δεν ερχεσαι στο στεκι;;;
Θαρθω βρε......ισωs κατηφορισουμε με τον Αρουλη αυριο η μεθαυριο...Εχουμε και δουλειεs βρε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.649
- Πόντοι
- 22.785
εμαθα για τισ δουλιεσ σου... ορεεσΘαρθω βρε......ισωs κατηφορισουμε με τον Αρουλη αυριο η μεθαυριο...Εχουμε και δουλειεs βρε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
εμαθα για τισ δουλιεσ σου... ορεεσ
Χαχαχαχαχαχαχα κρυβε λογια εδω μεσα....Θα μαs φακελωσουνε στο κοσμοπολιταν.......Κριμα και ειμαστε καλα παιδια
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.649
- Πόντοι
- 22.785
πιι εμισ καλα πεδια;;Χαχαχαχαχαχαχα κρυβε λογια εδω μεσα....Θα μαs φακελωσουνε στο κοσμοπολιταν.......Κριμα και ειμαστε καλα παιδια
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλα????!!!Χαχαχαχαχαχαχα κρυβε λογια εδω μεσα....Θα μαs φακελωσουνε στο κοσμοπολιταν.......Κριμα και ειμαστε καλα παιδια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 94K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις