Νέα

Η δύναμη της πούτσας !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.649
Πόντοι
22.785
diλαδι ιμαστε λογικι εδο μεσα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Amjik το alter ego του Βόθρου είσαι ρε συ; Και ιερόδουλη και O.Y.K.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι μάχες των φύλων ήταν έντονες τις τελευταίες ημέρες στο forum. Ίσως αυτό με επηρρεάσε και το έγραψα αυτό, αλλά από την άλλη δεν αναιρώ -ταυτόχρονα- την άποψή μου. Η erinal το είπε αυτό με στυλ "whatever" κατά τη γνώμη μου, άρα απάντησα και εγώ έτσι. Χαβαλέ στον χαβαλέ.
Κατά τα άλλα, βλέπω μια λογική στο post σου και συμφωνώ μαζί σου.

εγώ το εννοώ :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα

τζεν-γκα τζεν-γκα τζεν-γκα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όχι απαραίτητα φίλε. Ψιλο-μητρομανής 40άρα που γνώρισα πριν ένα χρόνο δεν γούσταρε τις πολύ μεγάλες μπούτσες. Την πάσαρα σε φιλαράκια (μόνη της μου το πρότεινε) και το πρώτο που με ρώταγε για τον καθένα πριν πάει μαζί του ήταν αν είχε μεγάλη μπούτσα. Για όσους είπα ότι είχαν (έχουμε ρίξει παρείστικα μαμίσια μαζί και ξέρω τα προσόντα τους) τους έριξε Χ. Όσοι είχαν μπούτσα στα φυσιολογικά πλαίσια ή και μικρότερη τη μάμησαν. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν γουστάρει μεγάλες μπούτσες μου είπε ότι την πονάνε και δεν το φχαριστιέται.  

εγω απο ολα τα παραπανω συγκρατησα τα εξης

1. εισαι βοριοελλαδιτης (παω στοιχημα οτι εκτος απο μπουτσα λες και γκαβλα)

2. προφανως εχεις μεγαλη μπουτσα γιαυτο την εκανες πασα :2funny:

κερατουκληηηηηηηη εισαι και μαρτυριαρης ε?????? :boobies: :boobies: :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε με επιασες... ;)

Σαφως και δεν με ενδιαφερει.

Για συγκεκριμενα ατομα μιλουσα ;)

και τα συγκεκριμένα κακώς σε απασχολούν πως βλέπουν το θέμα. Εκτός και αν παίζει κάτι που δεν ξέρω .. :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :zzzzz:   :think: :think: :think:

που-τσα που-τσα που-τσα που-τσα

τζεν-γκα τζεν-γκα τζεν-γκα

URL]]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλημερες!!!!!σορρυ γ το οφ τοπικ αλλα θελω μια βοηθεια!!!χτες το βραδυ ανοιχτηκε ενα θεμα με μια κοπελιτσα που θελει να κανει δωρο στον γκομενο ενα κολ γκερλ!!!και τωρα δε το βρισκω πουθενα!!!ουτε στην αναζητηση!!!κ το παθαινω συχνα...ξερει κανεις κατι;;; :rockon: :helpplea: :helpplea:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
καλημερες!!!!!σορρυ γ το οφ τοπικ αλλα θελω μια βοηθεια!!!χτες το βραδυ ανοιχτηκε ενα θεμα με μια κοπελιτσα που θελει να κανει δωρο στον γκομενο ενα κολ γκερλ!!!και τωρα δε το βρισκω πουθενα!!!ουτε στην αναζητηση!!!κ το παθαινω συχνα...ξερει κανεις κατι;;; :rockon: :helpplea: :helpplea:

καλημερα και σε σενα.....Το θεμα εκλεισε και συχωνευτηκε...μπορειs να εισαι ησυχη...εκεινη βρηκε φιλη για τον φιλο τηs...κι εγω βρηκα φιλη για τον φιλο τηs φιληs μου....Φασκελοκουκουλωστα δλδ....Ο ...χρυσοs και η φιλια μαs εφεραν ακομα πιο κοντα γι αλλη μια φορα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλημερα και σε σενα.....Το θεμα εκλεισε και συχωνευτηκε...μπορειs να εισαι ησυχη...εκεινη βρηκε φιλη για τον φιλο τηs...κι εγω βρηκα φιλη για τον φιλο τηs φιληs μου....Φασκελοκουκουλωστα δλδ....Ο ...χρυσοs και η φιλια μαs εφεραν ακομα πιο κοντα γι αλλη μια φορα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε παιδια!!εμεις στο κοσμοπολιταν δε τα εχουμε!!!με τι συγχωνευτηκε κ εκλεισε?? :huh: :huh:  α!!βρηκε???φιουυυ!!!τωρα μπορω να πιω καφε!!τακτοποιηθηκες κ συ??τωρα θα νααψω κ τσιγαρακι ξαλαφρωμενη... :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε παιδια!!εμεις στο κοσμοπολιταν δε τα εχουμε!!!με τι συγχωνευτηκε κ εκλεισε?? :huh: :huh:  α!!βρηκε???φιουυυ!!!τωρα μπορω να πιω καφε!!τακτοποιηθηκες κ συ??τωρα θα νααψω κ τσιγαρακι ξαλαφρωμενη... :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλλον τελικα εσειs στο κοσμοπολιταν δεν εχετε τιποτα.....Φταιει πιθανον οτι συνηθιζετε ακομα να διαβαζετε το "Αρλεκιν"....Μοιαζει σαν εχειs ακομα χαρτη  στην εποχη του gps....Ισωs και ο εκδοτηs που το γραφει να το παρει αποφαση και να παρει επιτελουs συνταξη....Ακομα γραφει απο την εποχη του Tριστανου και τηs Ιζολδηs...Νυσαφι πια....
Ευτυχωs τουλαχιστον δεν σαs απαγορεψε το τσιγαρο και τον καφε...
Κατι ειναι κι αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.649
Πόντοι
22.785
Μαλλον τελικα εσειs στο κοσμοπολιταν δεν εχετε τιποτα.....Φταιει πιθανον οτι συνηθιζετε ακομα να διαβαζετε το "Αρλεκιν"....Μοιαζει σαν εχειs ακομα χαρτη  στην εποχη του gps....Ισωs και ο εκδοτηs που το γραφει να το παρει αποφαση και να παρει επιτελουs συνταξη....Ακομα γραφει απο την εποχη του Tριστανου και τηs Ιζολδηs...Νυσαφι πια....
Ευτυχωs τουλαχιστον δεν σαs απαγορεψε το τσιγαρο και τον καφε...
Κατι ειναι κι αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαθηκες... γιατι δεν ερχεσαι στο στεκι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom